zuz-aka1 03.04.09, 09:37 co dajecie do jedzenia swoim 9 m-c Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanaryjka Re: zywienie 9 m-c 03.04.09, 11:03 Mój syn jadał rano pierś, potem sinlac, słoiczek owoców + kilka chrupek kukurydzianych, obiadek i potem juz tylko pierś. Zaznaczam, że ma skazę białkową. Odpowiedz Link Zgłoś
0-jus-tyna Re: zywienie 9 m-c 03.04.09, 12:04 Moj synek 9 m-cy: 6-7 kaszka 9 mleczko 12 obiadek sloiczkowy 15 sinlac z owocami( samych owocow nie zje) 18 odrobina mleczka 20 kaszka mleczko moje odciagane i kaszki tez robie na swoim mleczku Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama_olka Re: zywienie 9 m-c 03.04.09, 12:13 mleko z kaszką ryżową,deserek owocowy,zupka lub danie z mięskiem i pół żółtka, kaszka mleczno ryżowa lub manna, mleko z kaszką ryżową.Pomiędzy posiłkami soki,herbatka, herbatniczek,chrupki,czasem coś z naszego obiadu dostanie bo się dopomina Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakd1 Re: zywienie 9 m-c 03.04.09, 13:18 rano: kaszka przed południem: mleko cycne w południe zupka: jarzynowa z mięsem indyczeym lub żółtkiem (baza: narchew, pietruszka, cebula lub por, ziemniaki i zamiennie: kapusta, buraczki, brokuł, groszek zielony, do tego zamiennie kaszki: jaglana, kukurydziana, płatki owsiane lub ryż jaśminowy, do tego troszkę przypraw. po południu: mleko cycne wieczorem: kaszka ryżowa lub owsianka przed spaniem mleko cycne. Gdzieś po środku trochę jabłka, czy ryż z jabłkiem Od kilku dni łapie za mój talerz więc coś z niego zazwyczaj dostaje ale to odrobinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: zywienie 9 m-c 03.04.09, 13:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=93584876&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
caro_lina78 Re: zywienie 9 m-c 03.04.09, 20:23 świtem bladym, rano kaszka w południe obiadek potem deserek wieczorem klei z owocami lub kaszka lub mleko z kleikiem w międzyczasie chrupki kukurydziane kawałek bułeczki coś z naszego obiadu trochę herbatki do popicia. Odpowiedz Link Zgłoś