colline 10.12.03, 14:52 Jakie ryby mogę podawać 1,5 rocznemu dziecku? Jak je przyrządzać? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.aubry Re: Ryby 12.12.03, 23:03 rekina mozecie sobie podarowac!!! Powiem Ci co my jjemy: -UWAGA NA OSCI nawet i przedweszystkim w filetach -ryby dwa razy w tygodniu -nie podawac tlustych ryb jak halibut , wegorz, losos wedzony- zjedz sama -jemy paluszki rybne FROSTA bo jest napisane 100% bez osci i to prawda -z mrozonych filetow (morszczuk lub mintaj) robie dwie rzeczy: klopsiki i ryba w beszamelu moge podac przepis. Moj malutek uwielbia. Pozdrawiamy Mama i Adrianek Odpowiedz Link Zgłoś
colline Re: Ryby 16.12.03, 16:09 Mamo Adrianka, Bardzo dziekuje Ci za odpowiedz. Jezeli mozesz, napisz mi prosze przepis na klopsiki i rybe w beszamelu. Pozdrawiam, Colline. Odpowiedz Link Zgłoś
dor_kob Re: Ryby 20.12.03, 02:01 mOgę prosić o te przepisy? kompletnie nie potrafię przyrządzić ryb, a ile można jeść paluszki rybne... Mój adres: dorko@poczta.onet.pl Dzięki - Dorota Odpowiedz Link Zgłoś