Dodaj do ulubionych

OSZUSTWA W NETTO

IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.04, 14:05
NETTO - piękny sklep, atrakcyjne ceny, dość dużo towaru ale przy kasie już
czekają panie które chyba nie umieją liczyć, wykładając towar na taśmę nikt
nie patrzy ile razy kasjerka dany towar przeciąga przez czytnik i przekłada
go jako nabity na kasę.Paragonów zazwyczaj się nie zabiera , a szkoda bo
można zobaczyć że jakiś towar mamy nabity 2x. Zatem powodzenia przy zakupach
w NETTO na ul.FABRYCZNEJ
Obserwuj wątek
    • Gość: nettowicz Re: OSZUSTWA W NETTO IP: 82.160.24.* 23.01.04, 17:46
      Jest w tym sporo prawdy. Sam też już raz wyłapałem błąd kasjerki, ale raczej
      zasada powinno być sprawdzanie przez klienta paragonów - kasjerka równie dobrze
      może się jedynie pomylić, a niekoniecznie musi mieć zamiar oszukania. Co ona
      bidula by z tego miała? poza tym takie rzeczy zdarzają się i w Netto i w
      Biedronce, przynajmniej ja miałem i tu i tam taki przypadek.
    • Gość: poszkodowany Re: OSZUSTWA W NETTO IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.04, 19:06
      Fakt, można się pomylić ale jedne i te same osoby się mylą ,jedną z kasjerek to
      wysłałbym do szkoły żeby uczyła się liczyć , a taka firma to powinna sprawdzać
      czy osoba starająca się o pracę potrafi dobrze liczyć i kierownictwo mogłoby
      patrzeć na kasjerów i wyłapywać nieuczciwych .
    • Gość: JONA Re: OSZUSTWA W NETTO IP: *.76-136-217.adsl.skynet.be 23.01.04, 21:07
      Netto-piekny sklep,gdzie,chyba nie masz na mysli tego na os.Staszica-bywam
      tam,gdy jestem w Gorzowie,a wiec zauwazam degradacje-brud,porozrzucane
      towary,rozerwane torebki.........Jednak nie winie za to mlodziez(tak,mam
      wrazenie ze pracuja tam od kilku lat ci sami mlodzi ludzie)tylko tych
      kupujacych i rynek pracy w Polsce.Kiedys slyszalam,ze ci ludzie pracuja za
      grosze podwojnie(bo przeciez pracy nie ma to komu maja powiedziec,ze musza
      sprzatac,kasowac,ukladac towar na polkach-to nie EUROPA-tu np w Belgii kazdy w
      sklepie jak np Lidl odpowiada za swoja prace-osobno kasjerka,osobno
      marchendaiser-ten ktory uklada towar na polkach,ktos z firmy sprzatajacej
      sprzata sklep,ktos inne jest securite.
    • wasylu1 Re: OSZUSTWA W NETTO 25.01.04, 03:48
      Czy w takim Netto owe tanie towary są aż tak dobrej jakości, bo jakoś mi markety
      kojarzą się tylko z bublami. Taki towar jak w marketach, zwłaszcza sieciówkach, tak
      właściwie powinien być jeszcze około 5 razy tańszy, bo przynajmniej tyle razy jest
      gorszy od tego "teoretycznie" droższego. Oszukiwani więc jesteśmy na własne
      życzenie i to nie tylko przez kasjerów, ale i przez dystrybutorów, i producentów. Ja
      naprawdę staram się unikać takich sklepów, choć niestety nie zawsze mi się to udaje.

:(

Tak propos: naprawdę wierzcie mi jest milion innych sposobów, żeby dorobić w takim
      markecie i niekoniecznie kosztem klienta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka