Dodaj do ulubionych

USA NAS WALI PO ROGACH

IP: 213.25.30.* 30.01.04, 23:52
WYMIENCIE MI CHOC JEDNA KORZYSC JAKA POLSKA MA Z SOJUSZU Z USA !

Obserwuj wątek
    • hiro Re: USA NAS WALI PO ROGACH 01.02.04, 16:30
      Gość portalu: WIELKI BRAT napisał(a):

> WYMIENCIE MI CHOC JEDNA KORZYSC JAKA POLSKA MA Z SOJUSZU Z USA !
      > zrozumienie głupoty polaków!!!!
    • Gość: XXXL Re: USA NAS WALI PO ROGACH IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.04, 08:08
      A ZSRR w rogi nas nie waliło jeszcze więcej od USA , kiedyś w szkole
      uczyliśmy się j.rosyjskiego bo był to obowiązek a teraz jest j.angielski kiedyś
      była wiara w ZSRR a teraz jest w USA i każde nowe państwo będzie chciało tak
      robić.
      • hiro Re: USA NAS WALI PO ROGACH 02.02.04, 19:23
        Gość portalu: XXXL napisał(a):

> A ZSRR w rogi nas nie waliło jeszcze więcej od USA
        ?????
        ilu poskich żołnierzy zginęło w wojnach zapoczątkowanych przez zsrr?????

może się mylę ale całość sprzętu wojkowego mieliśmy z zsrr-no chyba ,że masz
        inne dane!?ale w tym przypadku to ja się nie mylę!
        słyszałem ostatnio o transportowcach ,które nawet /66mln dol/na złom się nie
        nadają -bo to złom użytkowy ,za który trzeba zapłacić
        a w ilu to wojnach byliśmy agresorami -zgonie ze wszelkimi kannonami sztuki
        wojennej?-a wymienić ci w ilu ostatnio byliśmy?
        zostaliśmy ośmieszeni-jako Polacy -ośmieszyli ostatnio naszego niedojdę
        prezydenta -traktują nas Polaków jak skończonych idiotów na lotniskach a ty
        WALE masz czelność pisać ,że traktują nas gorzej niż zsrr!!
        w życiu nikt z demoludów nie był fotografownany na lotnisku i nie składał
        odcisków palców !!
        mamy teraz kurwa ślepego i głuchego brata-jop jego mać!!!!!!!!!
        a my kurwa mamy słabość do chorych-seduszka -na nowe samochody
        • agis10 Re: USA NAS WALI PO ROGACH 02.02.04, 22:47
          Zacytuję Wam fragment opinii Prof. Adama Chmielewskiego z Uniwersytetu
          Wrocławskiego, a to dlatego, że dość dokładnie ilustruje on również mój punkt
          widzenia na stategiczny alians Polski i USA: "...Socjaldemokratyczny rząd
          okazał się słaby, do tego podjudzany przez nieodpowiedzialną opozycję i szczuty
          przez hucpiarskie media, popełnił wielki błąd, demonstrując na międzynarodowej
          scenie politycznej odstręczającą pychę wobec Europy i nie mniej odstręczającą
          służalczość wobec Ameryki. Błąd ten został zwielokrotniony drugim, polegającym
          na tym, że zarówno pycha, jak i służalczość były źle adresowane. Służalczość
          wobec USA okazuje się całkowicie dobrowolna i bezinteresowna. Pycha wobec
          Europy jest sprzeczna z interesem Polski, która według tego rządu ma żyć z
          europejskiego garnuszka. Polska pycha i służalczość są bardzo potrzebne
          Ameryce, ale nie są potrzebne Europie, a już najmniej nam samym." ...
          • Gość: gor Re: USA NAS WALI PO ROGACH IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.04, 22:58
            Super-ciekawy wątek. Tak samo myślę.
            Jeśli korzystasz z jakiegoś źródła online, podaj link. Chętnie włączę go do
            stałych lektur.
            Pozdr
            • agis10 Re: USA NAS WALI PO ROGACH 03.02.04, 00:11
              To cytat z artykułu Prof. Chmielewskiego w ostatnim "Przeglądzie". Jednak
              jeżeli chcesz coś ciekawego poczytać w pokrewnym temacie, to wejdź na wątek,
              tegoż forum "USA i Izrael, największym zagrożeniem dla świata"...
            • Gość: borys Re: USA NAS WALI PO ROGACH IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 03.02.04, 08:43
              Gość portalu: gor napisał(a):

> Jeśli korzystasz z jakiegoś źródła online, podaj link. Chętnie włączę go do
              > stałych lektur.
              www.kpp.neostrada.pl/dokumprog.html
              • Gość: borys Re: USA NAS WALI PO ROGACH IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 03.02.04, 08:47
                Szczególnie ten passus:
                "Przeciwko NATO
                Przeciwstawiamy się polityce Paktu Północnoatlantyckiego i domagamy się
                natychmiastowego wycofania się Polski z uczestnictwa w tym sojuszu. NATO jest
                odpowiedzialne za szereg krwawych konfliktów zbrojnych, za brutalne agresje,
                łamanie praw człowieka i narodów.
                Udział Polski w NATO uważamy za haniebny i całkowicie niezgodny z potrzebami
                naszego kraju. Włączenie Polski do jego struktur odbyło się z pogwałceniem norm
                demokratycznych, bez ogólnonarodowego referendum i przy sprzeciwie wielkiej
                części społeczeństwa."
                • agis10 Re: USA NAS WALI PO ROGACH 03.02.04, 11:36
                  A borys jak zwykle nie na temat...
                  • Gość: borys Re: USA NAS WALI PO ROGACH IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 03.02.04, 15:32
                    Jak nie na temat, jak na temat!
                    Zapodałem link do antyamerykańskiej, lewicowej stronki.
                    • agis10 Re: USA NAS WALI PO ROGACH 03.02.04, 15:54
                      Może tego nie zauważyłeś, ale my tutaj o NATO nie rozmawiamy, lecz o
                      serwilistycznym stosunku władz RP wobec bushowskiej administracji i
                      konsekwencjach jakie to niesie dla polskiej gospodarki i naszej integracji z
                      Europą, w lwiej części NATO-wską...
                      • Gość: borys Re: USA NAS WALI PO ROGACH IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 03.02.04, 16:20
                        No to może to...
                        www.kpp.neostrada.pl/artyk/euforia.html
                • marek_p Borys, kiedy ślubowałeś... 03.02.04, 20:31
                  ... wierność Narodowi Amerykańskiemu i czy żona nie jest zazdrosna ?

Gość portalu: borys napisał(a):

> Szczególnie ten passus:
                  > "Przeciwko NATO
                  > Przeciwstawiamy się polityce Paktu Północnoatlantyckiego i domagamy się
                  > natychmiastowego wycofania się Polski z uczestnictwa w tym sojuszu.
                  > NATO jest odpowiedzialne za szereg krwawych konfliktów zbrojnych,
                  > za brutalne agresje, łamanie praw człowieka i narodów.
                  > Udział Polski w NATO uważamy za haniebny i całkowicie niezgodny z potrzebami
                  > naszego kraju. Włączenie Polski do jego struktur odbyło się z pogwałceniem
                  > norm demokratycznych, bez ogólnonarodowego referendum i przy sprzeciwie
                  > wielkiej części społeczeństwa."

Tak z zasadzie to lubię takich ludzi jak Borys, mają ugruntowane poglądy
                  i przekonanie, że słuszność jest po ich stronie.
                  Ja też mam podobnie, a swoją drogą zdaje się, że obaj stoimy na straconych
                  pozycjach. "Ameryka nie robi dobrze dla Polski", to już raczej jasne jest.
                  Jesteśmy wykorzystaną dziwką, która podłożyła tyłek jak trzeba było, a teraz
                  idzie w odstawkę (wojna przeciw Irakowi po stronie USA, a podział łupów
                  wojennych i standardy dla Europejczyków i Polaków na amerykańskich lotnikach).

Ja wiedziałem co sądzić o USA i nie podlizywałem się wielkiemu bratu.
                  Pozostali mogli by mieć kaca moralnego, ale niektórzy z nich kochają tak
                  wielce ślepą miłością (podziwiam, poważnie!).

Miałem tylko przywalić Borysowi, sprowokować go, ale tak w sumie to pozwoliłem
                  sobie zobaczyć analogię...
                  Ja też stoję na straconej pozycji. Zainwestowałem emocjonalnie w swoje miasto
                  i patrzę jak sprawy nie idą do przodu.
                  Z Hirem i kilkoma innymi forumowiczami walczyliśmy o pozycję Gorzowa w ramach
                  Gazety, najbardziej renomowanego dziennika w kraju.
                  Wkurza mnie, bo widzę, że redakcja gorzowska Gazety robi się bardzo powiatowa.
                  Na razie sprawdzają nas wysyłając komentarze pod gorzowskimi tekstami Gazety
                  niewiadomo gdzie.
                  • aborys Re: Borys, kiedy ślubowałeś... 04.02.04, 10:21
                    Z ta dziwka to uwazaj. Jedneu na tym forum za dziwke nawrzucano od chorych
                    psychicznie.
                    • agis10 [...] 04.02.04, 22:48
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: borys Re: Borys, kiedy ślubowałeś... IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 05.02.04, 08:34
                        Ale Marek nie napisał "spierdalaj", więc nie wiem, gdzie związek.
                        • hiro Re: Borys, kiedy ślubowałeś... 06.02.04, 20:22
                          Gość portalu: borys napisał(a):

> Ale Marek nie napisał "spierdalaj", więc nie wiem, gdzie związek.

no to masz kurwa swoją jebaną demokrację!!!!!!- i było za nią kiblować -co
                          borys głupio ci chociaż-zamknęli dziennikarza -może trza się naprawdę odrodzić-
                          ?????............
                      • aborys A czemu moja wiadomość nie została 05.02.04, 21:37
                        wypierdolona z forum?
                        • Gość: Filip Re: A czemu moja wiadomość nie została IP: *.gorzow.mm.pl 06.02.04, 11:18
                          O, masz. Wersalem zaleciało.........
                • Gość: Filip Re: BORYS NAS WALI PO ROGACH IP: *.gorzow.mm.pl 04.02.04, 10:41
                  To tylko borys potrafi! Jest wobec rzeczowych argumentów bezradny jak dziecko
                  we mgle, więc prymitywnie próbuje zmienić temat wątku!! Ale te nici grube,
                  borys. Kto tu mówi o NATO? Jak zwykle coś Ci się pokęciło. Zresztą nie pierwszy
                  raz. Napisz tak jak kiedyś Openowi - kłamiesz, bo kiedyś kłamałeś w wątku o
                  Zysnarskim!. To w Twoim stylu!
                  Teraz dopiero możemy przekonać się, w jak arogancko traktują nas Amerykanie,
                  jacy są butni. Agis i hiro maja rację w 100%. Zresztą nie tylko Oni.
                  Szkoda, Ze Kwaśniewski ze swoim Siwcem i resztą dworu tego nie zauważają.
                  • Gość: Toto Slyszalem ze 80% IP: *.proxy.aol.com 04.02.04, 19:49
                    glosow w lubuskim poszlo na komuchow.Czytajac te wasze wypowiedzi to by sie
                    zgadzalo.
                    Jestescie zalosnymi sierotami po komunie,i chyba nie zalapaliscie sie na
                    ukladziki bo macie czas na pisanie bzdur na forum.
                    No coz wypada miec nadzieje ze juz niedlugo bedziecie mogli dorobic w jakiejs
                    wietnamskiej knajpie ktora ktos otworzy w waszym sasiedztwie.Good luck!!
                    • Gość: Filip Re: Słyszalem ze toto to w 80% pajac IP: *.gorzow.mm.pl 04.02.04, 21:48
                      Przepraszam wszystkie kochane i niewinne pajacyki za to porównanie. Następny,
                      któremu we łbie się pomieszało. Oczywiście - stara metoda! Zmienić wątek, uciec
                      od tematu. I tylko poczciwi Wietnamczycy się dziwią, że jakiś porąbany facet
                      wywołje ich do tablicy. Ale toto napisało. O wszystkich: Wietnamczykach,
                      komuchach - tylko nie o kompromitacji imperialnej polityki USA. Widocznie toto
                      po każdym ubitym agresorze made in USA ma w sobie mniej powietrza!
                      • Gość: Toto Hehehehehe IP: *.proxy.aol.com 05.02.04, 02:13
                        Powiedz filip czy ty wiesz ze masz nawalone pod sufitem czy ci tego jeszcze nie
                        powiedzieli?
                        To niemozliwe aby normalny czlowiek mogl pisac takie bzdury jak ty i myslec ze
                        ma racje:)))))))
                        • Gość: Filip Re: Hehehehehe IP: *.gorzow.mm.pl 05.02.04, 13:07
                          Wiesz, toto, nie wiem tego. Przynajmniej do dzisiaj. Ale wiem jedno, ba jestem
                          o tym w 100% przekonany - to Ty masz " nawalone pod sufitem ", i to mocno.
                          Ale to Twój problem!! Człowiek, który nagle, nie wiadomo dlaczego, myli i
                          plącze wątki, miesza, co tylko może musi być nieźle porąbany. Już wszystko
                          wiesz! Wątpię, żeby takie toto zrozumiało cokolwiek.
                          He, he, he ............
                          • agis10 Re: Hehehehehe 05.02.04, 21:31
                            Toto sie zastanowiło i napisało co wiedziało. A że wiedziało niewiele, więc
                            poszło starą, utarta ścieżką ignorantów i nawrzucało od komuchów tym, którzy
                            argumenty mają, zwalając ich na koniec z nóg stwierdzeniem, że wszyscy inaczej
                            myślący mają nierówno pod sufitem. Z tym ostatnim się zgadzam w całej
                            rozciągłości i zaczynam podejrzewać, że toto ma pod sufitem całkiem równo,
                            żadnego pofałdowania. I to by oczywiście wiele wyjaśniało. Dziś ci, którzy mają
                            równo pod sufitem, jak chociażby wielcy tego świata, Bush i Blair, zaczynają
                            się gęsto tłumaczyć z kłamstw które leżały u przyczyn irackiej awantury.
                            Jednocześnie mający nierówno pod sufitem, jak by to toto określiło, kandydat na
                            prezydenta USA senator Kerry, zwany JFK-II, zapowiada powrót Stanów
                            Zjednoczonych do... świata. Politykę zagraniczną Busha uważa bowiem za
                            najbardziej nieudolną w historii kraju i izolującą Stany od społeczności
                            międzynarodowej. Jako prezydent Kerry chce w szczególności przywrócić dobre
                            stosunki z ONZ i Europą. Określa on, że źródłem obecnych problemów
                            amerykańskich jest wojna iracka. Tak więc, wiele wskazuje na to, iż za kilka
                            miesięcy to jedynie nadgorliwi Polacy bronić będą obecnej bushowskiej polityki
                            wobec Iraku...
                            • aborys Re: Hehehehehe 05.02.04, 21:35
                              agis10 napisał:

> kandydat na prezydenta USA senator Kerry, zwany JFK-II, zapowiada powrót
                              Stanów
                              > Zjednoczonych do... świata. Politykę zagraniczną Busha uważa bowiem za
                              > najbardziej nieudolną w historii kraju
                              Gdyby ją określał jako fajną, pewnie byłby jedynie kandydatem na
                              wiceprezydenta, albo republikańskim senatorem.
                            • Gość: Bernard Re: Hehehehehe IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 08.02.04, 01:29
                              Hey agis,
                              Nie podniecaj sie za bardzo przedwyborcza retoryka kandydatow na kandydatow.
                              Bush wygra wybory, ale gdyby nawet Kerry je wygral, to wierz mi, nie zmienilby
                              nic w polityce zagranicznej.
                              Nie przejmuj sie gadaniem politykow...
                              Patrz na to co robia.
                              Ta sama partia polityczna ktora Kerry reprezentuje (Demokraci) wlasnie
                              zatwierdzila (glosowanie w Senacie) budzet Busha...
                              Mogli postawic veto, a nie zrobili tego...
                              Pomysl nad tym...
                              Naiwnosc Twojego politycznego rozumowania zdumiewa mnie.
                              Lacznie z miliardami na Irak...
                    • hiro Re: Slyszalem ze 80% 06.02.04, 20:25
                      Gość portalu: Toto napisał(a):

> glosow w lubuskim poszlo na komuchow.Czytajac te wasze wypowiedzi to by sie
                      > zgadzalo.
                      > Jestescie zalosnymi sierotami po komunie,i chyba nie zalapaliscie sie na
                      > ukladziki bo macie czas na pisanie bzdur na forum.
                      > No coz wypada miec nadzieje ze juz niedlugo bedziecie mogli dorobic w jakiejs
                      > wietnamskiej knajpie ktora ktos otworzy w waszym sasiedztwie.Good luck!!

fak ju!
                      • Gość: Bernard Re: Slyszalem ze 80% IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 08.02.04, 03:04
                        Hey hiro,
                        Imponujesz mi swoja proba kolorowania wypowiedzi przeklenstwami w innym niz
                        ojczystym jezyku...
                        Jak juz to robisz przyjacielu to rob to poprawnie, a poprawnie pisze sie "Fuck
                        you".
                        Powodzenie (Good luck)
                        :)
    • Gość: martin-pl Re: USA NAS WALI PO ROGACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 19:33
      Mysle, ze jako europejczycy, powinnismy sie trzymac europy. Nie jestem
      antysemita, ale USA rzadza zydzi, a to mowi samo za siebie...
      • agis10 Re: USA NAS WALI PO ROGACH 07.02.04, 22:41
        Świetny tekst znalazłem na "Onecie". Pozwólcie, że zacytuję.
        Dryyyn, dryyyn ..
        [Aleksander Kwasniewski] Jurek? Sorki, ze o tak poznej porze - nie spisz??
        [George Bush] Mama??
        [AK] Nie, nie - to ja - Olek.
        [GB] Aaa ... Olek - siemanko! Co slychac moj rosyjski przyjacielu?
        [AK] Eeee ... polski. Jest w porzadalu tylko zimno troche. Sluchaj Jurek,
        dzwonie bo mam interes.
        [GB] Go on Olek, co tylko chcesz! Ameryka nie zapomina o przyjacielach!
        [AK] No wiec Jurek, wiesz ... przyciskaja mnie o te wizy. Teraz jeszcze te
        wprowadziliscie odciski i w ogole. Chodzi o to, ze moze moglbys cos z tym
        zrobic?
        [GB] Olek, buddy ja dla ciebie wszystko morda! Ale co ja tu moge? No powiedz
        mi, co ja tu moge?
        [AK] No nie wiem ... jestes prezydentem, moze da sie to jakos tak ... no
        wiesz?
        [GB] Prezydentem? Aaaa rzeczywiscie. No ale sam wiesz jak jest? Tu jest senat -
        ja nie decyduje.
        [AK] No tak ale moze moglbys jakos wplynac, w koncu pomagamy wam w Iraku. [GB]
        Olek - don´t worry. Jesli chodzi o ten Irak to rozlozymy to na raty
        i dodamy do F16 - spokojnie to splacicie w 20 years.
        [AK] Ale Jurek - jakie raty? Raty to maja byc za F16 a nie za Irak.
        [GB] Hold on Olek - wezme ta umowe na moj computer. Wez ja w hand i czytaj ze
        mna - zacznijmy od razu od tych malych letters na dole.
        [AK] O w morde Jurek! Nie zauwazylem tego wczesniej. Ale zaraz - tu jest
        napisane, ze w zamian za pomoc w Iraku zobowiazujemy sie do dobrowolnej wplaty
        20 mld dolarow dla rzadu USA!!!
        [GB] Olek - morda ty moja! Wiesz ile byscie zaplacili za taki advertisement w
        najlepszym pasmie reklamowym? Sluchaj bro, to jest interes, na ktorym jeszcze
        zarobicie w przyszlosci! Bedzie cool!
        [AK] Ja cie piernicze Jurek ale skad my wezmiemy tyle kasy!!??
        [GB] My tu o wszystkim pomyslelismy. Niedlugo damy wam namiar na te rakiety co
        sie teraz produkuja i co je niedlugo znajdziecie na desert w
        Iraku. Tylko Olek - morda ty moja - nie robcie nothing na wlasna reke bo znowu
        wykopiecie nie te co trzeba.
        [AK] Ale Jurek po cholere nam te rakiety?
        [GB] No tez prawda ... wlasciwie to nie wiem. W kazdym razie ktos je musi
        wykopac. Jak juz je wykopiecie to wam umorzymy czesc tego dlugu i wszystko
        bedzie git.
        [AK] Cholera Jurek - ty to masz leb! Genialne! A swoja droga kiedy wyslecie nam
        te F16?
        [GB] Jeszcze troche time, Olek. Czekamy na pozwolenie Glownego Dyrektora Muzeum
        Wojska. Wiesz jak jest - w koncu zabytkowego obrazu tez ot tak nie
        wywieziesz za border.
        [AK] Eeee ... no tak ... Dobra Jurek - to ja bede konczyl bo dzwonie z karty.
        [GB] Nie ma za co Olek. My tez was love! Ameryka wam tego nie zapomni.
        Peace! Zadzwon jeszcze kiedys moj rosyjski przyjacielu!
        [AK] Eeeee ... polski. Siemanko Jurek.

• klin Re: USA NAS WALI PO ROGACH 07.02.04, 23:35
          agis10 napisał:

> Świetny tekst znalazłem na "Onecie". Pozwólcie, że zacytuję.

Że też przeszło przez cenzurę!
          • hiro Re: USA NAS WALI PO ROGACH 07.02.04, 23:38
            klin napisał:

> agis10 napisał:
            >
            > > Świetny tekst znalazłem na "Onecie". Pozwólcie, że zacytuję.
            >
            > Że też przeszło przez cenzurę!
            no widzisz-to tylko kulturalnuch
            dziwi.............................................
          • hiro Re: USA NAS WALI PO ROGACH 07.02.04, 23:39
            klin napisał:

> agis10 napisał:
            >
            > > Świetny tekst znalazłem na "Onecie". Pozwólcie, że zacytuję.
            >
            > Że też przeszło przez cenzurę!
            no widzisz-to tylko kulturalnych
            dziwi...................................................!:_)
        • Gość: Bernard Re: USA NAS WALI PO ROGACH IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 08.02.04, 04:11
          Swietne...Dzieki...
          :))
      • Gość: Bernard Re: USA NAS WALI PO ROGACH IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 08.02.04, 04:04
        Hey martin...,
        Nie jestes antysemita...jedynie nie lubisz
        USA poniewaz rzadzone sa (w/g Ciebie) przez Zydow...
        Jestes nie tylko antysemita lecz w dodatku myslacym nielogicznie...
        Nie przejmuj sie jednak. Te dwa objawy przewaznie ida w parze..
        Shalom
        • Gość: noc(nik) Re: USA NAS WALI PO ROGACH IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.04, 04:10
          Uderz w stół -
          a nożyce się odezwą.
          • Gość: Bernard Re: USA NAS WALI PO ROGACH IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 08.02.04, 04:12
            Hey nocnik...,
            A ty czemu nie spisz...?
            Knujesz po nocach, co???
            • Gość: Filip Re: Bernard - sumienie USA IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.04, 11:59
              • hiro Re: Bernard - typowy mieszkaniec kanady 08.02.04, 12:28
                głupi zmarznięty i chwali usa za to,że są i my > i oni>
                jednak jego debilizm mnie debila ponoć/bo i takie opinie na swój themat
                czytałem/poprostu przerasta!
                czytać wolno i krzykliwie:-):/kryszak/
                nie wiem czy jestem durny-czy jemu kapsle na oczy siadły....?
            • Gość: Filip Re: Bernard - sumienie USA IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.04, 12:03
              Bernard robi za dyżurne sumienie USA. Ciekawe, ile odpowiednie / jak
              najbardziej tajne służby / Mu płacą?
              Jak Bernard jest z tym lobby żydowskim w Stanach? Mają coś do powiedzenia?
              Agisowi - super tekst. Gratuluję!!! nawet borys czy jakiś inny aborys nabrał
              wody w usta!
              • Gość: Bernard Re: Bernard - sumienie USA IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 08.02.04, 21:41
                Hey Filip,
                Oczywiscie ze maja. Tak samo jak lobby zydowskie w Warszawie...
                I bardzo dobrze. Kazda znaczaca grupa spoleczna ma swoje "lobby"
                Tak powinno byc w kazdym wolnym kraju...
                Z ta roznica ze tutaj Zydow za wrogow pokoju sie nie uwaza..
                To specjalnosc europejska, oparta na glebokiej tradycji...
                Serdecznie pozdrawiam
                • Gość: Filip Re: Bernard - sumienie USA IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.04, 23:59
                  Bernard, lejesz miód na moje serce. Izrael jawi sie Tobie jako gołąbek pokoju.
                  Trzeba naprawdę duzo wyobraźni / albo jeszcze więcej złej woli /, żeby tak
                  myśleć i pisać. Tak więc w/g Ciebie, Żydzi nie mordują codziennie Palestńczyków,
                  których wypędzili z Ich ziemii?
                  • Gość: Bernard Re: Bernard - sumienie USA IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 09.02.04, 00:55
                    Hey filip,
                    Widzisz przyjacielu, odrobina wiedzy z historii pomoglaby Ci zrozumiec, ze
                    Zydzi nikogo z nikad nie wygonili...
                    Po ustanowieniu przez ONZ panstwa Izrael w granicach przez ONZ wyznaczonych
                    istniejace na Bliskim Wschodzie kraje arabskie natychmiast probowaly Izrael
                    zniszczyc. Palestynskiego panstwa tam nie bylo i nie ma...
                    Uwazam, iz tak Zydzi jak i Palestynczycy maja prawo do wlasnych i
                    niepodlegleglych panstw...Ani kraje arabskie ani Palestynczycy nie chca
                    niepodleglej Palestyny.
                    Jakiekolwiek powody wymyslaja, glownym celem jest zniszczenie panstwa
                    zydowskiego.
                    Arabi podjeli wojne ktorej wygrac nie moga. Dlatego przenosza ja w inne
                    miejsca. Rozciagaja front, robia duzo zamieszkania i szkody tlumaczac, ze to
                    wlasnie wina tych ktorych atakuja. Przy odpowiedniej propagandzie i duzych
                    pieniadzach mozna kila naiwniakow przekonac.
                    Do ksiazek kolego. Nauka to potega.
                    Pozdrawiam serdecznie

• Gość: Filip Re: Bernard - sumienie USA IP: *.gorzow.mm.pl 09.02.04, 08:11
                      Na twoim / kliniczny przypadek / widać, co może propaganda. Gobrze, że nie
                      żyleś w czasacj Gebelsa.
                      Palestyńczycy nie chcą wolnej Palestyny! Dobre, Bernard. Ale się ubawilem, he,
                      he, he.
                      • Gość: Bernard Re: Bernard - sumienie USA IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 10.02.04, 06:18
                        Hey Filip,
                        No to jak przyjacielu... Wypedzili Zydzi Palestynczykow czy nie wypedzili...
                        Nie mogli bo nie bylo kogo...
                        Pozdrawiam
                        PS. Podziwiam Twoja odpornosc na wiedze...
                        • Gość: Filip Re: Bernard - sumienie USA IP: *.gorzow.mm.pl 10.02.04, 17:46
                          Wiesz, Bernard! Jesteś naprawdę śmieszny. Jeżeli nie dostrzegarz problemu
                          bliskowschodniego, konfliktu palestyńsko-żydowskiego, to jak z Tobą dyskutować?
                          Ok, Bernard. Masz rację. Nie ma tego problemu. Światowe media nie donoszą
                          codziennie o nowych ofiarach. Obozy uchodźców palestyńskich powstały dlatego, że
                          Palestyńczycy chcieli sobie ot tak, zmienić klimat. Terroryści żydowscy nie
                          strzelają do niewinnych ludzi, często kobiet i dzieci. Szaron nie buduje muru-
                          hańby. Jesteś po prostu durniem, zapatrzonym w swoje urojonia. Odsyłam Cię do
                          watku poświęconego Twojej osobie. Wiesz, który to wątek - " Czy Bernard jest
                          chory psychicznie ". Miłej lektury! A później do książki, do książki - Bernard.
                          Tylko nie czytaj wyłącznie w języku hebrajskim!
                          • Gość: Bernard Re: Bernard - sumienie USA IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 11.02.04, 03:48
                            Hey Filip,
                            Widizsz przyjacielu... ja pozostaje z przyjciolmi, bez znaczenia co inni o tym
                            mysla...
                            Nie jestem Zydem...
                            Mam przyjaciol, Zydow, ktorzy sa kopani przez setki lat...
                            Ja bede z nimi...
                            Moze wydaje ci sie to glupie...
                            Jestem z nimi.
                            Maja prawo do zycia tak jak ja i Ty...
                            Shalom

• Gość: Filip Re: Bernard - sumienie USA IP: *.gorzow.mm.pl 09.02.04, 08:12
                      Na twoim / kliniczny przypadek / widać, co może propaganda. Dobrze, że nie
                      żyłeś w czasacj Gebelsa.
                      Palestyńczycy nie chcą wolnej Palestyny! Dobre, Bernard. Ale się ubawiłem, he,
                      he, he.
                      • Gość: AB Re: Bernard - sumienie USA IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.04, 07:03
                        Brawo Filip!
                        Warto wcześniej wstać, żeby poczytać takich jak Ty.
                        Widzę, że ten d... prowokuje Cię jednak do dyskusji.
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=9165577hehehe
                        • Gość: AB Re: Bernard - sumienie USA IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.04, 07:05
                          poprawka linku:
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=9165577
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka