josner 01.06.10, 14:54 Odcinek Pyrzyce - Szczecin już jest otwarty. Jeśli ktoś będzie miał okazje, niech korzysta bo warto. szczecin-gorzow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: login_t Re: S3 otwarta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 15:36 Czy wciąż trzeba się pchać przez Pyrzyce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josner Re: S3 otwarta IP: *.gorzow.mm.pl 01.06.10, 16:56 TAk, na pierwszym rondzie od Gorzowa trzeba skręcić w lewo i później wąską asfaltówką jechać ok. 10-12km do S-3. A na samej S-3 puściutko.. przynajmniej na razie. Mam nadzieję, że szybko zrobią odcinek Pyrzyce-Myślibórz i wtedy wjazd na S3 będzie blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: S3 otwarta 01.06.10, 18:33 2 mld złotych. inwestycja robi wrażenie.. a mis ie zdawało że już jechałem tą droga ale to chyba była poboczna jakaś a tą dopiero wylewali asfalt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: S3 otwarta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.10, 10:13 Wszystko jest pięknie. Tylko nie rozumiem dlaczego tradycyjnie na rondzie w Pyrzycach nie ma żadnego oznakowania? To chyba reguła naszych drogowców. Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: S3 otwarta 02.06.10, 10:19 Pewnie nie było oficjalnego otwarcia, vipów, wody święconej itd. Od strony Szczecina przed zjazdem z A6 tablice na Gorzów są zakryte płachtami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: S3 otwarta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.10, 10:40 josner napisał: > Pewnie nie było oficjalnego otwarcia, vipów, wody święconej itd. Czekamy na Pogromcę Sarenek? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: S3 otwarta 15.07.10, 11:27 josner napisał: > Pewnie nie było oficjalnego otwarcia, vipów, wody święconej itd. na swojej stronie piszą, że droga otwarta jest od maja ( chyba 25, nie pamiętam) > Od strony Szczecina przed zjazdem z A6 tablice na Gorzów są zakryte > płachtami. już nie, przynajmniej jak się jedzie od strony Kołbaskowa Przede wszystkim - dzięki! Gdyby nie Twój wpis nie wiedziałabym o tej drodze. Dwa i pół pasa, ogrodzona ... rewelacja! Nawet policja juz łapała. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josner Re: S3 otwarta IP: *.gorzow.mm.pl 15.07.10, 20:19 Policja niech łapie w mieście i na osiedlach. A ja na tej trasie sprawdziłem możliwości mojego wozidła. Jak otworzą cały odcinek od Szczecina do Gorzowa, to będzie bajer. Byleby jakiś urzędniczyna nie wprowadził opłat za ekspresówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: S3 otwarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 20:47 Jak jechać od strony Gorzowa na nową S-3? Czy mozna proisć dokładny opis:) Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: S3 otwarta 16.07.10, 07:52 Gość portalu: alf napisał(a): > Jak jechać od strony Gorzowa na nową S-3? > Czy mozna proisć dokładny opis:) Na pierwszym rondzie w Pyrzycach drugi zjazd. Czyli faktycznie nie skręcasz w prawo na Szczecin ale w lewo na jakieś tam wioski. Później kilkanaście kilometrów jedziesz asfaltówką do S3. W sumie to się nie opłaca, bo nadkładasz drogi, no chyba że chcesz zaspokoić ciekawość lub zaszaleć na pustawej dwupasmówce. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: S3 otwarta 19.07.10, 14:20 josner napisał: > W sumie to > się nie opłaca, bo nadkładasz drogi, no chyba że chcesz zaspokoić > ciekawość lub zaszaleć na pustawej dwupasmówce. a to zależy gdzie się jedzie :) jak na Gumieńce, do Przecławia czy Mierzyna to bliżej jest :) teraz do brata mam 10 km krótszą drogę :) mierzyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
josner za miesiąc: odcinek Renice-Pyrzyce 13.09.10, 09:52 szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,8365878,Za_miesiac_S3_az_do_Renic.html Będzie łatwiej wjechać na S3 przez węzeł Myślibórz, bo z Pyrzyc do S3 było trochę daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: za miesiąc: odcinek Renice-Pyrzyce 14.09.10, 07:23 To bardzo dobra i ciesząca mnie wiadomość. Nie rozumiem tylko dlaczego Gazeta nie zamieściła jakieś mapki? Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: za miesiąc: odcinek Renice-Pyrzyce 14.09.10, 07:37 Mnie najbardziej ucieszy odcinek Gorzów-Skwierzyna. Może skończą się wypadki między Deszcznem, a Brzozowcem. Albo odcinek Gorzów-Myslibórz. Tak naprawdę to ten odcinek powinien być skończony jako pierwszy, bo jak już dojedzie się do Renic z Gorzowa to dalej już stara S3 jest całkiem znośna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: za miesiąc: odcinek Renice-Pyrzyce IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.10, 08:48 klodawa1952 napisał: > Nie rozumiem tylko dlaczego Gazeta nie zamieściła jakieś mapki? gazeta interesuje się krzyżami, a nie skrzyżowaniami. regionalne wiadomości wyborcza odpuściła na rzecz lubuskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: za miesiąc: odcinek Renice-Pyrzyce 14.09.10, 10:34 Gość portalu: nicelus napisał(a): > gazeta interesuje się krzyżami, a nie skrzyżowaniami. regionalne wiadomości wyb > orcza odpuściła na rzecz lubuskiej. Chyba zawsze tak było. Regionalnie, to Wyborcza wypada bladziutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus co będzie jak się skończą? IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.10, 12:57 lubuskie najszybciej wydaje unijne pieniądze. czy to ma związek z s3 i a2, bo innych inwestycji nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: co będzie jak się skończą? 14.09.10, 13:01 ... koniec! ... i nadejdzie czas splacania... Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: co będzie jak się skończą? 15.09.10, 09:49 > bo innych inwestycji nie widzę...[/b][/url] bo oczywiscie zwolennik oddawania budynkow za darmo, byle PWSZtowi, nie zauwaza np. inwestycji unijnych w PWSZ? A kolektory w szpitalu to chyba tez prywatny przedsiebiorca zasponsorowal? Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: co będzie jak się skończą? 15.09.10, 09:51 > > bo innych inwestycji nie widzę...[/b][/url] ps. jakbys czytal, co cytujesz, to sam bys sobie dopisal Kasztelanke w Miedzyrzeczu. Nie marudzilbys tez, ze Zielona "sobie" daje, a Gorzowowi nie - 3812 zl na mieszkanca kontra 3.451 to chyba nie jest taka drastyczna roznica, jak to zdarzalo sie i tobie, i Markowi wyolbrzymiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: co będzie jak się skończą? IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.10, 11:16 zetkaf napisał: > A kolektory w szpitalu ... jak ktoś jest poważnie chory, to nie pomogą kolektory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: S3 otwarta IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.10, 10:07 josner napisał: > Od strony Szczecina przed zjazdem z A6 > tablice na Gorzów są zakryte płachtami. sposób pochodzi z targu końskiego. nowo zakupionemu koniowi chłopi zakładali worek na głowę, żeby nie widział dokąd idzie. pomimo, że to kierowca patrzy, a nie tablica, to jednak metoda ta sama. ps. w niemczech tablice, lub ich fragmenty, wyłączone z obowiązywania mają napisy i znaki przekreślone specjalną czerwoną taśmą przylepną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: S3 otwarta IP: 199.19.221.* 14.09.10, 21:13 Hey josner, A tu gzie mieszkm tablice ktore tymczasowo sa nieaktualne (np. tymczasowa zmiana prekosci lub konieczne objazy) lub nowe (w trakcie koncowej fazy budowy drogi) po prostu sie zaslania... Jesli nie ma to nikogo w blad wprowadzic nie moze... Oczywiscie tymczasowe i poprawne oznakowanie jest umieszczane... Kazy ma swoje metody.. :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś