Gość: ja IP: *.rrz.uni-hamburg.de 08.07.04, 14:15 piszcie gdzie sa ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kierowca Re: fotoradary IP: *.rrz.uni-hamburg.de 08.07.04, 14:30 3 maja w strone centrum na 50km Kostrzynska w strone Kostrzyna kolo sygnalizacji droga Gorzow-Kostrzyn Bialcz w strone Gorzowa Droga Drezdenko-Strzelce w Starym Kurowie na 40km i w Zwierzyniu na 40km w strone Strzelec droga nr 3 Gorzow-Zielona Goscikowo na 40km i obwodnica Swiebodzina na 50km ale jeszcze nie widzialem zeby ktorys dzialal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: fotoradary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 15:13 piszcie gdzie sa ! Wszędzie!!!!! Wszędzie!!!!! Wszędzie!!!!! Wszędzie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannadiablo Re: fotoradary IP: 212.244.224.* 08.07.04, 22:47 to chyba same puste pudełka-straszaki, ja codziennie jadac al.konstytucji przekraczajac predkosc usmiecham sie do fotoradaru z nadzieja ze zrobi mi wkoncu fotke a tu nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: fotoradary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 23:28 Bo to działa na zasadzie placebo..... Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: fotoradary 13.07.04, 13:24 przed i za Strzelcami Krajeńskimi. Te chyba działają, bo jakiś gość próbował jednego z nich spalić. Przed wjazdem do Swarzędza od strony Warszawy. Radary można oszukać w łatwy sposób. wystarczy jechać z prędkością pow. 250 km/h Na nic się to zda, gdy za wami pojawi się policyjne mondeo na zwykłej rejestracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: fotoradary IP: *.rrz.uni-hamburg.de 14.07.04, 15:12 Z jednym mu sie chyba udalo bo tego przy wyjezdzie w strone Gorzowa juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzysta FOTORADARÓW JAK MRÓWKÓW IP: *.gorzow.mm.pl 13.07.04, 14:46 SĄ PRAWIE NA KAŻDEJ ULICY.MUSZĘ UWAŻAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś