Dodaj do ulubionych

proszę o radę

20.11.12, 21:08
Chcę się przeprowadzić do Gorzowa i w związku z tym mam 2 pytania:
1. na jakim osiedlu/w jakim rejonie miasta najlepiej kupić mieszkanie? chodzi o spokój w okolicy, ciszę i komfort zamieszkania
2. czy w mieście są jakieś szanse na znalezienie pracy w szkole? (szczególnie w gimnazjach)
Proszę o życzliwe podpowiedzi. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Pytanie - prowokacja..... IP: *.net.albertacom.com 20.11.12, 21:23
      Hey bujold,
      Jak na kogos szukajacego pracy w "gimnazjach" to madry nie jestes....
      Jednak powodzenia zycze..
      :):):):)
      • bujold Re: Pytanie - prowokacja..... 20.11.12, 21:31
        a po czym oceniasz moją mądrość lub jej brak? zadałam pytania żeby czegoś się dowiedzieć o mieście, które mało znam. czy zadawanie pytań świadczy o niedostatkach w mądrości??? nie potrzebuję oceny mojej inteligencji więc daruj sobie tego typu uwagi. nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to nie zabieraj głosu.
        • Gość: Bernard Re: Pytanie - prowokacja..... IP: *.net.albertacom.com 21.11.12, 01:44
          Hey bujold,
          Nikt szukajacy na forach czasopism powaznej informacji za madrego uwazanym byc nie moze...
          Proste..
          • Gość: thebird Re: Pytanie - prowokacja..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.12, 15:47
            Nie słuchaj Benka on ma inna perspektywę widzenia . On ma Canadę.
            Odradzam Gorzów to nie jest miasto dla młodych i chętnych
            • Gość: jona Re: Pytanie - prowokacja..... IP: *.access.telenet.be 21.11.12, 18:25
              Sporo mlodych mieszka na os Gorczyn, ja polecam moje stare Staszica,a na podstawie znajomych nie polecam blokow na nowym os.Europejskim-podobno duzo dzieci i psow i slychac kazde pierdniecie,bo taka akustyka. Co do pracy w szkolnictwie-podobno nie jest latwo bo i w Gorzowie produkuja mlodych nauczycieli.Pewnie to czy znajdziesz taka prace zalezy od twojego zaangazowania w poszukiwania.Najlepiej skontaktuj sie z kazda szkola z osobna lub z odpowiednim dzialem w kuratorium
              • Gość: hiro jona dziecko IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.12, 18:38
                on gra w h...a a ty się angażujesz......
                • Gość: Bernard Re: jona dziecko IP: *.net.albertacom.com 21.11.12, 18:59
                  Hey hiro,
                  Oczywiscie....
                  Powtorze: Nikt madry powaznych informacji na forach nie szuka....
                  :):):):):)
                  • Gość: hiro Re: jona dziecko IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.12, 19:04
                    i nie szuka prawdy w prasie kolorowej:-))))))))))))))))))))
              • bujold Re: Pytanie - prowokacja..... 22.11.12, 20:29
                jona dziękuję bardzo za twoją ocenę i podpowiedź. jedyna sensowna rada jaką tu uzyskałam. pozdrawiam
                • danny_boy Re: Pytanie - prowokacja..... 23.11.12, 00:55
                  >jona dziękuję bardzo za twoją ocenę i podpowiedź. jedyna sensowna rada jaką tu uzyskałam.
                  Jona bywa w Gorzowie raz do roku lub rzadziej
    • bujold Re: Pytanie - prowokacja..... 20.11.12, 21:51
      w lubuskie
    • Gość: nicelus Re: proszę o radę IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.12, 19:13
      Nie słuchaj Bernarda z Edmonton i Jony z Brukseli. Mieszkam w Berlinie, a więc znacznie bliżej, więc wiem lepiej. Zielona Góra jest dobra dla miłośników szkolnictwa wyższego i wyższych zarobków. Natomiast Gorzów jest idealny dla miłośników żużla. Poza tym nudno jak wszędzie. Urzędnikom brakuje wojskowego drylu, a pracownikom japońskiej precyzji.

• Gość: hiro Re: proszę o radę IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.12, 19:35
        > więc wiem lepiej.
        a ja cie tak nie doceniałem...........
      • Gość: jona Re: proszę o radę IP: *.access.telenet.be 22.11.12, 21:29
        Nicelus nie wiem co masz na mysli jona z Brukseli???Ze tam pracuje???Ale mieszkam i na flamandzkiej wsi i w Gorzowie,a wiec,skoro moge cos podpowiedziec to i podpowiadam...
        • Gość: Bernard Re: proszę o radę IP: *.net.albertacom.com 22.11.12, 23:45
          Hey jona,
          Nie wiem co ten zniemczaly pajac wypisuje...
          Ja w Edmonton nie mieszkam...
          Od lat!!!!!!
          I to sa jaja
          :):):):):)
          • danny_boy Re: proszę o radę 23.11.12, 00:56
            >Ja w Edmonton nie mieszkam... Od lat!
            Przecież wszyscy wiedzą, że mieszkasz w wiosce pod Edmonton
            • Gość: Bernard Re: proszę o radę IP: *.net.albertacom.com 23.11.12, 01:08
              Hey danny-boy,
              Wszyscy tylko nie nicelus...
              Zreszta, to co piszesz to tez prawda nie jest...
              W Kanadzie "wsi" jako takich...po prostu nie ma
              Probuj dalej...
              he he he
    • Gość: misia Re: proszę o radę IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.12, 21:11
      od zawsze mieszkam na Górczynie i uważam, że jest to jedno ze spokojniejszych osiedli w Gorzowie. Mówie o starych blokach w okolicy czereśniowej. Sklep, szkoła, przedszkole, przychodnia wszystko pod nosem. Nie polecam kupna mieszkania w nowych blokach na obojętnie jakim osiedlu. Bloki stawiane były w krotkim czasie, wiele niedociągnięć, akustyka straszna, pękające rury, problemy z grzybem i robactwem, dużo, dużo dzieci, psów,młodych nowobogackich małżeństw itp..odradzam. Całkiem nieżle jest na os staszica oraz na dolinkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka