Dodaj do ulubionych

Małe, dziwne przyjemności

01.09.05, 14:38
Wątek, ktory zalozyla smak.moich.ust- przyzwyczajenia, dziwactwa, przypomnial
mi o innej fajnej rzeczy.
Kto z was ogladal Amelie? Ona ma tam takie male przyjemności, jak wkladanie
reki do worka z fasolą, puszczanie kaczek w rzeczce.
Macie jakies takie nietypowe przyjemnosci?
Ja uwielbiam rozpoczynac kawe rozpuszczalną - przebijac to idealnie dladkie
zlotko jednym uderzeniem palca :) Zawsze czekam az kawa się w domu skończy :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tuja Re: Małe, dziwne przyjemności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 15:36
      ja lubię wyrywać pęsętą włosy spod pach, POWAŻNIE!! na początku bolało ale teraz
      już nic nie czuję, tylko fajne uczucie jak wystaje mały włosek, jak wyciagnę to
      jest 2 razy dłuższy, a jaka później śliczna pacha...:)
      • Gość: rterter Re: Małe, dziwne przyjemności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:16
        kuurde mam to samo z tą pęsetą, mam bzika na jej punkcie, tak samo jak na
        punkcie wyciskania pryszczy hehehe a uwielbiam też jak ktoś w domu odkurza,
        wtedy nachylam się nad odkurzaczem i wdycham to powietrze, uwielbiam : )
    • Gość: kiciunia_kicia Re: Małe, dziwne przyjemności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:48
      Jak mam jakis worek do wyrzucenia do kosza,to najpierw musze go nadmuchac,a
      potem wale w niego reka i jest wielkie BUM!!Strasznie mnie to bawi...
      • Gość: Kuba Re: Małe, dziwne przyjemności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:59
        Tzw. strzelanie z wora.
        • Gość: kiciunia_kicia Re: Małe, dziwne przyjemności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:00
          Dokladnie tak mialam napisac!Pozdr.
    • elutka_111 Re: Małe, dziwne przyjemności 01.09.05, 22:19
      Moją przyjemnością jest wąchanie kawy mielonej ... mmmm ten aromat:)
    • Gość: Aśka Re: Małe, dziwne przyjemności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:05
      Z tą kawą mam tak samo... lubie jeszcze puszczać bąki i wąchać jak puszcze...
      Ummm...
      • Gość: kali Re: Małe, dziwne przyjemności IP: *.ztpnet.pl 02.09.05, 00:00
        > lubie jeszcze puszczać bąki

W nos facetowi robiacemu Ci dobrze.
      • vigue Re: Małe, dziwne przyjemności 02.09.05, 00:08
        Gość portalu: Aśka napisał(a):

> Z tą kawą mam tak samo... lubie jeszcze puszczać bąki i wąchać jak puszcze...
        > Ummm...

zupelnie jak sabrina... :)
      • mewka81 Re: Małe, dziwne przyjemności 02.09.05, 13:19
        a ja lubie wachac moje kolczyki jak ich nie zdejmuje przez jakis czas. Taki
        fajny smrodek maja :)
    • squirrel22 Re: Małe, dziwne przyjemności 02.09.05, 01:28
      Albo jak się kupuje jakiś sprzęt, np wieżę, magnetowid itp, to przewaznie jest
      zapakowany w taką folię z bąbelkami powietrza. kto nie lubi ich przebijać?? :)))
      • danaa1 Re: Małe, dziwne przyjemności 02.09.05, 11:24
        Własnie miałam napisać , bardzo lubie przebijac te bąbelki;) Moje córki również
    • Gość: :) Re: Małe, dziwne przyjemności IP: *.bmly.cable.ntl.com 03.09.05, 20:15
      te babelki na woreczkach, kto nie lubi ich przebijas paluchami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka