Dodaj do ulubionych

Dobry Fotograf

14.08.04, 23:16
Gdzie w Gorzowie jest dobry fotograf, i ma profesjonalne studio ?
Dzieki za podpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: Dobry Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 00:41
      Znam jednego co robi ładne zdjecia ale nie jest "dobry" - kawał skurwysyna...
    • Gość: Anna Re: Dobry Fotograf IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.13, 13:30
      Tacy nie istnieją w Gorzowie! Próżno ich szukać!
      • Gość: Bernard Nie ma zlych fotografow...Sa zle kamery... IP: *.net.albertacom.com 20.11.13, 09:40
        Hey,
        Jako gowniaz robilem zdjecia aparatem "Zuch" na ktorym wszyscy wychodzili jak duchy po pijanstwie...
        Dzisiaj, chocbym chcial zle zdjecie zrobic to....nie moge..
        Zaplacilem za kamere (aparat) okolo $1500.00 I ona obi za mnie najlepsze zdjecia na planecie...
        Prawda jest ze "kadrowanie" pozostaje w moich rekach, ale od strony technicznej...kazde jest na 100%
        Czy ma byc to zdjecie dzieciaka z "pol metra" czy portret wrobla ze 100 m.... - zawsze bezbledne...
        A wiec...
        Nie szukaj "dobrych" fotografow.. Poszukaj dobrego sprzetu I sam mistrzem bedziesz...
        I to nie sa jaja
        :):):):):):)
        • danny_boy Re: Nie ma zlych fotografow...Sa zle kamery... 20.11.13, 09:52
          Mówisz Benek, że jak potrzebuję zrobić klika zdjęć, to mam wydać 1500$?
          • Gość: Bernard Re: Nie ma zlych fotografow...Sa zle kamery... IP: *.net.albertacom.com 20.11.13, 10:15
            Hey danny boy,
            Mozliwe, ze da sie zrobic za mniej...
            Ja sie "dalem namowic" na nata kamere I nie zaluje...
            Chodzilo mi jednak o to ze dzisiejsza technologia pozwala ignorantom w temacie takim jak ja "blyszczec" w fotografowaniu...
            Jedyne co potrzebuje to "pol sekundy cierpliwosci" by computer zrobil wszystko by moje zdjecie bylo perfect
            A wtedy tylko "pstryk"...
            he he he
            I to nie sa jaja
          • bozenclaw Re: Nie ma zlych fotografow...Sa zle kamery... 14.05.14, 15:25
            są różni fotografowie - lepsi, gorsi, tani, drodzy - wolny rynek ! nikt nikogo chyba nie zmusza zeby angazowal fotografa :) jakby jednak ktoś potrzebował to na moim ślubie robił zdjęcia sebastian jadwiszczak fotografia ślubna gorzów wielkopolski i nie moge złego słowa powiedzieć, cena nie wyrwała mnie z butów a przynajmniej miałem temat z głowy i pamiątkę mam bardzo fajną
    • joanna189827 Re: Dobry Fotograf 02.10.17, 18:21
      Ja zmam w Gorzowie dobrego fotografa - Pan Jacek, korzystałam z jego usług co prawda podczas sesji ślubnej, ale z tego co wiem dysponuje on sporym zasobem sprzętu, co do studio to nie mam pewności, ale zajmuje się on nie tylko fotografa ślubna, ale też wykonuje zdjęcia wnętrz, sesje reklamowe itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka