Gość: kreator IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 13:27 ... i ni ma :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Była sobie Stolarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:56 Jak to "... i ni ma"? Stolarnia pozostała - to "Truskaweczki"* z niej wyszły... i poszły w cholerę... * - aktualnie "Kreatury" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Była sobie Stolarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:50 Kreatury wyszły a stolarni ni ma. Dzisiaj spłonęła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Była sobie Stolarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:34 O w mordę!!!!!... to się nazywa teatralne wyjście... !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobojablko Re: Była sobie Stolarnia... IP: *.schering.de 14.09.04, 22:15 Nie poszli w cholere, tylko poszli w telewizje Michalowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Była sobie Stolarnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:20 A gdzie cos blizszego na ten temat? Bo ja z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Była sobie Stolarnia... 14.09.04, 22:45 Gość portalu: XXX napisał(a): > A gdzie cos blizszego na ten temat? Bo ja z daleka... Ja do zenkowej telewizji też mam daleko, a bardzo temat Kreatur w tejże mnie zainteresował. Napiszcie coś więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Była sobie Stolarnia... IP: *.gorzow.mm.pl 14.09.04, 22:36 Dym walił jakby paliły sie garaże, a tu ktoś rozwiązał problem teatru Kreatur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Była sobie Stolarnia... IP: 213.25.30.* 15.09.04, 21:50 Może to jakiś spektakl był np. Ogniem i mieczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FG 0666 A co robiła tam Rafalska? IP: 213.25.30.* 14.09.04, 23:06 W teleskopie był news o płonacej stolarni, a nagle pojawia się na jej tle Rafalska. To się nazywa Wejście Smoka! Skąd wiedziała że będzie łogień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: A co robiła tam Rafalska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 23:28 Czyżbys coś sugerował.... Jakaś spektakularna akcja przedwyborcza z udziałem Kreatur palacych za sobą.... Stolarnię... i Rafalska ratujaca zabłakane dusze z ognia piekielnego... No a co z TV - Przemek robi teraz Teatr Telewizji? Do spółki z Liszką? No i jeszcze ten film o Niemcach... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: A co robiła tam Rafalska? 14.09.04, 23:40 Gość portalu: XXX napisał(a): > No a co z TV - Przemek robi teraz Teatr Telewizji? Do spółki z Liszką? No i > jeszcze ten film o Niemcach... Ale to nie Przemek, tylko Grzesiek :) I Robert (ciekawe, czy tu jeszcze zagląda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: A co robiła tam Rafalska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 23:46 Mówiłem w skrócie... Wiem że Grzesiek... a własciwie to Monika.... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: A co robiła tam Rafalska? 14.09.04, 23:50 Gość portalu: XXX napisał(a): > Wiem że Grzesiek... a własciwie to Monika.... Ja też wiem, że Ty wiesz, bo to wszyscy wiedzą (o ile oprócz pisania, czytać potrafią), ale Ty wiesz, że Przemek, a ja nie wiem skąd :) Nie no w sumie, temat nie do śmichu jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: A co robiła tam Rafalska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 01:33 (o ile oprócz pisania, czytać potrafią) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: A co robiła tam Rafalska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 01:53 Re: Była sobie Stolarnia... Autor: Gość: lobojablko IP: *.schering.de Data: 14.09.2004 22:15 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Nie poszli w cholere, tylko poszli w telewizje Michalowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: A co robiła tam Rafalska? IP: *.gorzow.mm.pl 17.09.04, 14:07 W telewizji Michałowskiego też długo nie pobyli, bo ich zwolnili. Teatr telewizji robi się w TVP1, a nie w Gorzowie. Kreatury na bruk poszły Odpowiedz Link Zgłoś