hiro_polska 18.08.15, 11:40 najlepszy rosyjski komentator: jeszcze Polska nie zginęła........... youtu.be/xinw6CIs6c4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: login_t Re: tak się niemca bije! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 18.08.15, 19:29 Jugola przecież. www.youtube.com/watch?v=i-TD-zzBw6g Jeszcze Yugoslavia nie zginęła. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: tak się niemca bije! 18.08.15, 23:18 czesc hiro , ja juz nie wiem co mam o tobie myslec? ciebie chopie tak ktos nakrecil , ze ty czleku przestales urzywac mozgu :((( sport , boks , jakas rywalizacja , to przeciez na calym swiecie sie dzieje . a jakby ten polak pokonal albanczyka ? greka ? afganczyka czy syryjczyka ? i jakis idiota komentator powiedzialby : jeszcze polska nie zginela , nalala bidnego syryjczyka , afgana , czy biedniejacego greka ? a jakby tak polska nalala bogatego i silnego amerykanina ? boksera ? to co hiro ? i jakby jakis komentator amerykanski powiedzial: bog juz nie chroni ameryki , bog pokazuje ze jeszcze polska nie zginela ? czy ty hiro masz jakiegos pie...a ? bo na ten twoj post to nawet nie mozna logicznie odpowiedziec .((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak się niemca bije! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.08.15, 23:01 andrzejusa napisał: > ... logicznie odpowiedziec .((((( Myśl polskiej tłuszczy jest prosta, jak myśl alkoholika po pierwszej setce. Kto cały czas musi lizać dupsko Panu Niemcowi z byłego NRD, ten się cieszy gdy pomyśli że Pan Niemiec po mordzie dostaje. Gdy walczą Firat Arslan i Marco Huck, to się podwójnie cieszy, że dwóch Panów Niemców po mordzie dostaje. Polska tłuszcza po prostu nie przyjmuje do wiadomości, że jeden, który po mordzie dostaje, to Turek, a drugi Jugol, natomiast Pan Niemiec nie dostaje po mordzie, tylko zarabia kasę na tej imprezie. Podobnie jak na imprezie "nur für Deutsche" na obszarze Natura 2000. Wojewoda Hatka z PO mając pełną świadomość, że narusza ustawie, zezwoliła Panu Anglikowi ustalać prawo dla polskiej tłuszczy, znaczy polskiej tłuszczy wszystkiego zabronić, sobie na wszystko pozwolić. Dzięki temu prawu, Pan Anglik pozwala Panom Niemcom niszczyć polski obszar Natura 2000, za zniszczenie którego zapłaci polska tłuszcza, i deprawować dzieci polskiej tłuszczy. Kilkuletnie dziewczynki matka wysłała na własny pomost umyć się w jeziorze, a dziewczynki wróciły nieumyte w szoku, bo na pomoście do wody skaczą panowie Niemcy z kindybałami na wierzchu. Gdyby to polska inteligencja, na przykład księża katoliccy, straszyła małe dziewczynki kindybałami, to byłby w polskiej prasie szum, ale że to panowie Niemcy z NRD, to zupełnie insza inszość. Gdy Pan Niemiec kąpie się w lubuskim jeziorze to ratownicy na koszt polskiej tłuszczy są cały czas przy nim. Gdy dzieci polskiej tłuszczy kąpią się w lubuskim jeziorze, to polska telewizja krzyczy, że nie wolno, bo nie ma ratownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Polen kaputt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.08.15, 11:01 Jak widać na załączonych obrazkach, Polska nie funkcjonuje jako demokratyczne państwo prawa, a Polacy odreagowują to przy okazji igrzysk sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Polen kaputt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.08.15, 09:47 Tak się polską Naturę 2000 "Rynna Jezior Torzymskich" niszczy: c2.staticflickr.com/4/3915/15271553871_707424bb2e_b.jpg c1.staticflickr.com/1/300/20180779028_930f60fcf5_b.jpg c1.staticflickr.com/1/524/20180778288_6dbfba0e0d_b.jpg c1.staticflickr.com/1/342/20360257982_fe7701cbea_b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Polen kaputt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.09.15, 19:39 pyttacz napisał: > W dwumeczu Polska lepsza. Jak to lepsza? O ile pamiętam, było 2:0, teraz 1:3 więc w sumie remis 3:3, a jeżeli chodzi o tendencję, to lepiej nie mówić. Chyba że na wyjeździe liczysz podwójnie. Nie interesuję się sportem, ale pamiętam, że tak się liczyło. Polacy się sprężyli i wtedy z osłabionymi i rozluźnionymi po wygranych mistrzostwach Niemcami wygrali. Jak słusznie wtedy zauważył Podolski, że Polacy z wygranej z Niemcami bardziej się się cieszą niż Niemcy z wygranych mistrzostw świata. Wczorajszy mecz jest bardziej miarodajny. Co prawda Polacy nawiązali równorzędną walkę, ale ten wynik 1:3 Opinie w Niemczech o grze polskiej drużyny są na ogół bardzo dobre, ale oni zawsze chwalą przeciwnika, bo tym samym chwalą siebie. Nie sztuka przecież wygrać ze słabszym. Piłka kopana to tylko sport, a polski obszar Natura 2000 Rynna Jezior Torzymskich zadeptali naprawdę. Było to miejsce żerowania bielika, a teraz herbowy ptak przeniesie się za Odrę. 0:1 dla Niemców. Jeżeli co roku 7.000 osób zrzuci się po 200 EUR, to w Polsce Platformy Obywatelskiej mogą każdego kupić. Dlatego z Polski uciekają inwestorzy, bo urzędnicy są nieprzewidywalni. Kto da więcej, dla tego oleją prawo polskie i europejskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Sometimes I like to lie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.09.15, 21:26 Aby było jasne, nie mam nic przeciwko Niemcom i nie mam nic przeciwko muzyce, ani nawet muzyce w lesie, jeżeli się przy tym nie niszczy lasu. Nie podoba mi się niszczenie cennej przyrody i olewanie prawa polskiego i prawa europejskiego przez urzędników rządzącej Polską Platformy Obywatelskiej. Na przykład, jestem dumny, że trzech wyjątkowo uzdolnionych muzyków z Kolonii, utrzymujących się graniem na ulicy, z braku studia, właśnie w garbickim lesie nagrało w 2013 roku swoją piosenkę, którą ubiegali się o reprezentowanie Niemiec na festiwalu Eurowizji 2014 w Kopenhadze. Na tym Festiwalu w Danii, na którym wygrała kobieta z brodą. Nie mieli żadnych szans, gdyż piosenka jest znacznie ambitniejsza niż ten festiwal, a w ogóle to słowa zamiast sexy, były o kłamaniu, co już samo w sobie musi działać na działaczy festiwalu. Niemcy reprezentowała na festiwalu nijaka piosenka, która zajęła 18 miejsce. Annen, May i Kantereit z Kolonii nagrywają w lesie w Garbiczu w 2013 roku swój własny utwór: "Sometimes I Like To Lie". Nagraniem tym ubiegali się o udział w festiwalu Eurovision 2014. Moim zdaniem piosenka jest warta większej uwagi, niż ten festiwal dla europejskiej tłuszczy. Wolę słuchać tego niż słuchać kobietę z brodą, pomimo że moim zdaniem kobieta z brodą była na tym festiwalu ogólnie nijakiej muzyki najlepsza i wygrała zasłużenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Sometimes I like to lie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.15, 19:27 Polska powinna wykorzystać błąd Niemców i zgłosić tą piosenkę do następnego konkursu Eurowizji. Piosenka nagrana w polskim Garbiczu i ręcznik biało czerwony. Wystarczy tylko na ręczniku zamazać "1. FC Köln" i gotowe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Polen kaputt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.15, 13:39 No dobrze. Niech będzie, że w dwumeczu Polska lepsza, a w kupowaniu przepisów prawa w celu niszczenie przyrody u sąsiada Niemcy lepsi. Policzmy teraz kupione w kraju sąsiada polskie i niemieckie lub czasopisma lub sieci handlowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pyttacz Re: Polen kaputt 06.09.15, 20:28 Taki wiersz przyrodniczy mi się przypomniał: Mówiła żaba do żaby: "Zabić bociana trzeba by" Cóż z tego, że miały rację. Bocian je zjadł na kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
pyttacz Polen noch nicht verloren 06.09.15, 23:09 Angela Merkel podjęła w ostatnim czasie dwie decyzje: 1. W Polsce nie będzie stałych baz NATO. 2. W Polsce będą stałe obozy dla uchodźców. (M. MAgierowski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Polen noch nicht verloren IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.09.15, 06:59 pyttacz napisał: > Angela Merkel podjęła w ostatnim czasie dwie decyzje: > > 1. W Polsce nie będzie stałych baz NATO. > > 2. W Polsce będą stałe obozy dla uchodźców. Angela Merkel to niegłupia kobieta, czego nie można powiedzieć o Ewie Kopacz lub czasopismach. 2:0 dla Niemców Odpowiedz Link Zgłoś
pyttacz Re: Polen noch nicht verloren 08.09.15, 22:43 www.faz.net/aktuell/politik/fluechtlingskrise/die-golfstaaten-schotten-sich-gegenueber-fluechtlingen-ab-13789932.html Co prawda Arabia Saudyjska nie przyjmie uchodźców, ale za to zbuduje im 200 meczetów. W Niemczech. Ja nie wiem, czy te deale Angeli dobrze się skończą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Polen noch nicht verloren IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.15, 17:23 Podpis pod zdjęciem: "Kolory i twarz nadziei. Grupa Irakijczyków w Bagdadzie." "Tu będziemy jak ludzie traktowani. Inaczej niż w Syrii." To jest też odpowiedź, dlaczego nie chcą do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus "Śmieszny mały kraik" górą! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.15, 18:37 Wściekły atak na Węgrów na portalu Lisa: "Śmieszny mały kraik", "złośliwe państewko" W "śmiesznym małym kraiku" kamerzystka podstawiła nogę ściganemu przez policję uchodźcy, i za to kamerzystka natychmiast wyleciała z pracy. W Polsce Tomasz Lis "podstawił nogę" kandydatowi na prezydenta rozpowszechniając fałszywkę o jego córce i za to Tomasz Lis nie wyleciał natychmiast z pracy. To pokazuje jak daleko w tyle jest Polska za "śmiesznym małym kraikiem". Odpowiedz Link Zgłoś
pyttacz Re: "Śmieszny mały kraik" górą! 09.09.15, 19:30 Lisowi płaci Springer AG. Za komuny określenie "prasa szpringerowska" była synonimem obrzydlistwa, rewizjonizmu i antypolskości. Korespondent DTV Tepli straszył Springerem na równi z Hupką i Czają. Tak przy okazji: ponoć w Niemczech właścicielem mediów nie może być nie-Niemiec... Jak to jest egzekwowane? Czy Polak może być właścicielem gazetki osiedlowej? A Springera nie może wykupić ponadnarodowy koncern z udziałem kapitału D? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: "Śmieszny mały kraik" górą! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.09.15, 12:48 pyttacz napisał: > Tak przy okazji: ponoć w Niemczech właścicielem mediów nie może być nie-Niemiec > ... Jak to jest egzekwowane? Nie mam pojęcia. Nie jestem znawcą tego tematu. O takim prawie nie słyszałem, ale rzeczywiście ilość akcji umożliwiająca decydowanie w przypadku wszystkich znanych mi wydawnictw opiniotwórczych gazet jest zawsze w rękach niemieckich. Być może jest to prawo zwyczajowe egzekwowane przez czytelników i reklamodawców? Słyszałem natomiast o prawie, które nie pozwala skupić wielu tytułów gazetowych, internetowych, radiowych i telewizyjnych w jednych rękach. O dopuszczalnej granicy decyduje liczba użytkowników/odbiorców. To prawo pewnie tłumaczy aktywność wydawnictwa Axel Springer poza granicami Niemiec. Przeważnie w Europie Wschodniej. W grudniu 2013 zmienili formę prawną z AG (spółka akcyjna) na SE (europejska spółka akcyjna), a rok później, w grudniu 2014 znów zmienili formę prawną z SE na KGaA (spółka komandytowo-akcyjna) co pozwoli wdowie i dwóm wnukom zachować kontrolę nad przedsiębiorstwem również bez posiadania ich większościowego pakietu akcji w wysokości 51,5%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: "Śmieszny mały kraik" górą! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.09.15, 15:06 pyttacz napisał: > Korespondent DTV Tepli straszył Springerem na równi z Hupką i Czają. A teraz były członek PZPR, obecnie prezydent Krakowa, chciał Niemcom powierzyć kierowanie Muzeum AK i pisanie polskiej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: "Śmieszny mały kraik" górą! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.09.15, 23:57 Jeżeli ktoś nie wie jak to jest gdy do małego kraiku przybędzie większa ilość arabskich uchodźców, to niech po prostu spyta kogoś z Libanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Polen kaputt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.09.15, 06:53 pyttacz napisał: > Mówiła żaba do żaby: > "Zabić bociana trzeba by" > Cóż z tego, że miały rację. > Bocian je zjadł na kolację. Dobre, niestety zresztą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus I po ptokach... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.09.15, 09:45 Bielik sześć lat krąży po całej Europie zanim znajdzie odpowiednie miejsce by się osiedlić. Rządy Platformy Obywatelskiej świadomie łamiąc prawo, pozwoliły by Niemcy zamienili w pustynię miejsce żerowania bielika na terenie obszaru Natura 2000 Rynna Jezior Torzymskich. W miejsce prawdziwego bielika, Platforma Obywatelska postawiła polskiej tłuszczy sztucznego. Niech się tłuszcza cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus A lubuski poseł niedługo eksploduje. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.09.15, 15:04 "Niesiołowski prawie eksplodował" Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: tak się niemca bije! 20.08.15, 08:05 andrzejusa napisał: > czesc hiro , > ja juz nie wiem co mam o tobie myslec? śnij...nie myśl ;-) ten co wygrał też Polak! www.youtube.com/watch?v=UoSL_n2hboQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak się niemca bije! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.08.15, 07:32 Gość portalu: login_t napisał(a): > Jugola przecież. Też co innego pokonać Jugola mieszkającego i trenującego w Berlinie, a co innego pokonać go gdy od 2013 roku mieszka w swoim rodzinnym mieście Novi Pazar, gdzie próbuje swoich sił w branży handlu nieruchomościami i ma żonę oraz dwójkę dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: protest Re: tak się niemca bije! IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.15, 15:56 Apel do wszystkich Słowian ! namawiajcie murzynów mułzumanów by wchodzili do żydowskich mieszkań ,następnie zajmowali je i kategorycznie domagali sie utrzymania przez właścicieli żydowskich !! ! ZACZNIJCIE od pracowników TVN ! TAM WSZYSCY SA ZWOLENNIKAMI KOLONIZOWANIA EUROPY !! potem do POLSATU i TVP !! na pewno się żydostwo z tych telewizji ucieszy !!!bo wreście będą mieli swoich pupilu u siebie w domach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak się niemca bije! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.08.15, 17:32 Gość portalu: protest napisał(a): > Apel do wszystkich Słowian ! Zamknij hadaczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak się niemca bije! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.08.15, 17:40 Спрaшивaет внyк дедa: — Дедa, a чем oтличaютcя евреи oт жидoв? — Евреи этo хoрoшие люди. Живyт в Изрaиле, зaщищaют cвoю cтрaнy, вoюют c aрaбaми. А жиды живyт нa Укрaине, жрyт caлo, пьют гoрилкy и cтрoят нaциoнaльнoе yкрaинcкoе гocyдaрcтвo. — Дедa, a чем oтличaетcя рyccкий oт мocкaля? — Рyccкие хoрoшие люди. Живyт в Рoccии, любят cвoю Рoдинy, вoюют c чеченцaми, дaют нaм нефть и гaз. А мocкaли живyт нa Укрaине, жрyт caлo, пьют гoрилкy и cтрoят нaциoнaльнoе yкрaинcкoе гocyдaрcтвo. — Дедa, a чем oтличaютcя yкрaинцы oт хoхлoв? — Укрaинцы хoрoшие люди. Живyт в США и Кaнaде, не нaрyшaют зaкoнoв, любят Укрaинy и зaнимaютcя бизнеcoм. А хoхлы живyт нa Укрaине, жрyт caлo, пьют гoрилкy и мешaют жидaм и мocкaлям cтрoить нaциoнaльнoе yкрaинcкoе гocyдaрcтвo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audrey Re: tak się niemca bije! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.15, 23:29 zastanawiam sie, czy piszesz sam do siebie? czy sadzisz, ze ktos to czyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak się niemca bije! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.08.15, 00:07 Gość portalu: audrey napisał(a): > zastanawiam sie, czy piszesz sam do siebie? czy sadzisz, ze ktos to czyta? Oczywiście, że sam dla siebie. W wolnych chwilach czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak się niemca bije! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.08.15, 12:16 A tak bez fałszywej skromności, to czytam kilka razy dziennie i się zachwycam, jak ja pięknie piszę... ;) Niedaleko od Szczecina po niemieckiej stronie zaszła konieczność wymiany szyby od strony plaży w nadmorskim hotelu. Ponieważ dojazd tego miejsca jest możliwy jedynie od strony plaży, wystąpiono do gminy o pozwolenie i otrzymano pozwolenie na "jednorazowy wjazd autem na plażę w celu wymiany szyby". Koszt pozwolenia ok. 250 euro. W takie sytuacji zrozumiały są zachwyt berlińskiej bloggerki Cécile nad wspaniałą niemiecką młodzieżą, która w Europie potrafiła zdobyć nową przestrzeń życiową dla siebie, gdzie może kreować swój własny świat. Dodałbym jeszcze, że nie bacząc na obszar Natura 2000 pozostawić w sąsiednim kraju spaloną ziemię, a władze tego kraju wraz z podległymi im służbami kłaniają się im w pas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak się niemca bije! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.08.15, 13:09 Gość portalu: audrey napisał(a): > czy sadzisz, ze ktos to czyta? Przeczytałem co napisałem. Rafał Ziemkiewicz, to ja nie jestem. Dopiero teraz zauważyłem, że sam tu zostałem. Jako ostatni gaszę więc światło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adolf Re: tak się niemca bije! IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.15, 13:17 Debilem byłeś i takim pozostałeś ' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak się niemca bije! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.09.15, 21:48 Jeszcze Adolf zdążył złożyć samokrytykę! Sio bo gaszę światło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIzmo Re: tak się niemca bije! IP: 37.157.255.* 07.09.15, 15:29 Długo tak możesz śmiecić? Kto to posprząta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak się niemca bije! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.15, 16:34 Gość portalu: GIzmo napisał(a): > Kto to posprząta ? Ty glizdo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t a tak niemiecką IP: *.noc.fibertech.net.pl 09.09.15, 11:57 żonę. www.youtube.com/watch?t=10&v=WkCv_nTY8bI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Nie ma takiej potrzeby... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.15, 16:32 Gość portalu: login_t napisał(a): > żonę. No proszę, jakie przejrzyste zasady. Nie to co w Polsce, gdzie popadnie i bez okazji. W myśl zasady: "Jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije." Mówi mąż do żony: - Wyskoczę do gospody na jednego. Ona prosi: - Nie wychodź, bo na jednym się nie skończy. Znów przyjdziesz nad ranem, zarzygany, obszczany, będziesz mnie bił i wyzywał. Mąż na to: - Nie. Obiecuje. Tylko na jednego i zaraz wracam. I poszedł... Wrócił nad ranem, zarzygany, obszczany i od razu na przywitanie żonę z piąchy w twarz. - Znowu ku.wo wykrakałaś! Islamiści nie piją... A w ogóle, to posłuchałem z zaciekawieniem tych nauk do końca, kiedy wolno bić, i uważam za wykluczone, by islamista musiał uderzyć niemiecką żonę. Prędzej ona może mieć powody. Często leci tu w telewizji film oparty na autentycznym zdarzeniu, opowiadający historię Niemki, która przypadkiem dostała się do haremu. Potrzebowała tylko trochę czasu, by w tym haremie awansować na pierwsze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska rej!durne trole;-) 09.09.15, 20:38 to był wątek o sporcie.boks to taki sport.kumacie?jeden napie... drugiego wg określonych i pilnowanych przez sędziego zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3d Re: tak się niemca bije! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.15, 19:48 nie gryzie się ręki która karmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak się niemca bije! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.09.15, 08:55 Gość portalu: w3d napisał(a): > nie gryzie się ręki która karmi Całuj rękę którą nie możesz ugryźć - radzi arabskie przysłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak się niemca bije! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.09.15, 09:23 Mistrzem w całowaniu rąk są SLD i PO, tylko że Platforma Obywatelska ostatnio zupełnie się pogubiła... Koledzy z PO na ogół kierują się stanowiskiem CDU/CSU, a w tym przypadku ta formacja nie była jednoznaczna. W niej samej doszło do różnicy zdań. Widać w Platformie dezorientację, już nie widzą, jakim nurtem płynąć, gdzie jest ów sławetny „główny nurt”. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: tak się niemca bije! 19.09.15, 10:39 Tusek lizał rękę merkel oddając hołd pruski w drugą stronę za stanowisko za 400tys euro i teraz są tego konsekwencje. Niemcy zaprosiły "uchodźców" czyli nielegalnych imigrantów zasiłkowych i ruszyli. Ale nie tylko z surii ale afganistanu afryki i wielu innych panstw. Lawina poszla rez dlatego jak mowil z caritasu obcieli dofinansowanie ludnosci w syrii ze nie mieli sie z czego utrzyma w kraju opetanym wojną. Jedt konflikt z Węgrami które same dźwigają ciężar broniąc zewnętrznych granic unii. Przed imigrantami zarobkowymi A angela ich zaprasza. Bo mysli ze to są biedni uchodzcy i im trzrba pomóc dając mieszkanie i prace. Tusk wytworzył z platformą złudzenie dobrobytu w Polsce za granicą i oni to kupili. Nie wie zachód że w Polsce 44% dorosłych do 34 r.ż. mieszka z rodzicami bo nie stać na wynajem mieszkania przy zarobkach modalnych czyli najczęstszych 1650zł netto. Stąd emigracja zarobkowa. A niemcy nam teraz zamknęli szengen. A nielegalnym przestępcom islamistom gwałcącym kobiety i sie ja czy zagrozenie w większych grupach narzucającym szariat w szwecji i wielkoej brytanii gdzie te głowy obcinają będzie im pomagać. Angela nawróć sie babo. A balcerowicz ocenił obietnice pis ze będą kosztować budzet czyli Polaków 250mln zł a oboetnoce PO 50 mln złi bardzo sie denerwował na kaczyńskiego. Jeżeli ekonomista sie denerwuje na zappwiedzi jakichś nie mających kompetencji do rządzenia partyjniaków partii wodzowskich populistów to nie jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak się niemca bije! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.15, 22:04 wolfenstein3d napisał: > ... hołd pruski ... HOŁD TUSKI Polen kaputt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tak się niemca bije! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.15, 22:17 wolfenstein3d napisał: > Tusk wytworzył z platformą złudzenie dobrobytu > w Polsce za granicą i oni to kupili. A Polacy w Polsce tego nie kupili? ... Ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś