Dodaj do ulubionych

Buck chce kupić myśl

IP: 213.199.218.* 20.10.04, 11:11
Ciekawe skąd zespól wiedział że ta rozmowa ma się odbyć? A może nagrywają
wszystkie rozmowy dyrektora? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: aktor Re: Buck chce kupić myśl IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.04, 14:42
      Zespół niewiedziaał absolutnie nic. Przypuszczam, że tym razem(czyt. Rywingate)
      nie nagrywał ten, do którego przyszli, ale ten , który przyszedł.SWoją drogą
      sądzę( to nawet pewność), że te 20 tys. to tylko wierzchołek góry lodowej
      machlojek pana B. Gdzie do tej pory był organ prowadzący czyli Urząd
      Marszałkowski???
      • Gość: Obserwator Re: Buck chce kupić myśl IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.04, 15:47
        Czytam i słucham tego wszystkiego i zastanawiam się czy nie wylewacie dziecka z
        kąpielą. Żale , narzekania byłych pracowników ( byłych bo pewnie usuniętych z
        jakichś przyczyn) przewodniczącego związków itp. nie mogą stanowić o ocenie
        pracy twórczej Teatru i osoby go prowadzącej. Jest jeden teatr teraz w okresie
        chyba największej prosperity od wielu lat ,a tu nasze polskie bagienko, by
        dowalić, zniszczyć,zepsuć. Bo po co ma być normalnie.Pozostaje nadzieja,że
        Organ nadzorujący dokona kontroli i obiektywnie oceni prace Dyrektora i jego
        Teatru. Na Boga nie wydawajcie wyroków zanim właściwy organ ich nie wyda.
    • ant777 żałosna wybiórcza 20.10.04, 14:49
      a co kurwa robi zielonogórski artykuł na gorzowskim forum?????????????????
    • Gość: pb Co za bezsensowny artykul na gorzowska strone IP: *.ar.wroc.pl 20.10.04, 18:56
      A co mnie interesuje, co sie dzieje w Zielonej Gorze.Publikujcie sobie takie
      artykuly na ich lokalnej stronie...
    • marek_p Re: Buck chce kupić myśl 20.10.04, 21:31
      To może tę myśl niech kupują zielonogórzanie. O.K.?
      Co nas obchodzi to ich bagienko, mało naszego?
      Ani znam tego Buck-a, a poznać też nie bardzo chcę.
      Pismaki niech może zainteresują się, żeby sejmik sprawiedliwie rozdzielił
      środki między oba teatry, dobrze?

Z tych zielonogórskich kabaretów to niech się zielonogórzanie śmieją i termida
      niech się nimi interesuje, przecież w Zielonej Górze też jest Sąd Okręgowy, ale
      to mi wygląda na bardziej pospolity kaliber, sąd grodzki też by sobie poradził.

Wszystko na ten temat. Won mi z takimi tekstami z naszego forum!
      • Gość: werty Re: Buck chce kupić myśl IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.10.04, 10:09
        Marku!!! Co za szowinizm.... z ciekawością przecztałem...
    • Gość: Klar Re: Buck chce kupić myśl IP: 83.238.11.* 21.10.04, 08:47
      G mnie obchodzi jakas buda w Falubazie!!!
      Tam same Rywiny, Gowiny czy inne Bocheńskie ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka