Gość: hoopper IP: 213.199.218.* 20.10.04, 11:11 Ciekawe skąd zespól wiedział że ta rozmowa ma się odbyć? A może nagrywają wszystkie rozmowy dyrektora? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aktor Re: Buck chce kupić myśl IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.04, 14:42 Zespół niewiedziaał absolutnie nic. Przypuszczam, że tym razem(czyt. Rywingate) nie nagrywał ten, do którego przyszli, ale ten , który przyszedł.SWoją drogą sądzę( to nawet pewność), że te 20 tys. to tylko wierzchołek góry lodowej machlojek pana B. Gdzie do tej pory był organ prowadzący czyli Urząd Marszałkowski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Buck chce kupić myśl IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.04, 15:47 Czytam i słucham tego wszystkiego i zastanawiam się czy nie wylewacie dziecka z kąpielą. Żale , narzekania byłych pracowników ( byłych bo pewnie usuniętych z jakichś przyczyn) przewodniczącego związków itp. nie mogą stanowić o ocenie pracy twórczej Teatru i osoby go prowadzącej. Jest jeden teatr teraz w okresie chyba największej prosperity od wielu lat ,a tu nasze polskie bagienko, by dowalić, zniszczyć,zepsuć. Bo po co ma być normalnie.Pozostaje nadzieja,że Organ nadzorujący dokona kontroli i obiektywnie oceni prace Dyrektora i jego Teatru. Na Boga nie wydawajcie wyroków zanim właściwy organ ich nie wyda. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 żałosna wybiórcza 20.10.04, 14:49 a co kurwa robi zielonogórski artykuł na gorzowskim forum????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Co za bezsensowny artykul na gorzowska strone IP: *.ar.wroc.pl 20.10.04, 18:56 A co mnie interesuje, co sie dzieje w Zielonej Gorze.Publikujcie sobie takie artykuly na ich lokalnej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Buck chce kupić myśl 20.10.04, 21:31 To może tę myśl niech kupują zielonogórzanie. O.K.? Co nas obchodzi to ich bagienko, mało naszego? Ani znam tego Buck-a, a poznać też nie bardzo chcę. Pismaki niech może zainteresują się, żeby sejmik sprawiedliwie rozdzielił środki między oba teatry, dobrze? Z tych zielonogórskich kabaretów to niech się zielonogórzanie śmieją i termida niech się nimi interesuje, przecież w Zielonej Górze też jest Sąd Okręgowy, ale to mi wygląda na bardziej pospolity kaliber, sąd grodzki też by sobie poradził. Wszystko na ten temat. Won mi z takimi tekstami z naszego forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Buck chce kupić myśl IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.10.04, 10:09 Marku!!! Co za szowinizm.... z ciekawością przecztałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klar Re: Buck chce kupić myśl IP: 83.238.11.* 21.10.04, 08:47 G mnie obchodzi jakas buda w Falubazie!!! Tam same Rywiny, Gowiny czy inne Bocheńskie ... Odpowiedz Link Zgłoś