Gość: Luzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:04 No nie powiem-robi wrazenie-ladny :) Ile kosztowal? 500? Wiecej ? Dobre musisz miec plecy ;-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludzik_lego Re: Rózyckiemu gratulujemy merca ;-) 21.10.04, 18:51 Chodzi o nowego Merca SL? Widziałam na Allegro firmę która przerabia Stare Mietki SL (R-129)na nowe. Koszt rzędu 40 tyś zł. Tak samo do Pontiaca Fiero mozna dokupić zestaw zmieniający go w Ferrari 360. (całkiem nowa karoseria) Może kolega R. był w tej firmie? Znajdę likna to podam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzer Re: Rózyckiemu gratulujemy merca ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:24 Nie sadze zeby to byla replika :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Rózyckiemu gratulujemy merca ;-) 21.10.04, 22:26 No ladne autko ;) www.mercedes-benz.de/ Pozdrawiam Beata ------------------------------------ "Das Glück ist das Einzige, was sich verdoppelt wenn man es teilt". Albert Schweitzer GG 1536157 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merol Kim jest ten Rozycki ? IP: *.vr-web.de 22.10.04, 01:55 To ten podtatusialy szpaner i swir jezdzacy ulicami Gorzowa i rozgladajacy sie na boki czy jego auto wzbudza podziw u nastoletnich lasek ?? Sama jego twarz wzbudza odraze i powoduje konwulsje u przechodniow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzer Re: Kim jest ten Rozycki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 05:10 Tak to on :) LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca wiochy Re: Kim jest ten Rozycki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:56 Rozycki to pikus, wszystko ma dzieki rodzince, facet niczego nie dorobil sie samodzielnie, szpan-wiocha na miescie przy muzyce typu : "hej sokoly" buhhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kim jest ten Rozycki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:23 Noo muzy slucha zajebistej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: ::::::))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 16:05 Ludzie!!!Co wy chcecie od Rozy,przeciez to jest spoko gosciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: ::::::))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:39 Kiedy go zamkna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: ::::::))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:17 A dlaczego maja go zamknac??Tylko za komuny zamykali za wyglad a teraz to se moze wygladac jak chce i moga mu skoczyc.Niech zyje ROZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Zaj.... Was Róża! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:45 Róża Was zajebie jak tu wejdzie! A tak apropo to juz nie slucha "hey sokoły" tylko slucha "czarne oczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-piaski Re: Zaj.... Was Róża! IP: *.gorzow.mm.pl 17.11.04, 15:25 zgadzam sie co do zdania!wiem ze on jest uprzejmy, mily i zawsze na topie!chyba ludzie ktorzy o nim cos napisali,nie znaja go i niemieli nawet z nim stycznosci, a wystarczy odwiedzic solarium!ludzie! ten czlowiek jest taki jak wy a ze osiagnał wiecej i lepiej sie prezentuje, to wylacznie swiadczy o tym ze on potrafi cos zdzialac!oby wiecej takich ludzi a gorzow wkoncu stanie sie czyms wiecej-a nie tylko wioska jedna z wielu!pozdrawia Róże-tokara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: Zaj.... Was Róża! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:22 niezła wiocha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Roza spoko gosc IP: *.gorzow.mm.pl 17.11.04, 17:40 jak napisala gosia ,uprzejmy i kuluralny i oby wiecej takich ludzi w gorzowie Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Roza spoko gosc 17.11.04, 19:25 I ja moge dodac, ze jest uprzejmy i bardzo kulturalny. Mily gosc. Milo sie z nim rozmawia. pozdrawiam Beata __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza KIOSKARZ Re: Roza spoko gosc IP: *.gorzow.mm.pl 17.11.04, 22:47 Róża jest the beściak i Esiu tez jest the beściak , oba chłopaki sO wporzo !!! AAeejaoooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carusia@vp.pl Re: KTO TO JEST ESIU? IP: *.kam.pl 19.11.04, 10:05 Griszenko mój miły a prosze mi powiedz kto to jest Esiu?Będę wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: Zaj.... Was Róża! IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 23.11.04, 13:40 koleżanko gosiu z piasków! polecam podręcznik do ojczyzny - polszczyzny dla uczniów klas 2-4 szkoły podstawowej. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Kim jest ten Rozycki ? IP: *.gorzow.mm.pl 19.11.04, 10:16 Czy to ten sam facet ,który podarował swojej młodej ładnej lasce autko . Jak go olała i wyjechała do UsA to autko pewnej nocy "samo sie zapaliło" pod jej domem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosiek Re: Rózyckiemu gratulujemy merca ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:20 Roza poprostu nie pasuje do Gorzowa ( malomiasteczkowej atmosfery). A wiekszosc co tu piszecie to czysta zazdrosc. Znam Roze od kilkunastu lat i zawsze to byl uprzejmy, mily facet. A ze ma swoje dziwadztwa? Lepiej miec takie a nie np okladac ludzi przed dyskotekami albo upijac sie co weekend i zygac na uliach. Takie jest moje zdanie a kto sie nie zgadza niech popatrzy na siebie i co soba reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
japan50 Re: Rózyckiemu gratulujemy merca ;-) 20.11.04, 16:18 A ja Różyckiemu gratuluje sfory pochlebców - musisz nieźle szastac kasą... z tego co i kto pisze wniskuję że są od Różyckiego jakoś tam zależni... Ciekawe czym ten "dwór" jeździ? czy może pociska na piechotkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozycki ekstra men Re: Rózyckiemu gratulujemy merca ;-) IP: *.kam.pl 20.11.04, 22:27 Klasa Rozyckiego: Silownia, obwieszony zlotem (moze zloto w silowni pelni funkcje dodatkowych ciezarkow) odbiera komorke i na caly glos gada (tak, zeby na pewno go kazdy slyszal) jak to on byl w Monte Carlo i co tam widzial, a teraz to pojedzie tam i tam, a ile kasy wydal, a co widzial i jakie mial branie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubin Re: Rózyckiemu gratulujemy merca ;-) IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.04, 10:39 Powiem wam historyjkę że Roża był i jest, pewnie kiedyś powtorzą, w reportażu na Kanale Doscovery.Reportaż był przygotowywany przez babkę ktora opowiadała o przepychu panujacym w Monte Carlo (w miescie w ktorym mercedes S klasy jest minimum ) i ów Róża wylegiwal sie na plaży.Babak z nim rozmawiala z lekkim śmiechem na twarzy że oto jest tutaj polak.Wniosek był taki ze Róza jezdzi tam tylko na plaże bo niestać go na hotel i wieczorem pakuje manatki.Kupa śiemchu jak to ogladałem. Moze jak go znacie to mozecie mu powiedziec ze na allegro leży półkilowy łańcuch ze złota na 20tys.w przyszłym sezonie jest obowiazkowy na paży w Cannes i Monte Carlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Rózyckiemu gratulujemy merca ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:04 Noo slyszalem o tym reportazu :) Ponoc przywalil w nim swoim mercem LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezka Rózycki czyli najwieksza wiocha w Gorzowie!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.04, 22:09 Bosze Gorzow powinien wstydzic sie za tego pacjenta. Totalna wiocha. Majac swoje solarium spedza tam czas godzinami. Wyglada jak bambo. Pajac jeden. Czy on musi tutaj mieszkac??? Rodzinka wszytko mu zasponsorowala. Ehhh facet jest nie z tej ziemi <lolas2> Szkoda slow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poz Re: Rózyckiemu gratulujemy merca ;-) IP: *.wielkopolska.mw.gov.pl 30.11.04, 10:48 program nazywał się "Bob's World" a odcinek "Monte Carlo" i prowadził go facet o imieniu Bob a nie jakaś babka, pozdro z poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Szczurek IP: *.kam.pl 22.11.04, 02:39 Jak juz jestesmy przy gorzowskich "notablach" :) to mam pytanie, gdzie jest slynna gorzowska gwiazda - Szczurek? Ten slynacy z roznych Corvet, Cadillacow itd. Kiedys smigal nowa Corveta Cabrio a ostatnio cos nie slychac pisku opon Szczurka na miescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Re: Szczurek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:37 Szczurek odbudowuje nowy Pruszków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odbytnica Re: A co slychac u Kabana..dalej ma panienki? IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.04, 15:31 Kiedys mial ten chlew na warszawskiejz bratem Sylwkiem:)Dalej ma ten balagan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: A co slychac u Kabana..dalej ma panienki? IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.04, 23:31 Zal mi ciebie jak i czesc ludzi z tego forum, napisales: "Kiedys mial ten chlew na warszawskiejz bratem Sylwkiem:)Dalej ma ten balagan?" Zastanow sie co ty piszesz, dajesz specjalnie krotkie info o sobie jaki ty niby obeznany jestes w tych klimatach piszac ze wiesz z kim byl w spolce... baran jestes i zal mi Ciebie. Interesuj sie soba a nie jak dzielnicowy innymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazyFucka Re: A co slychac u Kabana..dalej ma panienki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 23:48 a ja mam to wszystko wdupie i nie obchodzi mnie czym kto jezdzi i z kim ale strasznie podobal mi sie odcinek na Discovery jak pan od mercedesa kozaczyl a poznie rozpierdzielil swoje autko ; jedno pytanko tylko czemu to nie bylo pokazane na Animal Planet pozdro ziomy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Kaban nie bierz tego tak do siebie... IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 29.11.04, 17:56 Człowiek był ciekawy a ty wpadasz w furię. Odłóż bejsbola weź trzy głębokie oddechy. Może da się posprzątać. Zawsze jest jakieś rozwiązanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi eh IP: *.gorzow.mm.pl 30.11.04, 01:00 Wiecie co wszystko juz bylo. Ale nade wszystko zazdrosc. Tonami. Eh! Nie mozecie przejsc obojetnie wobec czyjejs innosci? Chocby w waszym mniemaniu "wioskowej"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Rózyckiemu gratulujemy merca ;-) IP: *.allianz.pl 30.11.04, 08:39 No fajny merc i...no jego właściciel Odpowiedz Link Zgłoś