Dodaj do ulubionych

Referendum coraz bliżej

IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.04, 17:08
Pełna harmonia. UPR nie wierzy w wyborców, a wyborcy nie wierzą w UPR. Tak
jest prawidłowo.

Obserwuj wątek
    • zapi6 Re: Referendum coraz bliżej 11.11.04, 19:11
      Podoba mi się Pański ironiczny komentarz. Inteligentny i celny. Serio!
      Co do wyborców - oczywiście nie wierzą oni, że ograniczona władza (małe
      państwo) jest dla nich najlepszym rozwiązaniem. Szczególnie w Gorzowie lud
      chce, aby władza opiekowała się wszystkimi i wszystkim. No i jest jak jest. UPR
      nie jest chwalcą demokracji: czy to zdrowe, gdy głos profesora ekonomii jest
      równy kresce wyborczej menela?
      Rafał Zapadka
      • Gość: Bernard Re: Referendum coraz bliżej IP: 5.6R1D* / *.ed.shawcable.net 11.11.04, 21:09
        Hey zapi6,
        Co myslisz o sytuacji w ktorej wyborcy stana po stronie Prezydenta???
        Jest mozliwa...
        "Lud" (jak Ty piszesz....)przewaznie nie lubi widokow kopania lezacego...
        Czy opozycja przypadkiem nie przeliczyla sie?
        Tylko wyniki wyborow w USA ekscytowalay mnie tak bardzo...
        W tamtych mialem racje...
        Pozdrawiam
        • Gość: Ragnar Re: Referendum coraz bliżej IP: *.gorzow.mm.pl 12.11.04, 09:51
          referendum będzie i bez Pana Zapadki co się na wielkiego liberała kreuje.
          Przypominam że Janusz Korwin Mikke był liberałem a Pan Zapadka jest libertynem.
          Taka subtelna różnica.
          • zapi6 Re: Referendum coraz bliżej 12.11.04, 13:51
            Szanowny Panie Ragnar,
            oczywiście referendum odbędzie się bez mojego udziału, jeśli zbierzecie 10 tys.
            W sprawie JKM - małe sprostowanie: On nie był, lecz jest! konserwatywnym-
            liberałem (nie liberałem). Liberałem jest w znaczeniu: miłośnik wolności, ale
            na pewno nie postępu.
            R.Zapadka
        • zapi6 Re: Referendum coraz bliżej 12.11.04, 13:46
          Wyborcy w Gorzowie stoją po stronie obiecujących im gruszki na wierzbie...
          Ludziska lubią obietnice, że władza będzie się o nich troszczyć.
          Zwracam uwagę, że w/w Czerwonego nie chcą odwołać ci co go wybrali (nie powstał
          przecież komitet referendalny byłych wyborców T.J.).
          Rafał Zapadka
          • Gość: Ragnar Re:Do J.E. RAFAŁA ZAPADKI IP: *.gorzow.mm.pl 12.11.04, 14:22
            Chłopie jak masz głowę to jej używaj, przynajmniej od czasu do czasu. Te Twoje
            wypociny to jakś libertyńska demagogia. Pokory i szacunku dla tych co podjeli
            inicjatywę. Bez ciebie jak napisałeś referendum też się odbędzie. Zdrowia życzę
            i rozumu w te mrożne dni.
            • zapi6 Re:Do J.E. RAFAŁA ZAPADKI 12.11.04, 15:16
              Bardzo przepraszam, ale nie mam pokory żadnej wobec tych, którzy zaincjowali to
              referendum. Za mocno przebierają nogami, aby wskoczyć na stołek po T.J. Pod ich
              rządami wcale nie będzie lepiej. Skąd to wiem? Znam ich program: chcą obsadzić
              koryta. A rzecz w tym, aby je likwidować.
              Panie Ragnar, Bóg zapłać za płynące z głębi serca życzenia.
              Rafał Zapadka
            • Gość: prezes Re:Do J.E. RAFAŁA ZAPADKI IP: *.gorzow.mm.pl 12.11.04, 15:43
              Gość portalu: Ragnar napisał(a):

> Te Twoje wypociny to jakś libertyńska demagogia.

Te Twoje wypociny to jakaś cyklistowska demagogia...
              Co ma libertynizm do "referendum"?
          • Gość: Bernard Re: Referendum coraz bliżej IP: 5.6R1D* / *.ed.shawcable.net 12.11.04, 14:31
            Hey zapi6,
            Jesli dobrze rozumiem, Jedrzejczaka chca odwolac ci ktorzy nie glosowali na
            niego w wyborach???
            Kochaja przegrywac? Chca jeszcze raz?
            Oj, bedzie zabawa...
            W przypadku dojscia do referendum i udzielenia przez wyborcow poparcia dla
            Prezydenta, proponuje zawiazac komitet ktory zajmie sie organizacja referendum
            w celu odwolania obecnej opozycji...
            Sprawiedliwosc musi byc!
            He he he, ale jaja..
            Wiecej komitetow niz za PRL...
            Pozdrawiam
            • Gość: kaku Re: oj Benek Benek IP: *.gorzow.mm.pl 12.11.04, 15:22
              A ty Benek na kogo głosowałeś? na idiotów?
              • Gość: Bernard Re: oj Benek Benek IP: 5.6R1D* / *.ed.shawcable.net 13.11.04, 03:20
                Hey kaku,
                Musze przyznac zeby bylo jasne ze nie glosowalem...
                Oczywiscie zawsze uwazalem i uwazam, ze nalezy glosowac.
                W moim przypadku po prostu "sprawy techniczne" uniemozliwily mi wziasc udzial...
                Bedac "obojetnym na kolory polityczne" i przykladajac wieksza wage do wartosci
                kandydata niz jego pogladow politycznych, najprawdopodobniej glosowalbym na
                Jedrzejczaka...
                Nie dlatego ze on taki orzel... , ale dlatego ze reszta to kuropatwy...
                W istniejacej w Gorzowie sytuacji polityczno-spoleczno-ekonomicznej uwazam
                Jedrzejczaka za najlepsza osobe na to stanowisko.
                Na Jedrzejczaku - Prezydencie nie zawiodlem sie...
                Na temat Jedrzejczaka - czlowieka, wypowie sie Sad...
                Respektuje instytucje wymiaru sprawiedliwosci i ich decyzje...
                Pozdrawiam
                • lebstrefa upr ma kandydata? 13.11.04, 20:36
                  A UPR będzie miał swego kandydata w wyborach na prezydenta Gorzowa czy też
                  zbojkotuje takie brrrrrrr demokratyczne igrzyska?
                  • zapi6 Re: upr ma kandydata? 14.11.04, 09:07
                    UPR akceptuje demokrację, tak jak akceptuje się grypę czy inną cholerę. To
                    głupi i kosztowny ustrój, ale trudno... trzeba w nim póki co żyć.
                    Kandydata będziemy mieli, jak będzie decyzja o wyborach nowego prezydenta.
                    Rafał Zapadka
              • Gość: zatu Re: oj Benek Benek IP: *.kam.pl 13.11.04, 20:46
                KAKU , Benek nie głosował na idiotów i dlatego ich nie ma przy władzy dopiero
                tupią nogami jak w przedszkolu.
                z..u
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka