Gość: werty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:44 "...Z monodramem wystąpi Andrzej Perepeczko, czyli serialowy Janosik..." Lubuska... chyba ostatnia... No Renia... dałaś ciała.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swingpop Re: Roch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:27 O jakim ciele mówisz?Renia dałaś kostki - to brzmi.Ciało pedagogiczne -to pani Z.B. i pani P. nie-!!!!- pedagogiczne.WERTY pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Roch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 12:51 Widocznie często ciała daje skoro tak niewiele jej pozostaje... kostki? Badałeś???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWINGPOP Re: Roch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:12 jAK MYSLISZ?WERTY-POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Roch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:39 No jeżeli jesteś Sejwa... to chyba awiesz z autopsji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Roch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:24 Werty, a w którym tekście padła taka kombinacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Roch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:01 To była złośliwa insynuacja... :-) P.S. Im wiecej sie miesza tym więcej na wierzch wypływa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Roch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:26 Oj Werty, Werty, a może Renia się zmartwiła? Czyżbyś Reni nie lubił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: Roch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:35 Renia jest o key!taka mała a na wszystkim się zna.Tacy ludzie często kreują nieprawdziwy obraz rzeczywistosci.-do czasu,- już takich znałem wielu.Dzisiaj walczą o rejony na osiedlowych śmitniskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Roch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:40 Renia jest O.K. - da sie lubić... :-) P.S. A co tak jej bronisz - ona obReni sie sama... A może to ty jestes???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: Roch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:43 WERTY! ja to jestem JA.Pamietaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Roch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:28 "...ja to jestem JA..." Własnie widzę... kolejny megaloman...!!! Pisałem do nicku "aga"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Roch IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.05, 16:53 Aj Werty nie bronię, tylko tak się zainteresowałam po prosto Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś