j24 20.05.03, 12:02 Najnudniejszy forumowicz świata. Wątki go nudzą, a na kuchni to tylko udaje, że się zna, żeby zaimponować kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Re: Borys 20.05.03, 12:14 aborys napisał: > Nieprawda. Jestem bardzo dowcipny. Ale nieprzyjazny (uciążliwy) dla środowiska - mało piszesz, czepić się nie ma czego, nie to co Jonasz. Ale on w gościach, a gościowi szacuneczek się należy (i nie należy go ciągle strofować i gaf pokazywać, trzeba się ograniczać tylko do niektórych). Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Może jakiś wątek peerelowski lub buszmeński ? 20.05.03, 12:18 ...albo chociaż kurs z amartyzacji. Beti - opowiedz nam co wiesz o amartyzacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: Może jakiś wątek peerelowski lub buszmeński ? 20.05.03, 12:34 j24 napisał: > ...albo chociaż kurs z amartyzacji. > Beti - opowiedz nam co wiesz o amartyzacji :) AmArtyzacji?? :))) Oj 24, Ty sumienia nie masz!! Człowiek cały dzień w papiurach siedzi... O wiośnie gadajcie! Nie kłóćcie się!! Borys! Ciebie też lubię! To teraz proszę coś z humorem :)))) Buziaczki Wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Ten wątek... 20.05.03, 12:39 ... to miała być karczemna awantura, z Nisko Latającymi Kuflami Pełnymi Piwa (NLKPP), a Ty mi nawet o amortyzacji opowiedzieć nie chcesz! betti_1 napisała: > j24 napisał: > > > ...albo chociaż kurs z amartyzacji. > > Beti - opowiedz nam co wiesz o amartyzacji :) > > AmArtyzacji?? :))) Oj 24, Ty sumienia nie masz!! Człowiek cały dzień w > papiurach siedzi... O wiośnie gadajcie! Nie kłóćcie się!! Borys! Ciebie też > lubię! To teraz proszę coś z humorem :)))) Buziaczki Wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: Ten wątek... 20.05.03, 12:42 24!! Na litość!! Do blondynki z takimi tekstami??? Mnie trzeba jasno i wyraźnie, bez ogródek :))))))))) Borys!! Się odezwij nareszcie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Ten wątek... 20.05.03, 12:45 betti_1 napisała: > Borys!! Się odezwij nareszcie! :)) Amortyzacja - nie. Zamówienia publiczne - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: Beti, co Ty wiesz o amOrtyzacji... 20.05.03, 12:45 Ty mi zadaj konkreytne pytanie!! O amortyzacji powieści pisali :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Beti, co Ty wiesz o amOrtyzacji... 20.05.03, 12:47 betti_1 napisała: > Ty mi zadaj konkreytne pytanie!! Amortyzacja amortyzatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: Beti, co Ty wiesz o amOrtyzacji... 20.05.03, 12:53 aborys napisał: > betti_1 napisała: > > > Ty mi zadaj konkreytne pytanie!! > Amortyzacja amortyzatorów. Tu mnie nie zagniesz, pracuję w branży motoryzacyjnej Borys, amortyzatory jako takie nie podlegają amortyzacji ponieważ, są elementami składowymi większego elementu, poza tym, ich warość raczej nie przekracza 3.500, więc nie stanowią środka trwałego ( a tym samym nie ma obowiązku amortyzacji...... Cieszę się, że Cię "czytam" Borys :))... cóś teraz 24 zamilkł..... Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Beti, co Ty wiesz o amOrtyzacji... 20.05.03, 12:58 betti_1 napisała: > amortyzatory jako > takie nie podlegają amortyzacji ponieważ, są elementami składowymi większego > elementu, poza tym, ich warość raczej nie przekracza 3.500, więc nie stanowią > środka trwałego A jak se kupię amoryzator pod fotel (bo mi lekarz medycyny pracy kazał)? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Beti, co Ty wiesz o amOrtyzacji... 20.05.03, 13:03 aborys napisał: > A jak se kupię amoryzator pod fotel (bo mi lekarz medycyny pracy kazał)? To, musi, Ty Borys masz jakieś obiekty do molestowania w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Forumowe wspominki... 20.05.03, 12:53 betti_1 napisała: > Ty mi zadaj konkreytne pytanie!! O amortyzacji powieści pisali :))))))))) No dobra, już Cię nie będę egzaminował :) Kiedyś na tym forum Klin-mądrala trochę się zakałapućkał i śmiechu trochę było, podobnie jak z wymianą płynów i poezją motoryzacyjną. Kiedyś chyba u falubasków czytałem taki tekst "masz bracie zryty beret". Borys kiedyś w imieniu Gazety zaprosił na wyspę w Parku Róż na forumowe spotkanie, a redakcja go wycieli, na żarcie się nie poznali - wiadomo - redakcja :) Był też rejs, z majtkiem Pretty na pokładzie. Majtek żądał awansu i lornetki. Kiedyś z Ulą i Hirciem udaliśmy się na wycieczkę po toruńskie pierniczki. Forum jest deBest. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Forumowe wspominki... 20.05.03, 12:57 j24 napisał: > Forum jest deBest. ... a Bes-t to już tu całkiem nie zagląda :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Forumowe wspominki... 22.05.03, 23:49 klin napisał: > Sam jesteś mądrala :P komplement czy obelga? bo nie wiem czy przylaczac sie czy nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: Forumowe wspominki... 23.05.03, 09:49 arwena napisała: > komplement czy obelga? A bo ja wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Borys 20.05.03, 19:08 aborys napisał: > Nieprawda. Jestem bardzo dowcipny. ha! mi ten przymiotnik zawsze dwuznacznie sie kojarzy :) ;P Odpowiedz Link Zgłoś