j24 12.08.03, 11:00 ... istnieje ! To niemal pewne. Patrz, Borys – mogę, ale nie muszę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martha4 Re: Świat bez forum... 12.08.03, 11:06 j24 napisał: > ... istnieje ! > > > To niemal pewne. > Patrz, Borys – mogę, ale nie muszę :) Faktycznie, ależ jaka siła woli!!! No po prostu pełny podziw;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Świat bez forum... 12.08.03, 11:10 martha4 napisała: >> Patrz, Borys – mogę, ale nie muszę :) > Faktycznie, ależ jaka siła woli!!! > No po prostu pełny podziw;)))))) Kupiłem sobie lusterko. Też podziwiam swe stanowcze oblicze :) Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Świat bez forum... 12.08.03, 11:11 j24 napisał: > Kupiłem sobie lusterko. > Też podziwiam swe stanowcze oblicze :) Rany!!! I nie pękło???? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Świat bez forum... 12.08.03, 11:15 martha4 napisała: >> Kupiłem sobie lusterko. >> Też podziwiam swe stanowcze oblicze :) > Rany!!! I nie pękło???? Normalnie mnie zagadujesz, podważając tym samym zasadność tytułowej tezy ! Normalnie jeszcze raz piszę: ŚWIAT ISTNIEJE RÓWNIEŻ POZA FORUM ! Normalnie odłączam neta i pilnuję słuszności Jedynie Słusznej Tezy (JST) ! Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Świat bez forum... 12.08.03, 11:36 j24 napisał: > Normalnie mnie zagadujesz, podważając tym samym zasadność tytułowej tezy ! Nie podważam:))) Sam się dajesz wpuszczać w maliny;))) > Normalnie jeszcze raz piszę: ŚWIAT ISTNIEJE RÓWNIEŻ POZA FORUM ! Forum odtwarza rzeczywistość. Nie istnieje bez świata. A świat bez forum. > Normalnie odłączam neta i pilnuję słuszności Jedynie Słusznej Tezy (JST) ! Nie uwierzę;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Świat bez forum... 12.08.03, 13:29 martha4 napisała: >> Normalnie odłączam neta i pilnuję słuszności Jedynie Słusznej Tezy (JST) ! > Nie uwierzę;)))) Czy dwa razy na dzień to już nałóg ? Od ilu pościków to już zdecydowanie nałóg ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Świat bez forum... 13.08.03, 08:57 j24 napisał: > Czy dwa razy na dzień to już nałóg ? > Od ilu pościków to już zdecydowanie nałóg ? :) Powiedzmy, że kryterium nałogu będzie się sprowadzało do tego, czy masz 'Forum Gorzów' na liście "Ulubione":))) I na którym miejscu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 b.G. czyli pieśń do BartaGorzowskiego 12.08.03, 11:12 Jak długo można przeżyć nie tęskniąc za Gorzowem ? Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: b.G. czyli pieśń do BartaGorzowskiego 12.08.03, 16:33 j24 napisał: > Jak długo można przeżyć nie tęskniąc za Gorzowem ? N I E D L U G O !!!!!!!!!! Tak, teraz wiem dokladnie co to znaczy. Pozdrawiam bardzo serdecznie "bratnie duszyczki" ;-) bardgorzowski Odpowiedz Link Zgłoś