pyttacz 22.07.08, 09:48 Nic tylko psy i psy. Koty są pokrzywdzone. Mam nadzieje, ze nastepny sezon ogorkowy Wyborcza poswieci walce o szczescie kotow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morka Re: A koty? IP: *.gorzow.mm.pl 22.07.08, 14:01 dran to jestes ty ,ze tak myslisz.koty sa cudowne,madre,potrafia byc takie egoistyczne...zupelnie jak ludzie...na milosc kota trzeba sobie zasluzyc.uwielbiam je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coty Re: A koty? IP: *.gprs.plus.pl 22.07.08, 14:25 miałem wiele kotów... dorastających w towarzystwie psów:))) ...obojga płci!:) ... jedna kotka, nie wiem czy to z racji "adopcji" przez suczkę owczarka niemieckiego, czy z zupełnie innych powodów- zachowywała się jak pies, jak wierny pies:) Wszędzie chodziła za "stadem", była niebywale tolerancyjna wobec dzieci, które nieraz z czułością sadysty podnosiły ją za... ogon:) ...na próg znosiła w darze upolowane... "jedzenie":)))) ...może dachowce nie wiążą się z cludżmi tak bezgranicznie jak psy, ale się wiążą i potrafią te przywiązanie okazywać:) A wracając do kwestii bezdomnych kotów... może to zabrzmi twardo, ale koty poradzą sobie, wystarczy im nie przeszkadzać. Strach pomyśleć, ile wyluzowanych szczurów biegałoby po ulicach, gdyby zniknęły bezdomne koty. Odpowiedz Link Zgłoś