calama 04.08.08, 08:59 parzę kawę i podaję ciacha :) sałatki tez się znajdą i soki dla tych, co kawy nie piją :) Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: login_t Re: calama café :) IP: 83.238.175.* 04.08.08, 09:29 Americano i sezamki poprosze. Ze smazonym syrom. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 09:39 prosze bardzo :) może być słowacki vyprážaný syr s hranolkami i tatárskou omáčkou ? Smazeny syr to czeski. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 09:41 www.tuzvo.sk/images/3_7_OrganizacneSucasti/SDaJ/FotoJedal/VyprSyr.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: calama café :) IP: 83.238.175.* 04.08.08, 09:47 No prosze, a mowia ze brytyjska kuchnia najgorsza na swiecie! To ja przeskocze Dunaj i poszukam gundel palacsinta do tej americany. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 09:57 tam gdzie byłam jest ponad 70% Węgrów, i kuchnia też węgierska syry były, ale i madziarskie gulasze i langosze też. :) słodkie melony ( to arbuzy) i pyszne dynje ( to melony) brzoskwinie piękne, dojrzałe i soczyste figi na drzewach oleandry, hibiskusy drzewa oliwne pola kukurydzy i słoneczników winnice fajnie tam Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: calama café :) 04.08.08, 13:07 calama napisała: > figi na drzewach > fajnie tam Ale kolegów z forum to tam nie zabrałaś, no nie ? Teraz to tylko w kawiarni apetyt człowiekowi robisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 13:15 marek_p napisał: > Ale kolegów z forum to tam nie zabrałaś, no nie ? > Teraz to tylko w kawiarni apetyt człowiekowi robisz ;) To ja bardzo przepraszam i poprawię się na przyszłość :) W przyszłym roku robimy wyjazd forumowy. :) Grili i śliwowicy dla wszystkich starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: calama café :) IP: *.gprs.plus.pl 04.08.08, 13:16 marek_p napisał: > calama napisała: > > > figi na drzewach > > fajnie tam W Gorzowie palmy, znajomy pod gorzowem ma mandarynki (od pestki)... Figi to tylko kwestia czasu i przelamania stereotypu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: calama café :) 04.08.08, 13:23 Gość portalu: login_t napisał(a): > W Gorzowie palmy, znajomy pod gorzowem ma mandarynki (od pestki)... > Figi to tylko kwestia czasu i przelamania stereotypu. oraz dobrego towarzystwa. Tylko, że te policyjne kamery. Z drugiej jednak strony przecież figi mogą być zawieszane na drzewach w innych okolicach. Byle fajnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 13:25 jak się piszesz marku_p na Słowację to lista otwarta jak login woli do Gorzowa to niech czeka na figi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: calama café :) IP: *.gprs.plus.pl 04.08.08, 13:32 Takie figi sa juz dawno passe. A owocow z krajow cieplych nikt stringami nazywac nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 13:36 Gość portalu: login_t napisał(a): > A owocow z krajow cieplych nikt stringami nazywac nie chce. ale słyszałam, że nić dentystyczna ma mieć taką nazwę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: calama café :) 04.08.08, 13:41 calama napisała: > Gość portalu: login_t napisał(a): > > > A owocow z krajow cieplych nikt stringami nazywac nie chce. > ale słyszałam, że nić dentystyczna ma mieć taką nazwę ;) Oj Calama, Calama, Ty to zaraz o takich stomatologicznych tematach. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 13:42 marek_p napisał: > Oj Calama, Calama, Ty to zaraz o takich stomatologicznych tematach. a co? mam zdjęcia ze słowackimi stringami wklejać? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: calama café :) 04.08.08, 13:53 calama napisała: > a co? > mam zdjęcia ze słowackimi stringami wklejać? No niestety to by było złamanie regulaminu forum. Musiałby być jakiś akcent gorzowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: calama café :) IP: *.gprs.plus.pl 04.08.08, 13:57 marek_p napisał: > No niestety to by było złamanie regulaminu forum. Juz wiadomo, skad te cenzorskie excesy; zbyt szerokie pojmowanie regulaminu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: calama café :) 04.08.08, 14:03 Gość portalu: login_t napisał(a): > zbyt szerokie pojmowanie regulaminu forum. Teraz to już poważnie, bo sprawa poważna, żadne tam liście figowe itp Instrukcja do zdjęć na gorzowskim forum fotograficznych była następująca: "... żeby tylko nie było, że jedynym kryterium uzasadniającym umieszczenie zdjęcie na forum jest to, że zostało ono zrobione przez kogoś z okolic Gorzowa". Tak więc, słowackie stringi zdecydowanie podlegają cenzurze na gorzowskim forum fotograficznym - koniec - KROPKA(.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: calama café :) IP: *.gprs.plus.pl 04.08.08, 14:10 ... a slowackie stringi na gorzowskiej pupie? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 14:10 marek_p napisał: > Tak więc, słowackie stringi zdecydowanie podlegają cenzurze na gorzowskim forum > fotograficznym - koniec - KROPKA(.) ależ pojechałeś... a wątek "podróże Gorzowian"? już gdzieś na forum jest morze i Pogorzelica te nasze ff jest takie skromne, że ... chętnie zrobiłabym wyjątek i zamieściła kilka fotek ze Słowacji i pooglądała fotki zrobione przez innych forumowiczów na urlopach ps. a fotka z autem o numerach FG może być? :P Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: calama café :) 04.08.08, 15:01 calama napisała: > a fotka z autem o numerach FG może być? :P Oj może, może. Morze też, ale jakiś wątek gorzowski musi być w to wkomponowany. Login już na pewno coś wymyśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 15:05 marek_p napisał: > Oj może, może. Morze też, ale jakiś wątek gorzowski musi być w to wkomponowany. > Login już na pewno coś wymyśli ;) Kombinowaliśmy z josnerem "podróże Gorzowian" i fajnie byłoby tak zrobić. Chcę Wam pokazać baseny na których pływałam, na forum słowackim nie mam zamiaru czegokolwiek zamieszczać. Login zajety jest stringami, a ja poważnie się Ciebie pytam, co myślisz o takim wątku podróżniczym. Jak zamieszczę zdjęcia, a Ty mi usuniesz ... to szkoda czasu. Mojego i Twojego. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: calama café :) 04.08.08, 15:16 calama napisała: > Login zajety jest stringami, a ja poważnie się Ciebie pytam, co > myślisz o takim wątku podróżniczym. > Jak zamieszczę zdjęcia, a Ty mi usuniesz ... to szkoda czasu. > Mojego i Twojego. Uzgodniliśmy z Pretty, że w tym miesiącu ja gram rolę dobrego policjanta, a ona złego :) Muszą być jakieś akcenty gorzowskie. Propozycję e_werty odrzucamy (bo to propozycja e_werty) tak więc: - rejestracja FG - może być w jakimś ładnym i egzotycznym miejscu - słowackie baseny (?) - porównanie jak się to ma do naszych, ceny, komfort - podróże gorzowian, czyli jak tam od nas dojechać, bo ja wiem, co tu jeszcze zaakcentować ? wymyślcie coś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 15:22 nie lubie takiej sztuki dla sztuki ;) a co z moimi zdjęciami kwiatków? też ich nie chcesz widzieć, jak tam FG nie będzie? wiem! napiszę, że to w moim ogrodzie rosną :P a baseny? ....... że takie chcę wybudować w Gorzowie ;) przykłady architektury ... jw tylko po co ta ściema? dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: calama café :) 04.08.08, 15:48 calama napisała: > nie lubie takiej sztuki dla sztuki ;) > a co z moimi zdjęciami kwiatków? Kwiatki są wartością uniwersalną. Coś w tle prawie zawsze widać. Poza tym szata roślinna jest podstawowym składnikiem miejsca, w którym żyjemy. Np murawy gorzowskie - takich pagórków z takimi roślinkami nigdzie nie znajdziesz. Calamo jesteś opiekunem gorzowskiego forum fotograficznego, więc na pewno Ci zależy na tym, żeby goście tego forum mogli podziwiać miasto i okolicę. Gazeta zrobiła dużo forów tematycznych, między innymi "podróże i turystyka". Chcesz podzielić się jednak z nami swoimi zdjęciami, a nie z innymi (obcymi) forumowiczami, no to znajdź uzasadnienie. Tak ja to widzę, co nie znaczy, że na pewno mam rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: na forum gorzowa wielkopolskiego ... IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.08, 15:23 ... wszystko powinno się łączyć z gorzowem, albo wielkopolskim. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: na forum gorzowa wielkopolskiego ... 05.08.08, 14:32 Gość portalu: nicelus napisał(a): > ... albo wielkopolskim. Co żeś Pan taki prowokator ;) Bez kuchni i seksu forum robi się do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: na forum gorzowa wielkopolskiego ... 05.08.08, 14:41 marek_p napisał: > Bez kuchni i seksu forum robi się do bani. to co wybierasz? gotujesz czy świntuszysz? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lągin_t Re: na forum gorzowa wielkopolskiego ... IP: 83.238.175.* 05.08.08, 14:51 marek_p napisał: > Bez kuchni i seksu forum robi się do bani. No i bez amortyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: calama café :) 05.08.08, 15:33 "...w tym miesiącu ja gram rolę dobrego policjanta... [...] Propozycję e_werty odrzucamy (bo to propozycja e_werty)..." ... i to ma być "dobry glina"? Daj szansę Pretty bycia złą gliną"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: calama café :) IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.08, 13:33 calama napisała: > słodkie melony (to arbuzy) tu gdzie jestem arbuzy, to "wodne melony". > figi na drzewach > fajnie tam tu gdzie jestem jest podobnie. (tylko niektóre dziewczyny mają figi na sobie.) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 13:36 Gość portalu: nicelus napisał(a): > tu gdzie jestem jest podobnie. oki, to będę przyjeżdżać do Ciebie na urlop :P bliżej jest no i jakiś kompleks basenów też się znajdzie ;) > (tylko niektóre dziewczyny mają figi na sobie.) > ;) a inne? barchany czy stringi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: calama café :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 14:13 Ja dzis jakiegos "spida"potrzebuję...ale za to od jutra mnie ni ma :) I wcale nie do Rewala jadę :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 14:33 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Ja dzis jakiegos "spida"potrzebuję... isostar może być? czy inny red bull? może wolisz kawę i batonik? > ale za to od jutra mnie ni ma :) > I wcale nie do Rewala jadę :) będziemy tęsknić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: calama café :) IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.08, 14:19 calama napisała: > no i jakiś kompleks basenów też się znajdzie ;) nie tylko basenów. jest mnóstwo jezior. > > (tylko niektóre dziewczyny mają figi na sobie.) > > ;) > a inne? mają na drzewach. figi suszą się po kąpieli. > barchany czy stringi? do heiliger see wchodzi się tak jak pan bóg stworzył. :) ps. a wszystko to nieopodal miejsca gdzie odbyła się konferencja potsdam'ska - cecillienhof. www.welt-atlas.de/datenbank/karten/karte-1-564.gif Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 14:34 a jak z pogodą? tam, gdzie byłam średnia roczna to 10 stopni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: calama café :) IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.08, 15:17 calama napisała: > a jak z pogodą? > tam, gdzie byłam średnia roczna to 10 stopni :) dokładnie jak tu gdzie jestem! www.stadtentwicklung.berlin.de/umwelt/umweltatlas/d405_03.htm dla dzielnicy zehlendorf średnioroczna od czerwca 1990 do maja 1991 była dokładnie 10 stopni! ps. w mieście jest zawsze cieplej niż na przykład w górach. średnia wieloletnia dla niemiec 1961 - 1990 jest 8,3 st. c. w obersdorf było poniżej 6 st.c, a w südbaden było powyżej 11 st.c. Natomiast w 2000 roku było średnio w niemczech 9,9 st. c. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 04.08.08, 15:19 Gość portalu: nicelus napisał(a): > dokładnie jak tu gdzie jestem! jak mnie przekonasz, że tyle samo wydam w Twoich okolicach to zmieniam miejsce urlopów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: calama café :) IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.08, 15:33 calama napisała: > jak mnie przekonasz, że tyle samo wydam w Twoich okolicach to > zmieniam miejsce urlopów ;) relacja złotówki do euro jest taka, że teraz wszystko w niemczech tańsze niż w polsce. pomyśl też, ile zaoszczędzisz na figach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 05.08.08, 08:50 dziś zimny arbuz jest specjalnością zakładu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: calama café :) IP: *.gprs.plus.pl 05.08.08, 09:05 calama napisała: > dziś zimny arbuz jest specjalnością zakładu Po zastrzyku? kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=9669 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: calama café :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 09:15 Oj na szprycowałem sie kiedyś takim na szprycowanym arbuzem...ale żeby z rana , to nie. Oj Calamo martwię sie o Ciebie. Zapraszam na spływowe KOło A A (anonimowych arbuzojadów)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: calama café :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 09:19 w zasadzie to rusycyzm palnąłem....Zapraszam zatem DO KOŁA AA a nie na koło...:) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 05.08.08, 09:29 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Zapraszam zatem DO KOŁA AA a macie jakieś spotkania pomiędzy spływami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 05.08.08, 09:28 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Oj na szprycowałem sie kiedyś takim na szprycowanym arbuzem...ale > żeby z rana , to nie. nie próbowałam albo się je, albo się pije ;) > Oj Calamo martwię sie o Ciebie. Zapraszam na spływowe KOło A A (anonimowych > arbuzojadów)! chyba bałabym się ;) po takim spływie AA murowane albo klub abstynenta sternik ;) ale ... kiedy macie następny spływ? :))) kajaki fajne są :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 05.08.08, 09:25 Gość portalu: login_t napisał(a): > Po zastrzyku? bez zastrzyki tylko na specjalne zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: calama café :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 09:40 Płyną od 15 sierpnia...kontakt Sama Wiesz Z Kim :) Ja nie płynę z kolegami..spływam pontonami Tarą :) Przynajmniej takie plany. Dziś w nocy 3 podejście do wyjazdu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 05.08.08, 09:50 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Płyną od 15 sierpnia...kontakt Sama Wiesz Z Kim :) > Ja nie płynę z kolegami..spływam pontonami Tarą :) chciałabym taki spływ z Tobą, Twoim kolegą, jego siostrą, jej mężem no i moim - 9 lat trenował kajaki - idealny do spółki na kajak :) > Przynajmniej takie plany. Dziś w nocy 3 podejście do wyjazdu :)))) no to tzrymam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: calama café :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 10:02 Dzwoń..powołaj sie na mnie :) To Cie może wpiszą...swoją droga polecam sierpniowy bo wiem gdzie bedą... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: calama café :) 05.08.08, 10:03 "...kontakt Sama Wiesz Z Kim..." ... nie mów!? z samym Lordem Voldemort'em? A "Śmierciożercy" występuja jako "arbuzożercy"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 05.08.08, 10:06 e_werty napisał: > "...kontakt Sama Wiesz Z Kim..." > > ... nie mów!? z samym Lordem Voldemort'em? A "Śmierciożercy" > występuja jako "arbuzożercy"... :) > kurczaki! odkryłeś tajemnicę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: calama café :) IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.08, 11:06 co tak cicho? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 05.08.08, 11:15 Gość portalu: nicelus napisał(a): > co tak cicho? a co? kawy chcesz? ;) czy wpław na Wyspy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40stka Re: calama café :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 14:33 Ja poproszę pierekaczewnik. Z serem poproszę. Na słodko. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 05.08.08, 14:39 proszę bardzo: www.eastway.pl/files/pic/kuchnia/3.jpg coś do picia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40stka Re: calama café :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 15:04 Doskonały!!! Do picia: kawę po turecku. W ostateczności może być zalewajka. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 05.08.08, 15:22 Gość portalu: 40stka napisał(a): > Doskonały!!! Do picia: kawę po turecku. W ostateczności może być > zalewajka. po turecku: www.magazynhandlowiec.pl/upload/articles/2007_sierpien/kawa.JPG tez takiej chętnie się napiję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: calama café :) 05.08.08, 15:39 "...tez takiej chętnie się napiję ..." ... Cień Kawa... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 05.08.08, 22:28 a co podać przed snem? ciepłe mleko? zimne piwo? herbatę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: calama café :) 05.08.08, 22:37 Właśnie wieczorny głód mnie ścisnął- wyciągnęłam z pieca bułki z greckim serkiem :) To ja poproszę do tego kieliszek dobrego wina:) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 05.08.08, 22:40 pretty01 napisała: > Właśnie wieczorny głód mnie ścisnął- wyciągnęłam z pieca bułki z greckim serkie > m mniam! > :) To ja poproszę do tego kieliszek dobrego wina:) dobra hiszpanska rioja może być? www.sommelier.com.pl/oferta/hiszpania/Riscal_Rioja_Reserva.gif Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: calama café :) 05.08.08, 22:45 Poproszę :) I znikam z bułkami- będę chrupać i oblizywać paluchy :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 05.08.08, 22:48 pretty01 napisała: > Poproszę :) I znikam z bułkami- będę chrupać i oblizywać paluchy :) Na zdrowie! i dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: calama café :) 07.08.08, 11:34 "...a co podać przed snem?" ... pierś... (ale nie z drobiu!) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 06.08.08, 10:02 czas na kawę dziś kawa z gazetą ;) wszelkie dodatki tylko na zamówienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: calama café :) 06.08.08, 10:05 Bardzo mocna kawa prosze. Tak mocna, zeby mnie zabila... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 06.08.08, 10:09 redcloud napisał: > Bardzo mocna kawa prosze. Tak mocna, zeby mnie zabila... tak mocnej to Ci nie zrobię... zrobię taką stawiającą na nogi z dodatkiem środków odstresowywujących i rozweselających :) > howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 06.08.08, 12:19 jednak coś słodkiego jest potrzebne :) humor się poprawia i spódnica mi lata ;) to może szarlotka z duuużą ilością jabłek i cynamonem? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 07.08.08, 09:14 rano w tv mówili, że będzie tak gorąco, że trzeba ubrać sukienki :) i ciekawa jestem, czy towarzystwo forumowe się zastosowało do tego ;) taki werty w sukience czy marek_p emsi chyba dobrze wyglądałby w takiej męskiej, murzyńskiej ;) a reszta? pretty oczywiście wyglądałaby pięknie ale jak wyglądałby andrzejusa w sukience? redcloud czy login? ciekawe... ;) to frappe dziś pod te sukienki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: calama café :) IP: 83.238.175.* 07.08.08, 09:59 calama napisała: > ale jak wyglądałby andrzejusa w sukience? > redcloud czy login? Oto moje zdjecie w sukience z.about.com/d/fashion/1/7/X/e/2/reddress.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 07.08.08, 10:19 Gość portalu: login_t napisał(a): > Oto moje zdjecie w sukience > > z.about.com/d/fashion/1/7/X/e/2/reddress.jpg Piękna jesteś w tej sukience. Myślałam, że red_dress to założy redcloud. ;) ps. kolor i materiał sukienki mi nie odpowiada nie mogłaś założyć zielonej albo granatowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: calama café :) IP: 83.238.175.* 07.08.08, 10:30 Redcloud zaklada czerwone chmurki. Jestem facetem, tylko ogolonym. W zielonym mi nie do twarzy, wygladam jak gasienica. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 07.08.08, 10:33 Gość portalu: login_t napisał(a): > Jestem facetem, tylko ogolonym. facetem? nie wiedziałam... na zdjęciu wyglądasz jak mocno opalona kobieta a żeś ogolony to dobrze, idzie nowe :P > W zielonym mi nie do twarzy, wygladam jak gasienica. jeszcze jest czarny - dobry dla czarnych charakterów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: calama café :) 07.08.08, 15:02 Gość portalu: login_t napisał(a): > Oto moje zdjecie w sukience > z.about.com/d/fashion/1/7/X/e/2/reddress.jpg O slabosc do czerwonego w zyciu bym Ciebie nie podjrzewal... :))) Raczej marynarka w angielska krate itp. klimaty howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40stka Re: calama café :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 11:36 Ja niestety rozwaliłam kolana i przy okazji dobrą spódnicę. Do noszenia zostają mi spodnie. I poczucie krzywdy i niesprawiedliwości świata tego. O ja biedny żuczek. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 07.08.08, 11:39 Gość portalu: 40stka napisał(a): > Ja niestety rozwaliłam kolana i przy okazji dobrą spódnicę. Do noszenia zostają > mi spodnie. I poczucie krzywdy i niesprawiedliwości świata tego. O ja biedny żu > czek. ale są też plusy - trzeba iść na zakupy i kupić nową :))) szybkiego wyleczenia kolan życzę :) na pocieszenie kawa i ciasto z budyniem i śliwkami :) ps. ja też nie mam co na siebie włożyć :((( Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: calama café :) 07.08.08, 12:13 "...nie mam co na siebie włożyć..." ... tak trzymaj - ładnie ci w tej kreacji... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 07.08.08, 13:09 e_werty napisał: > "...nie mam co na siebie włożyć..." > > ... tak trzymaj - ładnie ci w tej kreacji... > dziękuję ;) to by potwierdzało, że nie szata zdobi człowieka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 08.08.08, 08:42 dziś coś na obudzenie potrzebne ;) może jakiś koktail cytrusowy, zimny? albo mocna, mała, słodka kawa? wiem! sok wyciśnięty z grapefruita z wodą gazowaną i lodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: calama café :) 08.08.08, 18:06 "...coś na obudzenie potrzebne ;) może jakiś koktail..." ... Molotowa? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café :) 08.08.08, 15:36 to może latte? pl.youtube.com/watch?v=ZDZs__m5iAI Odpowiedz Link Zgłoś