aborys 29.10.03, 09:47 Są aseksualne i utrudniają życie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajzerka Re: Piżamy precz! 29.10.03, 11:35 Seks? Zimą? Piżamka, pierzynka, pipi i spać! Odpowiedz Link Zgłoś
dywersant1 Re: Piżamy precz! 29.10.03, 12:54 mi żonka kiedyś kupiła takie cudo co się piżamką zowie. Leży to od kilku lat na dnie szuflady. Facet w piżamie wygląda żałośnie. Jeszcze tylko czapeczka na głowę może dopełnić ten obraz rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 29.10.03, 19:47 dywersant1 napisał: > mi żonka kiedyś kupiła takie cudo co się piżamką zowie. Leży to od kilku lat na > > dnie szuflady. Facet w piżamie wygląda żałośnie. Jeszcze tylko czapeczka na > głowę może dopełnić ten obraz rozpaczy. A w samej czapeczce próbowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Piżamy precz! 03.11.03, 13:16 dywersant1 napisał: > mi żonka kiedyś kupiła takie cudo co się piżamką zowie. Leży to od kilku lat na dnie szuflady. Facet w piżamie wygląda żałośnie. Jeszcze tylko czapeczka na > głowę może dopełnić ten obraz rozpaczy. Poruszyles szalenie istotny element. Nie wazne jest, w czym sie spi, wazne jest, co lezy na dnie szufladki. Ostatnio w mojej znalazlem obca skarpetke. Od razu krew mnie zalala. Cale szczescie, ze moja oblubienica miala alibi i poszlo na konto jej siostry, ktore swego czasu u nas waletowala i korzystala do woli z nierzadko wolnej chaty. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Piżamy precz! 29.10.03, 19:17 kajzerka napisał: > Seks? Zimą? Oczywiście. Przed kominkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 29.10.03, 19:42 kajzerka napisał: > Seks? Zimą? > Piżamka, pierzynka, pipi i spać! To Ty w sen zimowy zapadasz, zimą temperatura ciała Ci się obniża? Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Piżamy precz! 30.10.03, 05:50 kajzerka napisał: > Piżamka, pierzynka, pipi i spać! No tej kolejnosci nikomu bym nie plecal ... Jak mozna w mokrym lozeczku spac ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 29.10.03, 17:02 szczególnie jak są za małe lub dużo za duże :o) P.S. co polecasz? aborys napisał: > Są aseksualne i utrudniają życie. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 29.10.03, 19:44 panna_marianna napisał: > szczególnie jak są za małe lub dużo za duże :o) > P.S. > co polecasz? Koszule nocne rodem z XV w. -- wszyscy jesteśmy bystrzy, ale on nie ma lornetki ... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 29.10.03, 20:10 rozumiem, ze polecasz bo wygodne i osobiscie przetestowane :o) wesoly_tezgucio napisał: > Koszule nocne rodem z XV w. > > -- > wszyscy jesteśmy bystrzy, ale on nie ma lornetki ... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 30.10.03, 00:38 panna_marianna napisał: > rozumiem, ze polecasz bo wygodne i osobiscie przetestowane :o) Na pewno nie uciskają, ale przetestować nie miałem okazji. Chciałem kogoś w to wrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 30.10.03, 15:10 tezgucio napisał: > Na pewno nie uciskają, ale przetestować nie miałem okazji. Chciałem kogoś w to > wrobić. ciekawe kogo? Borysa? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 30.10.03, 17:09 panna_marianna napisał: > ciekawe kogo? Borysa? Ostatnio narwany jakoś, mogłoby się udać, trzeba by mu tylko na męską ambicję wjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 30.10.03, 20:22 tezgucio napisał: > Ostatnio narwany jakoś, mogłoby się udać, trzeba by mu tylko na męską ambicję > wjechać. nie wiem jak zamierzasz wjechać na jego męską ambicję, by zechciał testować wygodę koszul nocnych z XVw., w każdym razie życzę powodzenia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 30.10.03, 21:49 tezgucio napisał: > Ostatnio narwany jakoś, mogłoby się udać, trzeba by mu tylko na męską ambicję > wjechać. Co??? Mi na ambicję????? Mi nie trzeba na żadną ambicję wchodzić!!! Mogę nago w tej waszej włosienicy po śniegu latać. A i tak sexownie nie będę wyglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 30.10.03, 21:55 arwena napisała: > o tej porze w sieci??? O tej porze Borys może... W pracy jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Piżamy precz! 30.10.03, 21:57 ...borys moze zalozyc pizame... w pizamie w pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 30.10.03, 22:03 arwena napisała: > ...borys moze zalozyc pizame... Borys z założenia ściąga piżamy. W pracy w tiszircie, by nie gorszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Piżamy precz! 30.10.03, 22:05 a ja w czyms w rodzaju pizamy. chyba przyjemniej o tej porze dnia / nocy. zyczyc tego samego? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 30.10.03, 22:09 arwena napisała: > a ja w czyms w rodzaju pizamy. chyba przyjemniej o tej porze dnia / nocy. > zyczyc tego samego? No. Przyjemniej. Spadam, bo mi się pliki sprocesowały. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 30.10.03, 22:12 arwena napisała: > good night > > miss goodnight Nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Piżamy precz! 30.10.03, 22:14 no to chociaz scaramanga! jesli nie james... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 30.10.03, 23:34 aborys napisał: > tezgucio napisał: > > Ostatnio narwany jakoś, mogłoby się udać, trzeba by mu tylko na męską ambi > cję > > wjechać. > Co??? > Mi na ambicję????? > Mi nie trzeba na żadną ambicję wchodzić!!! > Mogę nago w tej waszej włosienicy po śniegu latać. > A i tak sexownie nie będę wyglądał. Nie myślałem, że będzie aż tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 31.10.03, 15:04 no, no, no... sama nie wiem jak to Ci sie udało, pewnie Borys miał dzień dobroci dla ... bliźnich :o) tezgucio napisał: > aborys napisał: > > tezgucio napisał: > > > Ostatnio narwany jakoś, mogłoby się udać, trzeba by mu tylko na męską > ambi > > cję > > > wjechać. > > Co??? > > Mi na ambicję????? > > Mi nie trzeba na żadną ambicję wchodzić!!! > > Mogę nago w tej waszej włosienicy po śniegu latać. > > A i tak sexownie nie będę wyglądał. > Nie myślałem, że będzie aż tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 31.10.03, 15:51 panna_marianna napisał: > no, no, no... sama nie wiem jak to Ci sie udało, pewnie Borys miał dzień > dobroci dla ... bliźnich :o) Dzień dobroci u Borysa ma na imię Arwena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Piżamy precz! IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 31.10.03, 16:06 tezgucio napisał: > Dzień dobroci u Borysa ma na imię Arwena. Psychoanalityk się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 31.10.03, 19:52 Gość portalu: borys napisał(a): > tezgucio napisał: > > > Dzień dobroci u Borysa ma na imię Arwena. > Psychoanalityk się znalazł. a nie trafił z rozpoznaniem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 31.10.03, 20:38 Gość portalu: borys napisał(a): > tezgucio napisał: > > Dzień dobroci u Borysa ma na imię Arwena. > Psychoanalityk się znalazł. Ale miło Ci się zrobiło, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 31.10.03, 19:50 jak zwał, tak zwał, fakt, że gotowy jest nawet po śniegu (prawie w negliżu) ganiać :o) przynajmniej teraz tezgucio napisał: > Dzień dobroci u Borysa ma na imię Arwena. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Piżamy precz! 01.11.03, 14:00 panna_marianna napisał: > jak zwał, tak zwał, fakt, że gotowy jest nawet po śniegu (prawie w negliżu) > ganiać :o) > przynajmniej teraz ... ... poki sniegu nie ma. Byc moze Borys liczy na to, ze nikt nie bedzie pamietal jego obiecanek lub, ze tegorocznej zimy snieg nie spadnie ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 03.11.03, 21:11 bardgorzowski napisał: > ... poki sniegu nie ma. Byc moze Borys liczy na to, ze nikt nie bedzie pamietal > > jego obiecanek lub, ze tegorocznej zimy snieg nie spadnie ? > ;-) jak tylko spadnie pierwszy śnieg zaraz mu przypomnę o słowach na forum ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Piżamy precz! 03.11.03, 21:51 panna_marianna napisał: > jak tylko spadnie pierwszy śnieg zaraz mu przypomnę o słowach na forum ;o) > > wszyscy sa bystrzy a ona jest pamietliwa ? Jezeli tak to biedny los Borysa. Musi zadanie wykonac. Chocby i za pare lat. P.S. Gdzie diabel nie moze tam kobiete posle. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 03.11.03, 21:58 bardgorzowski napisał: > wszyscy sa bystrzy a ona jest pamietliwa ? jak na prawdziwego skorpiona przystało :) > Jezeli tak to biedny los Borysa. Musi zadanie wykonac. > Chocby i za pare lat. słowo sie rzekło kobyłka u płota :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 03.11.03, 22:57 panna_marianna napisał: > jak na prawdziwego skorpiona przystało :) > > Jezeli tak to biedny los Borysa. Musi zadanie wykonac. > > Chocby i za pare lat. > słowo sie rzekło > kobyłka u płota :o) W tym spektaklu kto/co gra rolę kobyłki? Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Piżamy precz! 03.11.03, 23:06 panna_marianna napisał: > słowo sie rzekło To rozumiem > kobyłka u płota :o) I co z ta kobylka dalej ? b.G. P.S. Wszyscy sa bystrzy a ona jest skorpionem Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 04.11.03, 08:01 bardgorzowski napisał: > Wszyscy sa bystrzy > a ona jest skorpionem Bystry skorpion może sobie zrobić qq ogonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 04.11.03, 16:10 aborys napisał: > Bystry skorpion może sobie zrobić qq ogonkiem. z tego co piszesz wynika, że nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 04.11.03, 16:50 aborys napisał: > Bystry skorpion może sobie zrobić qq ogonkiem. kolczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Piżamy precz! 04.11.03, 08:31 bardgorzowski napisał: > Wszyscy sa bystrzy > a ona jest skorpionem To najbardziej bystry znak zodiaku ze wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 04.11.03, 16:07 martha4 napisała: > To najbardziej bystry znak zodiaku ze wszystkich:) a jeszcze jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 04.11.03, 16:51 martha4 napisała: > bardgorzowski napisał: > > Wszyscy sa bystrzy > > a ona jest skorpionem > To najbardziej bystry znak zodiaku ze wszystkich:) Z powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Piżamy precz! 04.11.03, 20:48 tezgucio napisał: > martha4 napisała: > > bardgorzowski napisał: > > > Wszyscy sa bystrzy > > > a ona jest skorpionem > > To najbardziej bystry znak zodiaku ze wszystkich:) > Z powodu? Skorpionem chyba nie jesteś tezguciu, 'bystro' byś to pojął;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 05.11.03, 18:29 martha4 napisała: > tezgucio napisał: > > martha4 napisała: > > > bardgorzowski napisał: > > > > Wszyscy sa bystrzy > > > > a ona jest skorpionem > > > To najbardziej bystry znak zodiaku ze wszystkich:) > > Z powodu? > Skorpionem chyba nie jesteś tezguciu, 'bystro' byś to pojął;))))) Nie jestem skorpionem i wcale tego nie żałuję mimo iż tak bystro nie pojmuję. Wysil się i odpowiedz na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Piżamy precz! 05.11.03, 18:44 tezgucio napisał: > Wysil się i odpowiedz na pytanie. Mam pracę semestralną napisać?!? Nie lubię agesywności. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 05.11.03, 20:03 napisz tezguciowi w dwóch słowach, moze byc w trzech ;o) martha4 napisała: > Mam pracę semestralną napisać?!? > > Nie lubię agesywności. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 05.11.03, 21:44 panna_marianna napisał: > napisz tezguciowi w dwóch słowach, moze byc w trzech ;o) cudzymi rękami kasztany z ognia? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 06.11.03, 15:48 jak prawdziwy skorpion :o) tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > napisz tezguciowi w dwóch słowach, moze byc w trzech ;o) > cudzymi rękami kasztany z ognia? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 06.11.03, 16:06 jaki piękny uśmiech :o))) dzięki, o ile to do mnie tezgucio napisał: > (:o} Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 06.11.03, 16:52 oczywiście, skorpion też żyjątko - rozdeptywać nie należy Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 06.11.03, 20:36 ale ja jestem taki sobie skorpion, jak się uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 06.11.03, 22:10 panna_marianna napisał: > ale ja jestem taki sobie skorpion, jak się uda :) raz skorpion, raz panna? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 07.11.03, 16:44 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > ale ja jestem taki sobie skorpion, jak się uda :) > raz skorpion, raz panna? a czasem rybka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 07.11.03, 18:31 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > > panna_marianna napisał: > > > ale ja jestem taki sobie skorpion, jak się uda :) > > raz skorpion, raz panna? > a czasem rybka :o) w ostatniej chwili zmieniłem rybkę na pannę, uznałem, że będzie sympatyczniej > > Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 07.11.03, 21:11 tezgucio napisał: > w ostatniej chwili zmieniłem rybkę na pannę, uznałem, że będzie sympatyczniej z rybką też byłoby sympatycznie, w ogóle rybki sa bardzo sympatyczne :o) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Piżamy precz! 07.11.03, 21:28 z ryp to najlepsze jest rypanie - to nie ja ,gdybyś się była obraziła :-) ale skoro bez piżma, to idziemy na całość Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 07.11.03, 21:32 widzę, że Ty z tych co lubią iść na całość :) wszystko albo nic Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Piżamy precz! 07.11.03, 23:25 no lubię szczeknąć ale i ugryźć :-)z lubieżnym akcentem na drugie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 08.11.03, 13:35 markoniec napisał: > no lubię szczeknąć ale i ugryźć :-)z lubieżnym akcentem na drugie :-))) gryzoń? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 07.11.03, 22:15 markoniec napisał: > z ryp to najlepsze jest rypanie - to nie ja ,gdybyś się była obraziła :-) > ale skoro bez piżma, to idziemy na całość to nieładnie czytać przy jedzeniu (a łybki w szegółności), staraj się czytać wyraźniej Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 05.11.03, 21:43 martha4 napisała: > tezgucio napisał: > > Wysil się i odpowiedz na pytanie. > Mam pracę semestralną napisać?!? kilka wyrazów w zupełności wystarczy > Nie lubię agesywności. to wcale nie było agresywne, naprawdę ciekawi mnie odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Piżamy precz! 06.11.03, 08:45 tezgucio napisał: > > > Wysil się i odpowiedz na pytanie. > > Nie lubię agesywności. > to wcale nie było agresywne, naprawdę ciekawi mnie odpowiedź Ja miałam wrażenie, że było. > kilka wyrazów w zupełności wystarczy Proszę bardzo: zdanie moje opieram na osobistych doświadczeniach z osobami spod tego znaku. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 06.11.03, 13:15 martha4 napisała: > Ja miałam wrażenie, że było. W takim razie przepraszam, z zasady nigdy pierwszy nie atakuję . > Proszę bardzo: zdanie moje opieram na osobistych doświadczeniach z osobami > spod tego znaku. Spodziewałem się czegoś innego, więc skończmy to. Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Piżamy precz! 29.10.03, 18:24 Kontakt z męską piżamą w pozycji horyzontalnej jest mniej przyjemny od kontaktu bez piżamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 29.10.03, 19:46 martha4 napisała: > Kontakt z męską piżamą w pozycji horyzontalnej jest mniej przyjemny od > kontaktu bez piżamy. Rozumiem, że masz na myśli kontakt poprzez piżamę a nie z piżamą? Na te kontakty z rzeczami osobistymi ukochanej osoby jest jakieś naukowe określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Piżamy precz! 29.10.03, 19:51 tezgucio napisał: > Rozumiem, że masz na myśli kontakt poprzez piżamę a nie z piżamą? Tak, mam na myśli kontakt poprzez piżamę. Ale preferuję kontakt bez piżamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Piżamy precz! 29.10.03, 19:53 martha4 napisała: > tezgucio napisał: > > > Rozumiem, że masz na myśli kontakt poprzez piżamę a nie z piżamą? > Tak, mam na myśli kontakt poprzez piżamę. Ale preferuję kontakt bez piżamy;) Aleś dociekliwy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 30.10.03, 00:41 martha4 napisała: > > tezgucio napisał: > > > Rozumiem, że masz na myśli kontakt poprzez piżamę a nie z piżamą? > > Tak, mam na myśli kontakt poprzez piżamę. Ale preferuję kontakt bez piżam > y;) > Aleś dociekliwy! ;) A nie, byłem tylko ciekaw jak to jest z piżamą zamiast mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 30.10.03, 07:46 martha4 napisała: > Kontakt z męską piżamą w pozycji horyzontalnej jest mniej przyjemny od > kontaktu bez piżamy. Kontaktu bez piżamy z piżamą??? Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Piżamy precz! 30.10.03, 09:25 aborys napisał: > martha4 napisała: > > > Kontakt z męską piżamą w pozycji horyzontalnej jest mniej przyjemny od > > kontaktu bez piżamy. > Kontaktu bez piżamy z piżamą??? Ale się czepiacie;))))) Chciałam w oględny sposób napisać, że wolę faceta bez piżamy... A wam to trzeba tak prosto, i jasno tłumaczyć, ech, faceci.... Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 30.10.03, 09:40 martha4 napisała: > A wam to trzeba tak prosto, i jasno tłumaczyć, ech, faceci.... A Wy to wszystko musicie w piżamę zawijać... Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Piżamy precz! 30.10.03, 09:43 aborys napisał: > A Wy to wszystko musicie w piżamę zawijać... To dowód na skomplikowany tok rozumowania. Nie tak prosty, jak u Was...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 30.10.03, 09:48 martha4 napisała: > To dowód na skomplikowany tok rozumowania. Nie tak prosty, jak u Was...;) Pochlebiasz sobe tym, że masz skomplikowany tok rozumowania? Mom zdaniem przeszkadza w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Piżamy precz! 30.10.03, 09:57 aborys napisał: >> Mom zdaniem przeszkadza w życiu. Tak, a najwięcej w kontaktach z mężczyznami:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 30.10.03, 10:04 martha4 napisała: > Tak, a najwięcej w kontaktach z mężczyznami:))))) Połową ludzkości. I w dodatku z samochodami i komputerami. Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Piżamy precz! 30.10.03, 10:17 aborys napisał: > martha4 napisała: > > > Tak, a najwięcej w kontaktach z mężczyznami:))))) > Połową ludzkości. > I w dodatku z samochodami i komputerami. "- No!, no! I to jest typowe myślenie poloctowców!!!" Połowa ludzkości.... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 29.10.03, 19:40 aborys napisał: > Są aseksualne i utrudniają życie. skróć nogawki i rękawy Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Piżamy precz! 30.10.03, 05:55 tezgucio napisał: > aborys napisał: > > Są aseksualne i utrudniają życie. > skróć nogawki i rękawy Najlepiej te rekawki i nogawki skrocic do wysokosci pasa lub talii (to z mysla o Kobietach). ;-) P.S. - Panie Franku, o czym pan mysli ? - O tym samym co pani, pani Basiu. - Ty swinio !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 30.10.03, 10:06 tezgucio napisał: > > Są aseksualne i utrudniają życie. > skróć nogawki i rękawy Zostanie pas cnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 30.10.03, 11:11 aborys napisał: > tezgucio napisał: > > > Są aseksualne i utrudniają życie. > > skróć nogawki i rękawy > Zostanie pas cnoty. Raczej kaftan. Pomyśl o odpinaniu guzików... Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Piżamy precz! 31.10.03, 07:27 polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1138418&MP=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: Piżamy precz! 03.11.03, 18:37 Piżama nie jest aseksualna. Zwłaszcza taka, co ma nadrukowane gołe panienki. Albo z tego materiału co kiedyś premierowa millerowa (bodajże) miala sukienke. Pipi, pierzynka, paciorek... njie pipi, paciorek, pierzynka i p...papa Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 05.11.03, 21:52 kajzerka napisał: > Piżama nie jest aseksualna. > Zwłaszcza taka, co ma nadrukowane gołe panienki. > Albo z tego materiału co kiedyś premierowa millerowa (bodajże) miala sukienke. W nocy piżamki w ogóle nie widać, za to krępuje ruchy. Trzask zrywanej piżamki może zepsuć zabawę i obudzić dzieci w sąsiednim pokoju. A facet, nawet 20-letni, w piżamie wygląda jak zawałowiec przed planowanym zabiegiem w Lubuskiej Kasie Chorych. Czy jak jej tam teraz. W każdym razie nieseksownie. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 06.11.03, 17:29 kajzerka napisał: > Przekonałes mnie Nienasycona Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 06.11.03, 17:33 aborys napisał: > W nocy piżamki w ogóle nie widać, za to krępuje ruchy. To oczywiste, oczy są zamknięte - innego stroju też nie widać. Dres nie krępuje ruchów. > Trzask zrywanej piżamki może zepsuć zabawę i obudzić dzieci w sąsiednim pokoju. No cóż, gratulacje. Nie każda żona tak rzuca się na męża. > A facet, nawet 20-letni, w piżamie wygląda jak zawałowiec przed planowanym > zabiegiem w Lubuskiej Kasie Chorych. > Czy jak jej tam teraz. W każdym razie nieseksownie. Nie neguję, ale co jest seksowne i nadaje się do spania? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 06.11.03, 20:39 tezgucio napisał: > Nie neguję, ale co jest seksowne i nadaje się do spania? pewnie wg Borysa to własna skóra Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 06.11.03, 22:11 panna_marianna napisał: > pewnie wg Borysa to własna skóra mało seksowne Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 06.11.03, 22:33 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > pewnie wg Borysa to własna skóra > mało seksowne Są tacy, co sobie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 06.11.03, 23:05 aborys napisał: > tezgucio napisał: > > panna_marianna napisał: > > > pewnie wg Borysa to własna skóra > > mało seksowne > Są tacy, co sobie chwalą. Zbywasz. Co z tym strojem? Mi az? Kiskorában vízimű, Fiatalkorban erőmű, Öregkorban bőrdíszmű. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 07.11.03, 16:47 aborys napisał: > tezgucio napisał: > > > panna_marianna napisał: > > > pewnie wg Borysa to własna skóra > > mało seksowne > Są tacy, co sobie chwalą. :o) to ile ich jest? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Piżamy precz! IP: *.pil.citynet.pl 07.11.03, 16:58 panna_marianna napisał: > :o) to ile ich jest? :o) Nie będę niepotrzebnie wydłużał wątku w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 07.11.03, 17:33 Gość portalu: borys napisał(a): > panna_marianna napisał: > > > :o) to ile ich jest? :o) > Nie będę niepotrzebnie wydłużał wątku w nieskończoność. jakis fałszywy ten Borys Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 10.11.03, 09:13 panna_marianna napisał: > jakis fałszywy ten Borys Borys fałszywy zawsze. Jeśli fałszywy - oznacza to, że prawdziwy. Moczysz się w synagodze? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Piżamy precz! 10.11.03, 19:54 aborys napisał: > panna_marianna napisał: > > jakis fałszywy ten Borys > Borys fałszywy zawsze. > Jeśli fałszywy - oznacza to, że prawdziwy. samokrytyka Ci nie pomoże, lud forumowy i tak swoje wie Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 11.11.03, 19:11 aborys napisał: > Borys fałszywy zawsze. > Jeśli fałszywy - oznacza to, że prawdziwy. przez grzeczność nie zaprzeczę :o) > Moczysz się w synagodze? nie, zrobiłam to w Słowiance Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Piżamy precz! 12.11.03, 08:43 panna_marianna napisał: > nie, zrobiłam to w Słowiance Jak znajdujesz Słowiankę w konfrontacji z termami poznańskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Piżamy precz! 07.11.03, 16:46 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > pewnie wg Borysa to własna skóra > mało seksowne właśnie, przyzwyczajenie, znudzenie, opatrzenie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Piżamy precz! 10.11.03, 12:49 mam na zbyciu kilkanaście dołów od piżam, jak nówki, sypiam tylko w górach :-( choć doliny mnie też interesują :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LY Czemu tu nie ma Bernarda? IP: *.gorzow.mm.pl 12.11.03, 02:12 Mnich jeden, czy kto? Albo religijny radykał z Bliskiego Wschodu? Odpowiedz Link Zgłoś