pyttacz 26.04.09, 11:57 Umyć samochód, wykąpać psa, pojeździć kładem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fju fju Re: Czas nad jezioro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:04 do jakich niecnych postepkow namawiasz na forum? chyba nie w imie oszczednosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Czas nad jezioro 26.04.09, 12:39 Nad jenziorem gryza komary i inne meszki... Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Czas nad jezioro 26.04.09, 16:12 > Nad jenziorem gryza komary i inne meszki... A czymzes ty sobie ten jenzior wysmarowal? PS. A jak sie podrapac w podniebienie, jak swedzi? ;) No, chyba ze ty jenzior wystawiles do przodu - znaczy sie, meszki i komary nad jenziorem, czyli w nosie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Czas nad jezioro 26.04.09, 16:09 > Umyć samochód, wykąpać psa, pojeździć kładem. Ja ci zycze, zebys spotkal kogos milego, np. pana policjanta, ktory za niewielka, skredytowana oplata od razu doedukuje cie w kwestii naszego srodowiska i co ono lubi ;) PS. W kwestii znecania sie nad zwierzetami, akcje edukacyjna moze takze przeprowadzic czlonek TOZ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_menel Re: Czas nad jezioro 26.04.09, 17:43 zetkaf napisał: > > Umyć samochód, wykąpać psa, pojeździć kładem. > Ja ci zycze, zebys spotkal kogos milego, np. pana policjanta, ktory No bo niemiły ekolog to Ci po prostu uwolni powietrze uwięzione w oponach - min 2(dwoch)i będziesz turlał się .......... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Czas nad jezioro 26.04.09, 18:02 > No bo niemiły ekolog to Ci po prostu uwolni powietrze uwięzione > w oponach - min 2(dwoch)i będziesz turlał się .......... ;D No chyba ze napompowales je CO2 - no przeciez nie uwolni CO2 do atmosfery? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_menel Re: Czas nad jezioro 26.04.09, 18:10 zetkaf napisał: > > No bo niemiły ekolog to Ci po prostu uwolni powietrze uwięzione > > w oponach - min 2(dwoch)i będziesz turlał się .......... ;D > No chyba ze napompowales je CO2 - no przeciez nie uwolni CO2 do > atmosfery? ;) Przyjdzie wredny, uwolni i dopiero potem zapyta ;> może jescze sprawdzić czy aby napewno masz opony promieniowe i rozkład warstw w oponie na obrazku zgadza się z tym co gołym okiem można zobaczyć ;) Jak będzie niedowiarek to wszystkie cztery Ci sprawdzi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Czas nad jezioro 26.04.09, 19:20 > Przyjdzie wredny, uwolni i dopiero potem zapyta ;> To go do sadu, za nielegalna emisje, spoza limitow ;) PS. Na zaazotowane opony daja zielone zatyczki na wentyle. A na te z CO2? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Czas nad jezioro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:35 Zapomnieliście o rozstawieniu grilla...zeby "otyfić" wszystkich sąsiadów, myjących auta. No i psy zabrac należy zeby obsrały wszystko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jestescie sadysci...prawie terrorysci... IP: 139.142.19.* 26.04.09, 22:44 Hey, Patrze za okno.. Jest niedziela godzina 2.40PM SMT ( w Gorzowie 20.40)... Pada snieg... Pada od rana i juz nazbierlo sie okolo 5 cm... Spece od pogody "pocieszaja" ze przez noc temperatura spadnie do -8C i przestanie padac... Zalecaja ostroznosc na drogach... :) PS. Przepraszam, o ktorym jeziorze pisaliscie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czas nad jezioro IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.09, 23:35 e_werty napisał: > A na te z > > CO2? > > ... co druga... właśnie wracam znad jeziora pełnego czystej wody. ps. wzór dla wody jest h dwa o, a przy porodzie bliźniaków jest oh dwa! Odpowiedz Link Zgłoś
sowiasz Re: Czas nad jezioro 27.04.09, 10:33 pyttacz napisał: > Umyć samochód, wykąpać psa, pojeździć kładem. Prowokator! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Czas nad jezioro 27.04.09, 12:12 sowiasz napisał: > pyttacz napisał: > > > Umyć samochód,- BMW NA ALUFELGACH wykąpać psa,- ROTWAILERA BEZ KAGANCA pojeździć kładem. - Z MUZĄ (BASS) NA FULL howgh > Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Czas nad jezioro 27.04.09, 12:17 > pojeździć kładem. - Z MUZĄ (BASS) NA FULL Eee, to ty chyba quadem nie jezdziles... przeciez jedyna dopuszczalna muzyka, to ryk silnika, ktory zagluszy wszelkie proby profanacji basami. No, jakby nie zagluszyl, znaczy, ze zle jezdzisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czas nad jezioro IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.09, 16:45 zetkaf napisał: > Eee, to ty chyba quadem nie jezdziles... > przeciez jedyna dopuszczalna muzyka, > to ryk silnika, ... jeżeli ci nie odpowiada, to zawsze możesz np. piłę motorową odpalić żeby zagłuszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Czas nad jezioro 27.04.09, 14:32 Prowokator! ... raczej czyscioszek... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 27.04.09, 15:51 Jestem za. Nawet jak ktoś mi nad głową będzie mył auto, obcy pies będzie na mnie szczekał i kład po kocyku jeździł - chcę nad jezioro! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Czas nad jezioro 27.04.09, 16:23 A jak śfińska grypa wynurzy się z jeziora pod postacią Śfinstera! To co zrobisz? ... zalozysz prezerwatywę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czas nad jezioro IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.09, 16:34 calama napisała: > Nawet jak ktoś mi nad głową będzie mył auto, obcy pies będzie na > mnie szczekał i kład po kocyku jeździł - chcę nad jezioro! ja nad jeziorem spotkałem jak zwykle te same cztery sarny, kozła i trzy kozy. głupio się patrzyły, co ja tam będę robił. później przykicał zając. myślałem że ten zając już się obraził, bo wszystko było zabezpieczone przed podgryzaniem przez zające. natomiast tej zimy z kolei jeleń skrócił trochę żarnowca. niedaleko gołębie budowały gniazdo. nad jeziorem przeleciał trzmielojad. wszystko kwitnie. ptaszki czasem zaśpiewają. ogólnie fajnie jest nad jeziorem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 27.04.09, 16:40 Gość portalu: nicelus napisał(a): > wszystko kwitnie. ptaszki czasem zaśpiewają. ogólnie fajnie jest nad jeziorem. > :) > wiem :) i też wolę miejsca, gdzie nie spotyka się ludzi :) ale tak w pracy, z desperacji to o to takim z kładowcem burczącym nad głową można pomarzyć ;) ale już zbieram manatki i śmigam na ogród ( może to nie jezioro, ale też fajnie) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czas nad jezioro IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.09, 23:51 calama napisała: > ale już zbieram manatki i śmigam na ogród > ( może to nie jezioro, ale też fajnie) :) oj fajnie. dawidia u mnie znów kwitnie. może mróz jej tym razem nie zniszczy kwiatów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 28.04.09, 12:34 Gość portalu: nicelus napisał(a): > oj fajnie. dawidia u mnie znów kwitnie. może mróz jej tym razem nie zniszczy > kwiatów. > :) mrozu w planach nie ma :) znaczy będzie dalej pięknie kwitła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czas nad jezioro IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.09, 13:10 calama napisała: > mrozu w planach nie ma :) to jadę do ogrodu. albo jadę nad jezioro. albo do ogrodu nad jeziorem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Czas nad jezioro 28.04.09, 14:24 mrozu w planach nie ma ... ale jest "zimna Zoska"... nikt jej nie zdegradował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czas nad jezioro IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.09, 14:38 e_werty napisał: > ... ale jest "zimna Zoska"... > > nikt jej nie zdegradował! najpierw trzech ogrodników, a później zimna zośka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 28.04.09, 14:48 e_werty napisał: > nikt jej nie zdegradował! > pogodynka ją zdegradowała ;) www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR;PL;-;GORZOW% 20WIELKOPOLSKI;&metric=1 Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 28.04.09, 14:49 Gość portalu: nicelus napisał(a): > to jadę do ogrodu. > albo jadę nad jezioro. > albo do ogrodu nad jeziorem. > :) to ja do lasu, nad jezioro ;) ale za dwie godziny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czas nad jezioro IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.09, 16:26 calama napisała: > to ja do lasu, nad jezioro ;) to do zobaczenia nad jeziorem. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 28.04.09, 16:30 Gość portalu: nicelus napisał(a): > to do zobaczenia nad jeziorem. kiedy ja jeszcze tutaj :( Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 28.04.09, 16:32 i mam wrażenie, że wszyscy już są nad jeziorem... a ja to co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 28.04.09, 17:47 dziś mi jezioro nie wyszło :( jakoś przeżyję ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Czas nad jezioro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 23:44 mnie tez jezioro dzis nie wyszlo ale za 2 dni bedzie za to morze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Czas nad jezioro IP: *.gpsk.am.poznan.pl 29.04.09, 10:37 nie, to pewne Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Czas nad jezioro 29.04.09, 10:42 Ta nie zachwiana pewnośc siebie moze zachwiać się na morzu... :) ... miłego zeglowania po wzburzonych baławanach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Czas nad jezioro IP: *.gpsk.am.poznan.pl 29.04.09, 11:01 dzieki bede o tym pamietac :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Czas nad jezioro 29.04.09, 16:01 > ... miłego zeglowania po wzburzonych baławanach... Ale to mialo byc nad morze, a nie na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 29.04.09, 16:11 zetkaf napisał: > Ale to mialo byc nad morze, a nie na forum ;) na forum prawie jak nad morzem - i piaskiem w oczy posypie, i zmrozi jak zimna woda, tłum wszędzie jest i rozebrać też się można (gorzej z opalaniem) ;) ps. wiem, przegrzanie ;) a miał być kryzys i luzik... Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Czas nad jezioro 29.04.09, 19:39 > na forum prawie jak nad morzem - i piaskiem w oczy posypie, i No tak, ale nad morzem nie codziennie sa balwany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Czas nad jezioro 29.04.09, 19:43 > wiem, przegrzanie ;) A ty zajac znowu czapke nie w te strone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 29.04.09, 16:06 Gość portalu: fju fju napisał(a): > ale za 2 dni bedzie za to morze! pozdrów ode mnie :) wolę morze poza sezonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Czas nad jezioro IP: *.gpsk.am.poznan.pl 29.04.09, 16:25 pozdrowie morze i zjem za Ciebie rybe i wypije nawet piwo (ktorego nie lubie) ;) poczatek maja to przed sezonem / najazdem turystow? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 29.04.09, 16:27 Gość portalu: fju fju napisał(a): > pozdrowie morze i zjem za Ciebie rybe i wypije nawet piwo (ktorego nie lubie) dzięki :) > poczatek maja to przed sezonem / najazdem turystow? chyba nie ;) raz byłam i był najazd - magia długiego weekendu działa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Czas nad jezioro IP: *.gpsk.am.poznan.pl 29.04.09, 16:32 calama napisała: > raz byłam i był najazd - magia długiego weekendu działa ;) a ja lubie tlum kiedys bylam w Chlapowie k/Wladyslawowa i baaardzo brakowalo mi ludzi, dzwonkow komorek na plazy itp. - do tego stopnia, ze musialam jechac do Cetniewa / Wladyslawowa i poobijac sie o innych morze poza sezonem dziala na mnie wyjatkowo depresyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 29.04.09, 16:36 Gość portalu: fju fju napisał(a): > a ja lubie tlum ... > morze poza sezonem dziala na mnie wyjatkowo depresyjnie i dobrze każdy jest inny :) i co innego lubi :) a piwa też nie lubię, chyba, że wielki upał jest, to wtedy dla ochłody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Czas nad jezioro IP: *.gpsk.am.poznan.pl 29.04.09, 18:22 calama napisała: > a piwa też nie lubię, chyba, że wielki upał jest, to wtedy dla > ochłody ;) upalow nad morzem raczej nie bedzie tak mowia ... wiec sie nie napije Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Czas nad jezioro 29.04.09, 19:39 piwa też nie lubię, chyba, że wielki upał jest, to wtedy dla ochłody ... z pełnym kuflem obrzydzenia wypijesz to wstretne piwo! Oczywiscie dla ochłody! P.S. ... woda morska - wiadomo słona a o inna nad morzem trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Czas nad jezioro 29.04.09, 19:48 > ... woda morska - wiadomo słona a o inna nad morzem trudno. Mysle, ze lodka Bols nie problemow z zasoleniem wody, nawet nad morzem... a tez suszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Czas nad jezioro 29.04.09, 19:45 > morze poza sezonem dziala na mnie wyjatkowo depresyjnie No wiesz, szczegolnie w okolicy bodajze Zulaw ;) PS. Depresja - to takie dno ponizej morza, wiec bez morza ni-dy- rydy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czas nad jezioro IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.09, 08:50 calama napisała: > i mam wrażenie, że wszyscy już są nad jeziorem... no to ładnie... też dobry sposób. wszystkich nad jezioro wysłałaś, a sama w ciszy i spokoju zostałaś. ale to tylko wirtualny świat... :) ps. jeżeli już wszystkich nad jezioro wysyłasz, to w piątek i w niedzielę może być jezioro, ale w sobotę koniecznie trochę pary w wolsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 29.04.09, 16:05 Gość portalu: nicelus napisał(a): > no to ładnie... > też dobry sposób. wszystkich nad jezioro wysłałaś, a sama w ciszy i spokoju > zostałaś. ale to tylko wirtualny świat... > :) czasami wszędzie miła jest cisza i spokój :) > > ps. jeżeli już wszystkich nad jezioro wysyłasz, to w piątek i w niedzielę może > być jezioro, ale w sobotę koniecznie > trochę pary w wolsztynie. > sama też jezioro zahaczę ;) a Wolszyna w sobotę nie zobaczę, a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czas nad jezioro IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.09, 21:51 piękna pogoda była nad jeziorem. żal było wracać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Czas nad jezioro IP: *.gpsk.am.poznan.pl 04.05.09, 14:14 Gość portalu: nicelus napisał(a): > piękna pogoda była nad jeziorem. > żal było wracać. > :) mnie tez zal bylo wracac ... z nad morza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Czas nad jezioro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 14:16 Gość portalu: fju fju napisał(a): > mnie tez zal bylo wracac ... > z nad morza... A ja żem byl na Ruskim Stawku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Czas nad jezioro IP: *.gpsk.am.poznan.pl 04.05.09, 14:18 moze nad Ruskim Stawkiem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Czas nad jezioro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 14:22 Lewitowałem. Żem lewitował. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Czas nad jezioro 04.05.09, 14:23 Gość portalu: login_t napisał(a): > Lewitowałem. > > Żem lewitował. a ja się zastanawiałam co to za ufo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czas nad jezioro IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.09, 00:33 calama napisała: > a ja się zastanawiałam co to za ufo :P jeżeli widzę ryby nad powierzchnią wody, to znaczy że pod powierzchnią wody jest perkoz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Czas nad jezioro IP: *.gpsk.am.poznan.pl 04.05.09, 14:24 Gość portalu: login_t napisał(a): > Lewitowałem. > > Żem lewitował. no ladnie ... takie stany to sie miewa po napoju wysokoprocentowym i oczywiscie w pelnym sloncu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Czas nad jezioro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 14:36 Ja lewituję jak widzę Ruskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Czas nad jezioro 04.05.09, 14:43 Ja lewituję jak widzę Ruskiego ... a ja jak talerz ruskich mam przed soba... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Czas nad jezioro 04.05.09, 16:03 żal było wracać.[...]mnie tez zal bylo wracac ... to trzeba było zostać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Czas nad jezioro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 18:48 e_werty napisał: > żal było wracać.[...]mnie tez zal bylo wracac > > ... to trzeba było zostać! tylko za co? trzeba bylo wracac do ukochanej roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czas nad jezioro IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.09, 07:32 calama napisała: > a Wolszyna w sobotę nie zobaczę, a szkoda szkoda. wspaniałe widowisko i nigdy nie jest nudno. organizatorzy starają się co roku wprowadzić coś nowego do repertuaru. wiele zależy od pogody, a pogoda w tym roku była wspaniała. polecam na przyszły rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus ps. fotoreporteer onetu ... IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.09, 00:28 wybrał kierunek_z_poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: ps. fotoreporteer onetu ... 05.05.09, 08:11 Gość portalu: nicelus napisał(a): > wybrał > kierunek_z_poznania fajne te miski ;) podoba mi się też wzrok Włodarczyka na 6 zdjęciu ;) zupełnie mu się nie dziwię :D Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Czas nad jezioro 27.04.09, 16:45 ptaszki czasem zaśpiewają ... IPN wie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czas nad jezioro IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.09, 00:06 e_werty napisał: > ptaszki czasem zaśpiewają > > ... IPN wie o tym? wrona nie należy do śpiewających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czas nad jezioro IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.09, 15:58 e_werty napisał: > ptaszki czasem zaśpiewają "Czesław Kiszczak udzielił wywiadu „Trybunie”. Stwierdził w nim: „Przez moje ręce przechodziły setki tysięcy dolarów przekazywane podziemiu przez zachodnie wywiady. Ich dystrybutorem dla środowiska literackiego w podziemiu był Andrzej Szczypiorski. Dotykałem je, macałem”. Czesławie, ty już lepiej nie macaj. Macanie pieniędzy autorytetu moralnego to przestępstwo gorsze od pedofilii." www.niezalezna.pl/article/show/id/19907 Odpowiedz Link Zgłoś