kasiazk 03.03.04, 09:19 Prosze oswieccie mnie gdzie w W-wie mozna zrobic sobie ladne paznokcie. Samam nie wiem co dokladnie, wiem tylko, ze moje naturalne sa nieladne, lamia sie i nie i nie maja atrakcyjnego wygladu. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marthaa23 Re: ladne paznokcie w Warszawie 15.03.04, 16:45 moja koleżanka robi paznokcie, polecam! ładnie i niedrogo Marta Trzos 502743907 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazk Re: ladne paznokcie w Warszawie 16.03.04, 08:22 Dzieki za namiary. Czy ona robi jej w jakims salonie, czy u siebie w domu? I jakich kosmetykow uzywa? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
marthaa23 Re: ladne paznokcie w Warszawie 16.03.04, 22:39 ona robi u siebie w mieszkaniu a nawet może przyjść do klientki jak sobie tego zażyczyużywa w większości kosmetyków EZ Flow. to zależy do czego. mi nie robiła paznokci bo mam swoje niezłe ale podobno jest w tym całkiem dobra PS. wybierałam się na ten fitness z dzieciaczkiem ale niestety jutro nie będę mogła (mam wizytację teściwej) napisz proszę jak było i czego się dowiedziałaś. pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazk Re: ladne paznokcie w Warszawie 19.03.04, 08:40 Czesc Marta, dzieki za informacje, skontaktuje sie z Twoja kolezanka w przyszlym tygodniu alebo jeszcze w nastepnym. Jesli zas chodzi o zajecia fitness, to bylo fajnie-2 panie: jedna zajmowala sie dziecmi, druga mamami. Cwiczenia przyjemne, niezbyt intensywne ale spocic sie mozna. W niektorych cwiczeniach dzieci biora udzial, zawsze moga sobie pobiegac, potanczyc i poszalec. Moj 2-letni synek czul sie tam wspaniale, ja takze. Zajecia sa odplatne - godzina kosztuje 15 zl. Wg. mnie warto. Dla mnie jedyny mankament to godzina zajec. W ostatnia srode3 bylam na urlopie, normalnie jednak o 10:30 jestem w pracy. Mam jednak nadzieje, ze powstanie popoludniowa lub weekendowa grupa. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Kasia i Marta 19.03.04, 18:07 Czy to nie "rodzic po ludzku" robi te zajecie? (tez z dziecmi i tez sorda o niepzryzwoicie wczesniej porze?) Renia Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Re: ladne paznokcie w Warszawie 18.03.04, 12:25 Polecam p. Basię - przyjmuje na Górnym Mokotowie, ul. Wiktorska 89. tel. 0502143280. Jest profesjonalna i miła, potrafi uratować wrastające paznokcie i pięknie maluje. Używa różnych kosmetyków. Odradzam natomiast p. Ewę z salonu So Pretty na Wielickiej, do której chodziłam kilka m-cy do czasu, kiedy tak mi zrobiła pedicure, że zaczął mi wrastać paznokieć i wylądowałam u lekarza. (Nigdy wcześniej nie miałam tego typu kłopotów) Odpowiedz Link Zgłoś
marthaa23 Re: ladne paznokcie w Warszawie 22.03.04, 17:09 Ja tak w związku z tymi paznokciami i koleżanką, którą Ci poleciłam. Manicure- owszem może zrobić, ale akryl już nie aktualny..... okazało się że moja koleżanka jest w ciąży!!!!!!))i w związku z tym nie może wdychać tego paskudztwa!)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazk Re: ladne paznokcie w Warszawie 24.03.04, 08:24 Dzieki za informacje i gratulacje dla kolezanki Kasia Odpowiedz Link Zgłoś