anet01 15.06.10, 21:04 Dziewczyny poleccie coś sprawdzonego na cellulit np.jakies serum,albo jakieś inne macie sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mewa000 Re: co na cellulit 16.06.10, 23:23 Dieta+ćwiczenia+krem np Avon ten fioletowy i trochę się zmniejszy bo żeby się go całkiem pozbyć to raczej ciężko będzie Odpowiedz Link Zgłoś
anet01 Re: co na cellulit 17.06.10, 15:09 Diete mam,ćwiczę ale nie zbyt często.Narazie kupiłam z eveline serum ,robie też pilingi kawowe.Zobaczymy mam nadzieje że choć troche pomoże to. Odpowiedz Link Zgłoś
mewa000 Re: co na cellulit 23.06.10, 18:00 Daj znać jakie jest to serum, bo się nad nim zastanawiam, dobre opinie ma. Mam też zamiar wypróbować serum Oriflame. Piling kawowy też robię, co 2-3 dni, do tego właśnie masaż Odpowiedz Link Zgłoś
nikamika Re: co na cellulit 23.06.10, 22:40 z własnego doswiadczenia to polecam serum z eveline (miala min. modelujacy brzych, .....) wiadomo cudów nie oczekiwalam ale przy regularnym stosowaniu , cwiczeniach to efekty jakies byly ..... polecam poniewaz cena jest o.k 10-15 zl (cena adekwatna do produktu ) - Odpowiedz Link Zgłoś
agusiah Re: co na cellulit 25.06.10, 21:48 Ja jestem zdania, ze smarowidła na cellulit nie działają. Moim zdaniem działa takie jakby prasowanie ciała odkurzaczem (Body Health), w gabinetach kosmetycznych. I jeszcze coś dziwnego postawili u mnie na siłowni - vacuum. tak jakby działa, powiem na razie ostrożnie. I tyle ze skutecznych wynalazków, na jakie trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś