patrycyja 26.05.04, 20:13 jestem 3 miesiące po porodzie i zamierzam założyć sobie spiralę. doradzcie jaką?. ile kosztuje i jak wygląda sam zabieg. (czy jest bolesny). patka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdainatka Re: ile kosztuje spirala? 26.05.04, 21:31 jeżeli chodzi o dobór a raczej wybór spirali to najpierw ginekolog robi usg macicy i sam dobiera odpowiednią spiralę. Jeżeli chodzi o założenie spirali to jest to całkowicie bezbolesne.Ceny to od 100-500 pln. Pozdrwaiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: ile kosztuje spirala? 29.05.04, 10:03 ja pacilam 850 z założeniem, ale mam mirene, ona jest drozsza. Odpowiedz Link Zgłoś
renia68 Re: ile kosztuje spirala? 14.08.04, 13:12 Zapłaciłam 500 zlotych z zalożeniem to jest moja trzecia spirala zabiegi były calkowicie bezbolesne.Metoda pozwala wogóle nie myśleć o antykoncepcji Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cyntia33 Re: ile kosztuje spirala? 23.08.04, 19:11 a ile trwa zakładanie spirali? może to śmieszne pytanie, ale muszę wiedzieć, na ile czasu zostawię małą. Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: ile kosztuje spirala? 14.08.04, 20:05 a ja mam pytanie tego typu czy ta spirale kupuje sie w aptece i lekarz zaklada cyz jak?Bo jesli sam,to wtedy logicznei myslac wszyscy moga zakladac te drozsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
klubaanna Re: ile kosztuje spirala? 17.08.04, 22:34 A mi zakładał lekarz w przychodni za darmo ) Udało mi się. A w spiralę zaopatrywałam sie sama w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_i_kijanka Re: ile kosztuje spirala? 19.08.04, 19:03 Może któraś z was ma doswiadczenia jak to jest z kolejną ciąża po spirali, czy nie ma problemów z zajściem?, czy często zdarzają się stany zapalne?, czy miałyscie taką sytuacje że zewzgledów na stan zapalny trzeba było usunąc wkładke. Zalezy mi na odpowiedziach, bo chciała bym miec mało wymagającą antykoncepcje, ale za jakiś czas jeszcze dziecko lub dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: ile kosztuje spirala? 19.08.04, 21:10 Podaję linka dot. wkladki hormonalnej (MIRENY): www.schering.pl/aith_mirena.php Odpowiedz Link Zgłoś