Dodaj do ulubionych

bede wazyc 64 kg!

01.08.12, 09:14
Witajcie Cudne Mamy smile
u mnie masakra 70,5 spodziewalam sie takiej wagi bo ostatnio niczego sobie nie odmawialam....wakacje byly wiec szalalamsmile
Od dzisiaj koniec!
4 posiki dziennie bez oszukiwania i mam nadzieje ze za 6 tygodni bede 6 kilo lzejsza.
dzisiaj jem :
7:00 kawa
9:00 2 kawalki bardzo ceimnego pieczywa z piersia z kurczaka i tunczykiem + 5 malych pomidorow
12:00 jogurt
15:00 sok z warzyw
18:00 serek wiejski z cebulka

Kto chce sie przylaczyc zapraszamsmile mileo dnia dziewczyny smile pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • nowa-ja78 piatek... 03.08.12, 11:34
      69,7 powolutku powolutku smile
      dzisiaj rano byla czarna kawa
      po 9 sniadanie
      2 kawalki ciemnego pieczywa 1 jajko, 2 pomidory, 3 rzodkiewki, szczypiorek cebulka..objadlam sie smile
      jeszcze wciagne dzisiaj
      po 12 jakis jogurt
      po 15 sok warzywny i jajko
      po 18 nie wiem co smile chyba serek wiejski

pije duzo herbaty
      • znowu.to.samo Re: piatek... 05.08.12, 10:37
        Ja schudłam 11 kg, do diety dodałam jeszcze jogging i waga pooooooooooszła!!!
        Z 61 zjechałam do 50, i tak polubiłam bieganie że teraz biegam dla przyjemności!!!
      • anet01 Re: piatek... 26.09.12, 18:56
        Jeśli mogę się dołączyć to was to bardzo chętnie. Od poniedziałku ograniczyłam jedzenie do 1500kcal.Moja obecna waga to 59kg chciałabym osiągnąć 50kg. 3mam kciuki za wspólną wytrwałość!!!
    • nowa-ja78 Re: bede wazyc 64 kg! 07.08.12, 18:47
      napisze tylko ze po wykendzie masakra sad
      • ipks Re: bede wazyc 64 kg! 21.08.12, 20:00
        witaj nowa ja78 pamiętam cię z poprzednich postów. też troche pisałam nawet trochę schudłam. Ale cóż waga stoi jak zaklęta na 85 kg. i ani drgnie.
        U mnie wygląda to tak, że kilka dni (około 7-10 )trzymam dietę waga idzie powoli w dół, ubrania są już trochę luźniejsze. A potem dawaj ile fabryka dała jem i jem i jem i waga wraca do tych zaklętych 85 i znowu ciuchy są ciaszniejsze. Potem rozpoczynam walkę od nowa i tak wkoło. Nie mam pomysłu jak przetrwać te dni kiedy dopada mnie głód.
        Zaczynam z tobą, może będzie łatwiej i skuteczniej.
        Zaczynam od teraz bo dzisiaj bilans dnia nie najlepszy.
        Śniadanie kawa, 2 śniadanie grochowa zupa instant plus 2 grahamki, obiad 4 porówki 2 kromki chleba i garść malin i cola.
        W związku z tym, że właśnie zaczęłam dietę dzisiaj na kolację już tylko figura.
        Pozdrowienia.
        • e-milia1 dziewczeta, dlaczego nie uprawiacie sportow? 21.08.12, 21:07
          na zgubienie kilogramow najlepszy jest przeciez sport. dieta nie pomoze na zawsze pozbyc sie nadwagi. sama walcze po drugim porodzie z pozostalymi kilogramami. ni stosuje diety bo jestem przeciwniczka diet, ale duzo ruszam sie i chodze na fitness. polecam!
          • anet01 Re: dziewczeta, dlaczego nie uprawiacie sportow? 27.09.12, 11:40
            Jak tam.........u mnie 58,6kg.
            10-kromke chleba ciemnego z serem białym i pomidorem
            13.30-zupa pomidorowa (miseczka)
            16-banan
            18-jogurt średni owocowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka