maaharet 19.07.04, 16:35 No właśnie. W tym roku pojawiło się u nas coś takiego. Czy ktoś był w takiej kabinie? Jak długo utrzymuje się na skórze samoopalacz i czy nie ma smug? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eviki Re: kabina samoopalająca 14.08.04, 23:06 podciągam wątek ,może ktoś coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
taissa1 Re: kabina samoopalająca 15.08.04, 16:08 Ja też podbijam wątek,bo jestem bardzo ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
k_kiki Re: kabina samoopalająca 19.08.04, 10:19 A moze to chodzi o spray bronzing???? Było coś na ten temat na forum ciąża i poród. Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
eviki Re: kabina samoopalająca 21.08.04, 16:42 dokladnie o to chodzi),nie znałam fachowej nazwy, k_kiki korzystałas z tego może?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klaryma Re: kabina samoopalająca 25.08.04, 15:18 Z tego co wiem, w W-wie robia to trzy gabinety - Dermika (można wejśc na stronę i dokładnie poczytać), Scharley (czy jakoś tak) i jeszcze jeden, chyba na Nowym Świecie. Koszt na całe ciało - ok 160 zł. efekt utrzymuje sie podobno do 10 dni, przedtem kosmetyczka zaleca zrobiebnie pilingu. Odpowiedz Link Zgłoś
zyt Re: kabina samoopalająca 30.08.04, 22:13 z TEGO CO WIEM KABINA MA BYĆ SPROWADZONA DO pOLSKI JESZCZEW TYM ROKU,nie iwem jakie macie wiadomości na ten temat,jakiej firmy to jest itp.Ja robię to bezkabiny Air-brushem(ok 15 min cale cialo) kabiny są12 sekundowe.Koszt u mnie w gabinecie to ok80 zł i to mi się opłaca,ale ja nie jestem z W-wy.Trzeba zrobić piling ciała bo opalenizna utrzymuje się tylko w pierwszej warstwie naskórka,potem nawilżać ,balsamować to utrzyma się jakieś 10 dni potem wystarczy mniejsza aplikacja barwnika.Tyle potem może napiszę coś więcej.Kabiny będą droższe bo więcej barwnika się używa. Odpowiedz Link Zgłoś