Dodaj do ulubionych

Z brązu blond?

19.09.04, 12:25
Czy wiecie moze, czy mozliwe jest uzyskanie koloru blond z farbowanych na
brazowo wlosow? Od roku farbuje wlosy na brąz, ale jakoś teraz zamarzyly mi
sie blond włoski wink Wybieram sie oczywiscie do fryzjera, ale moze ktoras z
Was ma doswiadczenia w takich przemianach?
Pozdrawiam
Minia
Obserwuj wątek
    • migotka2000 Re: Z brązu blond? 19.09.04, 15:43
      Ostatnio trochę szalałam z włosami - z blondu na kasztan, potem baleyage blond
      i jasny brąz. Zmiana co ok. 2 miesiące i poza przesuszeniem włosów wszystko
      wyszło ładnie.
    • devil1981 Re: Z brązu blond? 19.09.04, 15:55
      Ja bym nie próbowała.
      Raz że to niszczy włosy.
      Dwa że wygląda nienaturalnie.
    • brzysialinka Re: Z brązu blond? 19.09.04, 17:08
      a jeśli można wiedzieć jaki masz naturalny kolor włosów? moje naturalne to
      ciemny brąz. od dłuższego już czasu robię baleyag blond. po 3 farbowaniu już
      prawie są całe bląd i muszę dodawać pasemka w ciemnym kolorze, aby nadal był to
      baleyag.
      • minia26 Re: Z brązu blond? 19.09.04, 18:59
        Moj naturalny kolor to ciemny blond/szatyn. Ciesze sie, ze jest szansa na w
        miare fajny efekt smile
        Pozdrawiam
        Minia
    • mamadwojga Re: Z brązu blond? 19.09.04, 21:26

Czy się da tak zafarbować to pewno fryzjer będzie wiedział, ale warto zobaczyć
      (pi razy oko) jak taki kolor będzie na Tobie wyglądał. Ja sobie sprawdziłam
      różne kolory włosów i kosmetyki na stronach internetowych pozwalających
      eksperymentować ze swoim wyglądem. Wystarczy wrzucić w wyszukiwarkę "virtual
      makeover" i pojawia się wiele stron oferujących wirtualną "przymierzalnię"
      kosmetyków i fryzur. Trzeba mieć swoje cyfrowe zdjęcie.
      Polecam stronę
      www.makeoversolutions.com/
      albo stronę firmy Maybelline czy L'Oreal. Tylko na te strony trzeba wysłać
      swoje zdjęcie do "obrobienia". Ale efekty są fantastyczne. Ja odkryłam wiele
      ciekawych rzeczy o swoim wyglądzie i dobrałam kolorystykę w której wyglądam
      dobrze. Wiem też czego mam się wystrzegać. A zabawa w komputerowe "malowanie"
      jest świetnym zajęciem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka