Dodaj do ulubionych

Rozstępy ?

21.03.16, 20:42
Kobietki potrzebuje rady. Wiem ze nie da się całkowicie usunąć rozstępów ale może któraś z was stosowała juz jakieś lasery może chociaż trochę to pomogło? Moze macie jakieś sposoby? Byłabym bardzo wdzięczna smile
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: Rozstępy ? 26.03.16, 17:52
      www.klinikaambroziak.pl/oferta/wskazania/rozstepy/ wystarczy wrzucić w google, jest parę klinik mających to w ofercie, nawet jak komuś coś pomogło Tobie nie musi.
    • agga90 Re: Rozstępy ? 11.04.16, 12:10
      Ja jestem w trakcie serii zabiegów laserem na rozstępy w Laser DeLux, za sobą mam dwa zabiegi i jeszcze muszę min raz, może dwa razy to powtórzyć. Długo się wahałam, czy wybrać się na taki zabieg, ale już tyle pieniędzy straciłam na te wszystkie smarowidła, że teraz mi tylko ich szkoda, bo miałabym już serię zabiegów za sobą. Wybrałam się na pierwszy zabieg, nie wykupując od razu całej serii, bo chciałam sprawdzić, czy w ogóle będzie jakaś poprawa. Moje były jeszcze świeże, więc teraz widzę znaczną różnicę, są dużo płytsze, skóra na nich jest grubsza, ogólnie cała skóra stała się bardziej jędrna, bo jestem po ciąży. Jakie masz te rozstępy? Świeże, czy już perłowe? Sama po sobie wiem, że najważniejszy teraz jest czas, nie zwlekaj, bo stare rozstępy trudniej zredukować. Wiadomo, że dużo ich wygląd się poprawi, ale trzeba będzie powtórzyć więcej razy zabieg. Jak masz jakieś pytania to proszę agga2612@wp.pl
      Mogę także jako ich klientka nową osobę polecić na pierwszy zabieg i otrzyma ta osoba zniżkę 20%.
      • Gość: Sylwiakr Re: Rozstępy ? IP: *.noc.fibertech.net.pl 22.07.18, 11:35
        Ja polecam
        Plasmag chyba tak się to nazywało w vesunie w Krakowie. Chodzę do bonarki osobiście do pani oli polecam. Miałam duże rozstępy na pupie po schudnięciu sporym po ciąży i jestem bardzo zadowolona. Wiadomo coś tam
        Zostało ale najgorsze zniknęło i jest już naprawdę fajny efekt No i strasznie ładna klinika POlecam a co do bólu to mówię wam warto lekko pzecierpieć
    • agga90 Re: Rozstępy ? 20.05.16, 08:31
      Hej ja jestem już po kolejnym zabiegu, teraz czekam na efekty, bo skóra musi się zagoić smile dziewczyny jeżeli jesteście zainteresowane tymi zabiegami piszcie, opowiem tak to wygląda. Działajcie póki jest wcześnie, wiem co mówię, bo przepłakałam swoje z tego powodu. Oferuję rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie Laser Delux, na rozstępy, depilację itp jeżeli ma ktoś pytanie to piszcie odpowiem agga2612@wp.pl
    • salamancha5 Re: Rozstępy ? 31.05.17, 19:12
      Po ciąży miałam naprawdę bardzo brzydkie rozstępy na brzuchu i piersiach. Pomogły mi zabiegi laserem ResurFX, które miałam przeprowadzone w Vici Clinic (Kraków). Nie były one za przyjemne, ale rozstępy wyblakły już po pierwszej wizycie.
    • izabella_123 Re: Rozstępy ? 18.06.17, 18:13
      Tu masz fajny artykuł na temat rozstępów mestetyczna.pl/rozstepy-skorze-poznaj-przyczyny-skuteczny-sposob-likwidacje/ . Myślę, że każda kobieta ma z nimi problem. Ciekawa jestem, ile z nas rzeczywiście sobie z nimi poradziło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka