dosia23 29.08.05, 12:07 Czy ktoś może polecic naprawdę dobry krem na suchą skóre stóp? próbowałam kosmetyki scholla ale jak dla mnie nieskuteczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmala Re: sucha skóra stóp 30.08.05, 17:20 ja stosuje domowy sposób na umyte nogi oliwa z oliwek + bawełniane skarpetki, tylko niestety nie ma skarpet 100% bawełny a szkoda. Czasami spie z takim kompresem, mi pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
kolla74 Re: sucha skóra stóp 30.08.05, 17:54 polecam epikrem, 6 zl, a rewelacja!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolla74 Re: sucha skóra stóp 01.09.05, 23:09 w aptece mozna kupic w takim pojemniczku plastikowym Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: sucha skóra stóp 01.09.05, 21:17 spróbuj neutrogenę do stóp. trochę kosztuje ale jest baaardzo wydajny i efekty są rewelacyjne. sama nie mogę się nadziwić jak szybko i jak skutecznie. dodatkowo jeśli masz twardą skórę na piętach to najpierw proponuję zetrzeć ją na sucho! pumeksem a potem po przemyciu od razu ten krem. Początkowo smarowałam rano i wieczorem, teraz zdarza mi się nie co wieczór, a skóra prawie jak u niemowlaka. powodzenia ania Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: sucha skóra stóp 01.09.05, 21:19 Maśc z nagietka. Bardzo mi pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś