bea58 07.11.05, 16:16 dziewczyny czy znacie moze ta dietę? Ja ja stosowałam 2 lata temu i chciałbym ja jeszcze raz zastosować, ale mam pytanie czy w trakcie tej diety można pić czerwoną herbatę pu erh? Chciałabym wzmocnić efekt ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia7813 Re: dieta kopenhaska 07.11.05, 18:45 Napewno można, ponieważ przyspiesza spalanie tłuszczu, a co najważniejsze oczyszcza organizm. Powodzenia w odchudzaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
marmia Re: dieta kopenhaska 07.11.05, 19:23 wejdz na forum wolny czas fitness - chyba ... tam jest milion wątków, a koleś udziela rad i odpowiada na pytania, sama stosowałam też myślę o rozpoczęciu tyko jakoś brakuje mi motywacji i zajadam właśnie czekoladkę h i hi Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: dieta kopenhaska 07.11.05, 19:40 Ja ją piłam podczas tej diety i żułam gumę,choć nie wolno Schudłam super do rozmiaru 34,czyli licealnego.Około 5 kg,choć diete musiałam przerwać po 6 dniach,a nie po przepisowych 13... Niestety po tej diecie miałam niesamowity apetyt i z radości,że "moge już jeść wszystko"jadłam więcej niż kiedykolwiek No i znów ważę 50 a nie 45... Odpowiedz Link Zgłoś
bea58 dieta 07.11.05, 20:16 sofi bardzo ekstremalna, ale chudnie się w ciagu 13 dni ok 10 kilogramów. już ja stosowałam i byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: dieta 07.11.05, 20:31 a czemu na priva? Tu macie link www.twojadieta.info/dieta/kopenhaska/ Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: dieta 07.11.05, 20:38 Dzieki.Ale ja potym umarlabym z glodu juz po pierwszym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: dieta 07.11.05, 21:36 To ja mam głupie pytanie - przeczytałam menu i niedobrze mi się robi na myśl o kostce cukru (nie cierpię, nie słodzę) - czy to konieczne? Bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: zapomniałaś dodać o efekcie jojo 08.11.05, 11:52 ale nie moge np.zastapic mięso innym np.gotowanym filetem z kurcczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: zapomniałaś dodać o efekcie jojo 08.11.05, 12:53 no wlasnie na tym polega ta dieta ze masz postepowac scisle wg zasad Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Re: dieta kopenhaska 08.11.05, 13:39 Odradzałabym Ci tę dietę,podobno często się zdarza efekt jojo. Ja stosowałam Dietę Plaż Południa-rewelacja.Nie chodzisz głodna,jesz w zasadzie ile chcesz-cały pic polega w zasadzie na zmianie nawyków żywieniowych.U mnie efekty było widac po tygodniu. Jeśli wolisz jednak dietę kopenchaską,to jest forum na gazecie(nie jestem w stanie teraz powiedziec gdzie,ale jest napewno)-piszą dziewczyny stosujące różne diety,można dowiedzieć się mnóstwa ciekawych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jolancik Re: dieta kopenhaska 08.11.05, 14:16 można zamienić befsztyk na grillowaną pierś kurczaka - stosowałam, efekt ten sam polecam Odpowiedz Link Zgłoś
luxfera1 Re: dieta kopenhaska 08.11.05, 19:12 niby nic nie można a jednak jak sie zamieni to sie nic nie stanie.tz. mięso na mięso.Lipcowa nie ma racji że po niej będzie się grubszym.To bardzo fajna dieta na poczatek odchudzania i wcale nie taka ekstremalna. Jak sie zacznie żrec normalnie to po każdej wszystko trafi. Wiem że jest wersja 21 czy 19 dniowa tej kopenhaskiej. Ma ją moja sasiadka,moge przywlec,chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
street Ostrzegam 09.11.05, 10:53 Stosowałam dietę kopenhaską latem. Nie dotrwałam do końca i wylądowalam u lekarza z odwodnieniem i zaburzeniem elektrolitów. Lekarka powiedziała, że dieta jest OK natomiast nie można jej stosować w czasie upałów i podczas mrozów. Za duzo płynów sie traci. Cukier jest potrzebny, żeby można bylo jakoś funkcjonować. Ja przez 9 dni wytrzymalam i czułam się świetnie. Kryzys nastąpil nagle 10 dnia. Życzę powodzenia wszystkim odchudzającym się. Odpowiedz Link Zgłoś
luxfera1 dieta jest tu 09.11.05, 12:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32645&w=31561238 Odpowiedz Link Zgłoś