makbyt 07.01.06, 11:56 wykupilam 20 zabiegow zaczynam w poniedzialek Mam 8 kilo do zrzucenia i dwa numery Zobaczymy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwa5 Re: Wacu well 07.01.06, 20:11 hej! napisz ile ci obiecali stracić po tylu zabiegach i ile to kosztuje. ciekawa jestem rezultatów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
makbyt Re: Wacu well 07.01.06, 21:51 w Gorzowie Wlkp. w promocji 20 zabiegow pólgodzinnych 350,- Kolezanka chodzila i 12 kilo i 3 numery odiezy w dól. Odpowiedz Link Zgłoś
uwa5 Re: Wacu well 07.01.06, 22:00 fajnie wam, też bym poszła ale niestety w Lublinie tego nie ma. a koleżanka miała tylko 20 zabiegów i takie rezultaty? Odpowiedz Link Zgłoś
makbyt Re: Wacu well 07.01.06, 22:05 tak wiem ze jeszcze pilnowala sie z jedzeniem i tak jej waga zeszla. Ale mi osobiscie chodzi tez o cialo o to zeby pozbyc sie cellulitu Odpowiedz Link Zgłoś
viveca Re: Wacu well 09.01.06, 08:12 Hej! Ja też od dziś zaczynam ćwiczyć w tym tygodniu 5x30 minut (jak wytrzymam!!) Do zrzucenia 8kg i 2 rozmiary czyli jak u ciebie Jestem bardzo ciekawa czy te ćwiczenia przynoszą takie efekty jak piszą. Pozdrawiam trzymam za nas kciuki Viv Odpowiedz Link Zgłoś
ankus2 Re: Wacu well 10.01.06, 09:53 Witam jestem po vacu , udało mi się wziąść 14 zabiegów, potem czasu zabrakło ( 2 dzieci)W centymetrach zmiejszyłam się z rozmiaru 42 do 40, wagowo bez rewelacji bo tylko 1,5 kg. Potem jednak , mimo, że nie ćwiczyłam na vacu ...dalej chudłam, co prawda troszke ograniczyłam jedzonko, ale chudłam. Celullit pieknie się wchłonął Teraz wyczarowałm sobie czas na siłownię 2 razy w tygodniu po 1,5 h , a w te dni kiedy nie mam siłowni ćwiczenia z CYndy C. ( te po porodzie) i waga leci dalej w dół. Jestem 6 m-cy po drugiej ciązy i pozbyłam sie całego tłuszczyku. Teraz jeszcze do zgubienia resztki po pierwszej ciązy i jestem laska Pozdrawiam, Ankus2 Odpowiedz Link Zgłoś
justy01 Re: Wacu well 13.01.06, 11:51 Ha ...na czym polegaja te cwiczenia....zabiegi i w jakich salonach ich szukac... Dziekuje za odpowied bardzo niewtajemniczona? Odpowiedz Link Zgłoś
czeskie Re: Wacu well 17.01.06, 13:14 www.cosmedica.szczecin.pl/urz%C4%85dzenia-vacu-well/ tu jest link, co to jest. W moim mieście jest jeden vacu well na siłowni. Chcę spróbować od lutego bo po dwójce dzieci ciężko jest zgubić fałdki. Odpowiedz Link Zgłoś
czeskie Re: Wacu well 17.01.06, 13:18 www.celebrity.com.pl/oferta.php?id1=14&id2=vacuwell i jeszcze jeden link w moim mieście jest taniej pół godziny to 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
viveca Do Makbyt 18.01.06, 10:45 Hej Jestem bardzo ciekawa jak ci idzie ja wzielam juz 7 sesji 30 minutowych ale bez rewelacji, w obwodach i wadze bez zmian tylko mam wrazenie, ze ujędrniła mi się skóra, ale pocieszam się ze do 20 zabiegów jeszcze mi brakuje i że do tego czasu zgubie to co sobie wczesniej zalozylam Pozdrawiam Viv Odpowiedz Link Zgłoś
makbyt Re: Do Makbyt 21.01.06, 17:01 Jestem po 8 seansach, nogi troszkę schudly, ogólnie 1,5 kilo w dól, brzuch jak byl taki jest. Nie jem pieczywa tylko chrupkie Wasy slodycze tez poszly precz. Pije wode i gorzka herbate. Odpowiedz Link Zgłoś
karmasz Re: Do Makbyt 24.01.06, 16:26 Czy lepiej cwiczyc na Vacu - bierznia czy steper? Troszke sie zajaralam ,zwlaszcza tym wchlanianiem cellulitu.Boje sie jednak ,ze znowu strace kupe kasy a cellulitis i tak zostanie. Przeczytalam na ich stronie,ze cellulit zmniejszyl sie u 80% kobiet czyli na 99% ja jestem w tej pozostalej 20%.Przetestowalam wiekszosc wynalazkow na cellulit i wydalam majatek i nie widzialam zadnej poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
karmasz Re: Do Makbyt 24.01.06, 16:51 APELUJE. Jesli ktoras z Was miala widoczny ,zaawansowany cellulit i sie go pozbyla albo widocznie zmniejszyla,prosze napiszcie jakie zabiegi Wam pomogly? Odpowiedz Link Zgłoś
czeskie Re: Do Makbyt 06.02.06, 21:35 Dajcie znać jak Wam idzie. Dzwoniłam na siłownie i okazało sie, ze jest w serwisie, ale lada dzien ma byc dostepny a wtedy drżyj skórko pomarańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Do Makbyt 07.02.06, 09:36 Kurcze, a w Gdańsku tylko w jednym miesjcu są takie zabiegi - na całe Trój miasto. Ale my prowincja jesteśmy(. I 1,40 za minutę, czyli strasznie drogo. Ale jak napiszecie, że faktycznie pomaga na skórke to zacisnę kieszeń i pójdę:- )) Odpowiedz Link Zgłoś
czeskie dzis mój pierwszy raz 07.02.06, 13:58 Zainwestowałam 20 zł, chodziłam pół godziny i zeszłam na nogach z galarety, bylam spocona a miesnie to bolały mnie jak po porzadnym treningu. Jutro drugi raz i tak do 10. Ale trener mówił, za są kobietki którym cellulit znika po 4 treningach. Nie jestem jakimś olbrzymem dzis wazylam prawie 57 kg (164 cm zrostu), ale chodze głownie po to by ujedrnic skóre i pozbyc sie skórki. Pomierzyłam sie wszedzie zeby zobaczyc ak uze zmiany zaszły w wymiarach. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
mamagabci Re: Wacu well 08.02.06, 09:50 Hej, Dziewczyny piszcie jak tam postępy. Ciekawa jestem strasznie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czeskie Re: Wacu well 11.02.06, 11:54 Byłam 4 razy, w biodrach, talii i pod biustem spadło mi po 2 cm w brzuchu 4 cm i 1,5 kg, w udach nic sie nie ruszyło. Cellulit jakby mniejszy ale zobacze jak to bedzie po 10 razie. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 kiedy można zacząć? 17.02.06, 11:35 a kiedy po porodzie można zacząć te zabiegi? 7 tyg. temu urodziłam sn i się zastanawiam czy już mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
meg1112 dołaczam sie... od kiedy??? 19.02.06, 13:40 juz znalazłam miejcse, ttylko od kiedy mozna??/ ja jestem 8 tygodni po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
carmen.moreno Do Makbyt 18.02.06, 17:27 Chciałam się dowiedzieć, jaki jest rezultat, bo tez planuję zakup 20 zabiegów. Może wystarczy np. tylko 10 zabiegów? Odpowiedz Link Zgłoś
czeskie Re: Do Makbyt 18.02.06, 21:01 Jednym kobietkom trzeba 20 a innym wystarczą 4. Ja byłam 9 razy pozrzucałam na obwodach 2-4 cm a cellulit znacznie sie zmniejszył. Odpowiedz Link Zgłoś
beciatwin Re: Wacu well 19.02.06, 18:10 Witam. Może ktoś wie gdzie w Poznaniu Wacu well? Odpowiedz Link Zgłoś
fidodido2006 Re: Wacu well 19.02.06, 20:32 Obiło mi się o uszy, że na Góreckiej... pewna nie jestem... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meg1112 WARSZAWA- znalazłam tanio 20.02.06, 17:06 a wiec na targówku na Gilarskiej 12 zabiegów vacu well- 250zł 12 zabiegów vacu well połaczonych z wyszczuplająco-antycellulitowym zelem na ciało- 320zł 12 zabigów vacu well z Guam fitness na ciało- 450zł wiadomo guam jest doskonały i ma swietne opinie jesli chodzi o rezultaty wyszczuplające- zatem w polaczeniu z komora musi byc doskonały musze z mezem przedystkutowac ten ostatni pakiet )) Odpowiedz Link Zgłoś