montija 21.02.06, 09:49 Mają jakąś szczególną cechę o której może piwinnam wiedzieć . Jutro chyba zacznę bo czekam tylko na okres ale go nie ma a miał być wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirka69 Re: pigułki anty Cilest - co o nich wiecie?? 21.02.06, 12:49 nie wiem co to są za pigułki.ja jednak już nic nie łyknę co zawiera w nazwie słowo "cilest"- właśnie po tych pigułkach jestem obecnie w 19 tc i wiem od gin,że nie jestem piewrszym przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
dominika101 Re: pigułki anty Cilest - co o nich wiecie?? 21.02.06, 13:10 ja bralam te pigulki 2 lata, potem zmienilam na harmonett przez te 2 lata uprawialiśmy seks wlaściwie codziennie, a czasem częściej ( początek związku ))) i w ciąże nie zaszlam zaszlam po odstawieniu tabletek i córcia ma już 5 miesięcy tylko bralam bardzo regularnie, codziennie o tej samej godzinie Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: pigułki anty Cilest - co o nich wiecie?? 21.02.06, 17:28 Jeddyne pigułki po których nie tyłam, nie bolały mnie piersi i w ogóle nie miałam żadnych dolegliwości. Stosowałam 5 lat z krótkimi przerwami i eksperymentami dającymi objawy jak wyżej. Teraz jestem na plastrach. Odpowiedz Link Zgłoś
martar2 plastry 24.02.06, 10:05 do alicez: jak czyjesz sie z plasterkami? jesli porownasz je z pigulkami, warto na nie przejsc, jakie sa Twoje spostrzezenia? Odpowiedz Link Zgłoś
ana222 Re: plastry 24.02.06, 10:45 Brałam cilesty przez 3,5 roku ale też bardzo przytyłam w tym okresie ja osobiście nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: plastry 24.02.06, 19:55 Ja dopiero teraz znalazłam pytanie. W zasadzie bez różnicy, tylko wygodniej bo nie musisz nic łykac i biegunka nie straszna Odpowiedz Link Zgłoś
czarmanik Re: pigułki anty Cilest - co o nich wiecie?? 24.02.06, 10:17 ja bralam ladnę pare lat dobrze się czulam w ciażę zaszlam dopiero po ich odstawieniu Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: pigułki anty Cilest - co o nich wiecie?? 24.02.06, 12:47 Ja brałam cilest przez 4 lata, czułam się po nich świetnie, nie przytyłam i nie zaciążyłam. w ciążę zaszłam w półtora roku po ich odstawieniu i byla to świadoma decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
ola2005 Re: pigułki anty Cilest - co o nich wiecie?? 01.03.06, 16:40 Brałam cilest przez 5 lat z jedną małą przerwą. Czułam się po nich bardzo dobrze, nic nie przytyłam. Odstawiłam żeby zajść w ciąże i udało się za pierwszym razem. Teraz mam roczną córeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lajton Re: pigułki anty Cilest - co o nich wiecie?? 01.03.06, 18:14 u mnie wszystko bylo w czasie brania OK gdy odstawilam, po kilku m-cach zaatakowal mnie na twarzy taki trad, ze rok czasu zajelo mi dochodzenie do siebie, czyli buzki bez pryszczy(( Odpowiedz Link Zgłoś