jagoda051 22.05.06, 16:54 Mam pytanie dotyczące serum wyszczuplającego i antycellulitowego Eveline. Powinno chłodzić po zastosowaniu, jednak nie mam tak za każdym razem. Jak jest u Was i od czego to zależy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qbolina Re: do stosujących Eveline 27.05.06, 22:29 od tego czy nakładasz je po prysznicu (czy kapieli) czy na suche ciałko. Po myciu chłodzi jak trza! Odpowiedz Link Zgłoś
aada100 Re: do stosujących Eveline 28.05.06, 12:08 Ja stosuję Eveline po prysznicu, na wytarte a więc suche ciało. Chłodzi aż do bólu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda051 Re: do stosujących Eveline 28.05.06, 19:33 Może rzeczywiście to o ten prysznic chodzi. Ja nie jestem przyzwyczajona kąpać się 2 razy dziennie (a to trzeba 2 razy stosować). Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: do stosujących Eveline 28.05.06, 22:04 A ja mam takie pytanie: skoro to serum wyszczuplające to co daje to chłodzenie? Czy jesteścuie zadowolone z jego efektów wyszczuplających? Też rozważam kupno kosmetyku wyszczuplającego ale chcę żeby wyszczuplił a nie tylko chłodził. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda051 Re: do stosujących Eveline 29.05.06, 00:28 Brzucha mi chyba za bardzo nie wyszczuplił ale za to cellulitis schodzi bardzo ładnie) A to chłodzenie to chyba dlatego że cellulit nie lubi zimna. Odpowiedz Link Zgłoś