leluchow1 05.06.06, 13:49 Od jutra zaczynam MM - dzis ide na zakupy musze kupic chlebek i fruktoze no i pare innych drobiazgów. Do zrzucenia 8-10 kg. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja234 Re: Zaczynam MM - ktos ze mna? 05.06.06, 14:00 Witaj, jestem na diecie od 8 tygodni zrzuciłam 6 kg, ostatni tydzień pofolgowałam bo córka miała roczek i trzeba było zjeść wszystkie resztki. na diecie jestem razem z mężem - on schudł już 13 kg. Zapraszam do zalogowania się na stronie www.dietamm.com W razie wątpliwości pisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabi Re: Zaczynam MM - ktos ze mna? 05.06.06, 14:41 co to za dieta??? ja mam do zrzucenia ok 15 kg Odpowiedz Link Zgłoś
maja234 Re: Zaczynam MM - ktos ze mna? 05.06.06, 14:47 szczegóły na stronie www.dietamm.com lub jak chcesz więcej coś wiedzieć to proponuję przeczytac książkę Szczupła bez wyrzeczeń i Jeść aby schudnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabi Re: Zaczynam MM - ktos ze mna? 05.06.06, 14:50 dzięki musze cos ze sobą zrobic bo wkładanie ubranek nr 42 dobija mnie bardzo. A kiedys było 38!!! (((( pozdr Ania Odpowiedz Link Zgłoś
leluchow1 Re: Zaczynam MM - ktos ze mna? 05.06.06, 14:55 Ja troche sie boje ze sie zamotam z tym całym IG. No i jak sobiepomysle o gotowaniu 3 obiadów (mąż , dziecko i ja)Meza na MM nie przestawie bo juz teraz przy wzroscie 194 wazy 70 kg. )) A juz w ogole kiedy czytam o II fazie to jestem ja dziecko we mgle. Nie widze roznicy miedzy II faza a normalnym jedzeniem skoro mozan laczyc wegle i tluszcze. A jak szybko chudnie sie na MM? Stadard 1kg tygodniowo? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
konradamama Re: Zaczynam MM - ktos ze mna? 05.06.06, 17:22 Polecam strone www.montignac.com.pl PS.ja i maz po 8 kilo w niecale dwa miesiace. Od dwoch miesiecy juz sie nie odchudzamy (jestesmy w fazie II), grzeszymy czasami a waga ani drgnie (do przodu oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś
adanko77 Maja mam pytanie 05.06.06, 19:33 ok, juz wiem ze mam komponowac posiłki tak, aby IG nie przekroczylo 50, ale nie wiem jak duze porcje moge zjesc -np marchew surowa ma powiedzmy 16 -to moge jej jesc do woli??czy moze 100 gram czy jak to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
maja234 Re: Maja mam pytanie 06.06.06, 08:03 Witaj wszystkie pytania zadawaj na forum na pewno nie zostaną one bez odpowiedzi. www.dietamm.com Odpowiedz Link Zgłoś
leluchow1 Re: Zaczynam MM - ktos ze mna? 06.06.06, 07:41 A czy kawa - jedna słaba- to nie przejdzie w I fazie? Bo umieram wlasnie bez niej ania Odpowiedz Link Zgłoś
maja234 Re: Zaczynam MM - ktos ze mna? 06.06.06, 08:04 zapraszam na forum - zadawaj wszystkie pytania Odpowiedz Link Zgłoś
adanko77 leluchow1 07.06.06, 10:46 jak tam dietka?? Ja dzisiaj ide na zakupy i tez sprobuje,ale musze sie tez zaopatrzyc w ksiazke bo nie wszystko jeszcze kumam. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
leluchow1 Re: leluchow1 08.06.06, 08:46 jakoś idzie. Najgorzej jest z tymi pudełeczkowymi obiadami do pracy bo jakos nie moge sie przestawic i barkuje mi zwyczajnej kanapki z serem i pomidorem. No ale na pocieszenie dodam ze moja waga dzis wskazała 0.5 kg mniej Wiem mała rzecz - ale cieszy. mam nadzieje ze sie rozbujam i do 24 konca czerwca kiedy jade nad morze troche schudne. ania Odpowiedz Link Zgłoś
adanko77 Re: leluchow1 08.06.06, 10:37 trzymam kciuki-ja tez zaczelam ale nie wszystko jeszcze kumam w tej diecie wiec pewnie robie pare bledow. Musze kupic ksiazke i sie doksztalcic. Widze tez ze jestes na forum dieta MM wiec pewnie sie jeszcze 'zgadamy' Odpowiedz Link Zgłoś
kvolpe Re: leluchow1 08.06.06, 16:59 Witam Czy ta dieta jest też dla mam karmiących?? Odpowiedz Link Zgłoś
adanko77 Re: leluchow1 08.06.06, 21:36 chyba tak bo dostarcza wszystkich skladnikow. ja karmie i bede karmic jeszcze przez 2 mce Odpowiedz Link Zgłoś
leluchow1 Re: leluchow1 09.06.06, 07:34 z tego zco wiem to zarówno kobiety w ciąży jak i karmiace powinny ominac faze I i od razu stosowac faze druga. pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
kvolpe Re: leluchow1 09.06.06, 15:09 dzięki, poczytałam już stronkę o tej diecie, więc chyba zacznę stosować. Rozumiem, że chudniecie stosując tę dietę, a czy figura też się poprawia, np. zmiejsza się wystający brzuch? (bo czasami jest tak, że mimo chudnięcia figura się za barzo nie poprawia) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_t Re: Zaczynam MM - ktos ze mna? 30.06.06, 10:42 ja chętnie ale nie wiem czy można podczas karmienia piersią? Co prawda mała już je różne pokarmy więc chyba nie powinno mieć to wpływu? Odpowiedz Link Zgłoś