Dodaj do ulubionych

To jak wasze wymiary?

12.12.06, 17:42
JA CZASAMI WYGLĄDAM JAK MALA DZIEWCZYNKA
OTÓŻ MIERZĘ SOBIE TYLKO...162 CM!
WAŻĘ 49 KG(TAK TO JUŻ U NAS W RODZINCE JEST NIE JESTEM NA NIC CHORA)
NOSZĘ MISECZKĘ B ALE JESTEM ZADOWOLONA BO MAM ŁADNEsmilePIERSIsmile
NA DODATEK WYGLĄDAM NA NIEWIELE STARSZĄ OD 20-LATKI A O TYM ŚWIADCZY MÓJ UBIÓR:
UBIERAM SIĘ JAK MOJA 15 LETNIA CÓRKA
-TOLERUJĘ CIUCHY Z BUTIKU I CROPPA.EWENTUALNIE PRZY WIĘKSZEJ GOTÓWCE KUPIĘ CIUCH Z TROLLA ALBO CROPPA
-NOSZĘ OKULARY KTÓRE DORADZA MI CÓRKA
-ZAPUŚCIŁAM WŁOSY
A WY?NA ILE LAT WYGLĄDACIE?I JAK WASZE WYMIARY?
Obserwuj wątek
    • beniusia79 Re: To jak wasze wymiary? 12.12.06, 20:22
      a kto ci powiedzial, ze wygladasz na 20 lat?
      nie wiem czy masz sie czym cieszyc, jesli rzeczywiscie wygladasz na 20, malo kto 20 traktuje powaznie... ja ponoc wygladam jak malolata, ludzie czesto traktuja mnie niepowaznie. jak bylam w ciazy to ludzie dziwnie mi sie przygladali, gapili sie jak na malolate, ktora wpadla.
      • karinka21 Re: To jak wasze wymiary? 13.12.06, 09:15
        mam trójkę dzieci i też wyglądam jak małolata i czasem w duchu mam niezły ubaw
        z powodu tekstów coniektórych ludzi, jak idę z jednym dzieckiem, że niby taka
        młoda, a już ma dziecko, itp. a co dopiero jak idę z całą trójką, to już nawet
        wolę się nie domyślać. Po ciąży zostało mi jeszcze parę kilogramów, bo ważę
        55kg i mam 162cm wzrostu, ale nie jest źlesmile Jest to miłe ale nie zawsze, taki
        niepozorny wygląd.
    • hipsdontlied Re: To jak wasze wymiary? 13.12.06, 20:32
      I cieszysz się z tego że wyglądasz jak 20-latka??:/Nie chciałabym być na twoim miejscu jak by to wyglądało jak bym szła z dziećmi by gadali że młoda mama.A moje wymiary są jakie są i nie narzekam i nie uważam że mogłoby być lepiejsmile
      Ważę 74 kg(kilka tyg.temu urodziłam tak to zawsze ważyłam 61 kg)przy wzroście 166 cm.Noszę miseczkę C ale przed porodem miałam B tak jak tysmile
    • p_renula76 Re: To jak wasze wymiary? 13.12.06, 22:26
      Niebardzo wiem o co ci chodzi??chwalisz sie tym czy narzekasz?? nie no spoko że
      wyglądzasz młodo, mnie też nikt nie daje "30 stki", ok 2 lat temu nie chcieli
      mi sprzedac papierosów w sklepiesmileteraz po ciąży moje kształy sa troszke
      obfisze ale wszyscy twierdza ze wyglądam korzystniej niz wczesniej, mam 164 cm
      wzrostu, i waże 55 kg. (przed ciąża 52-53) Jesli udzieliłam wyczerpujacej
      odpowiedzi to miło mismile)))
      • mata811 Re: To jak wasze wymiary? 14.12.06, 08:41
        No to ja tez się dołączę. Nie wiem na ile lat wygladam, ale nie narzekam.
        Zbieram komplementy, że wygladam bardzo atrakcyjnie po ciąży, a było mi one
        potrzebne, zeby sie troszke dowartościowaćsmile waże 60 kilo (3 kilo więcej niż
        przed ciążą)przy wzroście 170- cm. Miseczka biustonosza C. Co jeszcze mogę
        napisać..?
        • driadea Re: To jak wasze wymiary? 14.12.06, 19:02
          Mam 164cm, waga 55kg, biust E, wyglądam na 18 lat, no, z makijażem na 20 (nie
          sugerujcie sie zdjęciem - na zdjęciach z kolei wychodzę poważnie, czasem miewam
          problem przy, na przykład, okazaniu dokumentów, że to niby nie mojesmile smile
    • gruba-buba Re: To jak wasze wymiary? 15.12.06, 11:32
      No to przydołowałaś bardzo skutecznie jakieś 95 % tutejszych emamuś marzących i
      zrzuceniu choć kilku kilosków wink
    • staszka1974 Re: To jak wasze wymiary? 15.12.06, 12:38
      Ja nie jestem taki chuchrem smile Jestem wysoką, zgrabną dziewczyną - 33 lata,
      172cm, wysportowane 58kg, biust 70D-75C. Chyba jednak nie wyglądam na swój wiek,
      ale co człowiek to inne zdanie. Jajwiecej chyba zależuy od stroju, makijażu lub
      jego braku. Ale faktem jest, że osoby niskie (ale szczupłe!)częściej uważane są
      za młodsze (chyba skojarzenie z dzieckiem np. Fraszyńska)
      Pozdrawiam mamy wszystkich kształtów!
    • mamaiki Re: To jak wasze wymiary? 16.12.06, 15:10
      I z czego tu się cieszyć...że jak wyjdziesz na ulicę z wózkiem i córką to bedą gadali że"O!młoda mamuśka wyszla na spacer ze swoim dzieckiem i młodszą siostrą!" Ja mam 79 kg wiem że wyglądam okropnie na dodatek mój brzuszek-jestem w ciąży.Przed ciążą ważyłam 69 kg.Przy moim wzroście 170 cm wyglądam jak wielki słońsadAle cóż jestem w ciąży i mam chyba prawosmileNo a noszę stanik B-C zależy jaki staniczeksmileLudziska gadają mi że wyglądam na 30 lat a mam 25sad

Forum Ślubne-zapukam tam kiedyś
      Kubuś ma już...
      Czekamy na Ciebie kochana córeczko...
      • yoanna_yo Re: To jak wasze wymiary? 17.12.06, 20:36
        Mamaiki weź się w garść i nie marudźsmile) zrób sobie extra fryz, zafunduj super krem i popatrz na siebie z sympatią smile) założycielka wątku tylko po to wypisała to wszystko żeby sie lepiej poczuć cudzym kosztem . Ubiera się jak 15 latka? w ciuchy córki ? a myślenie to niby 30 latki?
        • mamaiki Do yoanna_yo 17.12.06, 21:37
          Masz rację
          Założyła wątek by poczuć się lepiej
          by inne dziewczyny jej zazdrościły
          ale ja nie zazdroszczę
          Nie chcę wyglądać jak nastolatka
          Pewnie Gazeta kłamala troszkę by ktoś jej zazdrościł
          Zdołowała biedne mamy-cud które się odchudzająsmile
          Masz rację jutro idę do fryzjera
          Zrobię sobie*pazurki*smile
          Pójdę do sklepu kupię ciuchy podkreślające brzuszek w ciąży
          iI nie bedę zazdrościła chudzielcomsmile
      • qumqwat Re: To jak wasze wymiary? do mamaiki 02.01.07, 14:59
        Halo halo wcale nie wygladasz jak slon! Ja tez tyle waze i mam tyle samo wzrostu
        a sloniem sie nie czuje! Idzie wiosna, trezba troche pobiegac ale zeby od razu
        nazywac siebie sloniem??!!!
    • vase Re: To jak wasze wymiary? 19.12.06, 18:38
      Nie wiem za bardzo o co chodzi w tym poscie, ale tak: Skoro Ty "gazeta"
      masz "tylko" 162 - to ja... mam "az" 152 smile)) Waze tez ok. 47 - 49 kg, (tez
      nie jestem chora smile), ale corki nastoletniej nie mam smile Tylko w zeszlym tyg.
      nie chciala mi kobitka sprzedac Baileysa. Powiedziala, ze nie mam 21 lat smile)
      hihi! Biust mi zmalal po ciazy (z B do A) ale wyglada na to, ze z roku na rok
      wygladam mlodziej. Super!

• hahalszka Re: To jak wasze wymiary? 20.12.06, 11:36
      przy wzroscie 168 cm waze 48 kg
      corka ma 6,5 m-ca
      wygladam mlodo smile
    • megi231 Re: To jak wasze wymiary? 31.12.06, 17:49
      162 cm i 50 kg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka