Dodaj do ulubionych

GUAM -biomedyka

IP: *.* 15.01.03, 10:15
WITAJCIE !Mam jak zawsze znów do was prosbe o rade , prosze nie zawiedzcie mnie. Musze schudnac około 10 kg i wymodelować sylwetke po ciązy bo wygladam wstretnie i nieapetycznie :( Myślałm o meridzie, ale to drogie i podobno ma wiele skutków ubocznych :( . Natknełam sie dziś na post o guam z biomedyki i myśle czy może mi to pomóc? Mam wiele watpliwosci do do skuteczności, a nie chce ryzkowac porazki, bo dla mnie cena za te błotko jest o dużo za duża : jak na moje mozliwoaści finasowe a raczej ich braksad Więc dziewczyny prosze Was o opinie na temat tego błotka , jaka jest jego skutecznośc, które z oferowanych produktów wybrać, i czy na mus pozbycia się 10 kg wystarczy jedno opakowanie danego kosmetyku? Dziewczyny błagam Was doradcie , bo ja niemoge już na siebie patrzyćsadP.S przeczytałam posty siuni i innych emam , ale mimo wszystko mam jeszcze wiele pytań.Jeśli mozecie to skontaktujcie sie ze mna na gg lub mailem lub tu na naszym nie zastąpionym forum mama cud :)Z góry dziękuje !POZDRAWIAM SERDECZNIE! Zdeformowana i gruba Lidka
Obserwuj wątek
  • Gość: lidka21 Re: GUAM -biomedyka IP: *.* 13.01.03, 01:31
    WIELKIE DZIEKI FERATU!DLA MNIE TO SĄ NIE TYLKO WIELKIE PIENIĄDZE ALE WRĘCZ KOSMICZNEsadWIEĆ CHCE BYŚ NAPRAWDE W 100% PEWNA , ZE NEI WYRZUCE PIENIĘDZY. JAKOS NIE MOGE TRAFIŚ NA OSOBY KTORE DOŻWIADCZYŁY CUDU NA WŁASNEJ SKÓRZEsadPOZDRAWIAM CIĘ FERATU I DZIĘKUJE ZA INFORMACJE! LIDKA
  • Gość: Siunia Re: GUAM -biomedyka - do Ferci IP: *.* 13.01.03, 02:12
    GUAM strasznie mnie kusi ... oj, bardzo, bardzo :)Napisz co tam piszą w ulotce?Bo z tego co wiem, to 1 kg tego cud błotka to jedna kuracja - ok. 10-12 zabiegów.Czy też tak napisali w ulotce?I jak często powtarza sie ten zabieg?Każdego dnia, aż wyczerpiemy zapas, czy co drugi dzien ....Czy możesz opisać pokrótce jak to ma wyglądać?Będę wdzięczna- Siunia rozmarzoooooooooooooona :)
    • Gość: olaj Re: GUAM -biomedyka IP: *.* 15.01.03, 10:20
      Napalaczki!! :lol: :lol: :lol:
    • Gość: feratu Re: GUAM -biomedyka - do Siuni IP: *.* 05.02.03, 01:16
      Siuniu.. Widzę, że nie tylko ja nocki zarywam :bounce:Napisali dokładnie to co TY :jap: hehehe :-)Cienką warstwę koncentratu GUAM nakłada się na umytą i suchą skórę, masując delikatnie brzuch, biodra, pośladki i uda. Następnie owija się szczelnie ciało folią. Po 45-50 minutach usuwa się folię i zmywa ciało wodą bez mydła. Po zmyciu skóry należy wmasować spray wyszczuplający GUAM i krem antycellulite GUAM :-)Podczas kuracji wskazane jest stosowanie wyszczuplającego żelu do mycia z algami BAGNO MARE. Zastępuję on mydło, pojędrnia i wyszczupla ciało :benetton:Ilość zabiegów zależy od wieku, stopnia cellulite i stopnia otyłości. Najlepsze efekty można uzyskać wykonując zabiegi co drugi dzień. Pełna seria to 10-12 zabiegów :-) Kurację można intensyfikować (np. codziennie stosować zabiegi GUAM!) :crazy:Może wystąpić pieczenie skóry, to naturalna reakcja na spalenia tłuszczu :-)Heh, to by było pobieżnie z tej ulotki.. :-) Nic ważnego więcej nie ma :-) :-) Ja też jestem poważnie rozmarzona.. na samą myśl.. hehehe ;-) MNIAM :-)Do dzieła dziewczyny :bounce:Pozdrawiam, Feratu :-)
    • Gość: Siunia Re: GUAM -biomedyka IP: *.* 13.01.03, 02:04
      Ja też osobiście jak narazie nie stosowałam GUAM.Jednak po porodzie a wzasadzie gdzieś ok. marca (może) mam zamiar kupic sobie ten specyfik CUD . Nie wiem jeszcze co na to mój szanowny małżonek, ale ..... stane na głowie i kupie :)Tym bardziej, ze są osoby które stosowały podczas karmienia piersia i miały rewelacyjne efekty. Po drugie, w czerwcu mam weselicho w rodzinie i nie chciałabym wyglądac najgorzej :)Fercia ma racje. Poczytaj wszystko co było napisane na forum na ten temat. Znajdziesz chyba odpowiedź na każde pytanko.Dla mnie ta cena za błotko również jest kosmicznie wysoka, ale .... bardzo bym chciała dobrze wyglądac i dobrze sie czuc :)I bez waględu na efekty, gdy tylko zakończe karmienie piersią to mam zamiar zastosować 13-tke. A wtedy to juz pełnia szczęścia :)- Siunia hipopotam :)
      • Gość: bobas Re: GUAM -biomedyka IP: *.* 13.01.03, 22:46
        Dziewczyny kochane, napiszcie jakie efekty osiągnęłyście bo bardzo jestem ciekawa. Ja niestety mam kiepskie doświadczenia. Kilka lat temu chodzilam do kosmetyczki i wzięłam całą serię zabiegów Guam i zapłaciłam ciut więcej, co było dla mnie kosmiczną sumą. Efekty - prawie żadne :( Totalnie się przyłamałam. Kosmetyczka też była zdziwiona bo podobno to coś czyni cuda a u mnie nic. Może to poprostu jest sprawa indywidualna i zależy od skóry. Ja niestety miałam pecha. Pewnie jestem wyjątkiem od reguły. Mnie wtedy zależało na zmniejszeniu cellulitu, bo byłam chudziachna ;) Teraz po porodzie przydaloby się zrzycić parę kilo....Oj też sie rozmarzyłam.Powodzenia.
    • Gość: akl Re: GUAM -biomedyka IP: *.* 14.01.03, 21:08
      Cześć dziewczyny! Jesten bardzo zainteresowana tym cudeńkiem. Byłam na stronie www podanej przez Was. Tam jest promocja zestaw Guam 1kg + żel 250 ml kosztuje 299 zł, druga Algomar koncentrat 1 kg błoto wyszczuplajace 249 zł.Który kupić lepiej ?Co to za folia gdzie sie ja kupuje?Pozdrawiam Agnieszka
      • Gość: feratu Re: GUAM -biomedyka IP: *.* 14.01.03, 21:16
        Cześć polecam Ci ten pierwszy zestaw, to oryginalny GUAM :-) Jest teraz w promocji i nie płaci się za wysyłkę hehehe :-) A folia, ja kupiłam sobie kilka sztuk zwykłej folii spożywczej, kosmetyczka mi doradziła, że najtaniej, a się sprawdza :-)Pozdrawiam, Feratu :-)
        • Gość: Gabii Re: GUAM -biomedyka IP: *.* 15.01.03, 18:44
          Heh kobietki- normalnie was podziwiam :)Mówicie, ze to dla Was kosmiczna suma pieniędzy a jednak chcecie wydać na to pieniądze??? Wasza sprawa...Jeśli miałabym przeznaczyć na odchudzanie bądź tracenie cellulitu ponad 400zł to zrobiłabym to inaczej. Wiadomo- używam GUAM, znika mi pomarańczowa skórka, znika kilka cm w udach i co dalej????? Siedzę sobie następny miesiąc w domku, jem to i owo, nie ma już GUAM, nie ma 400zł a centymetry wracaja :(Wolałabym opłacić z góry np 4 mieś. siłownię (u mnie za miesiąc 3x w tygodniu płaci się od 30 do 50 zł)- pieniądze wydane więc pewno bym chodziła bo szkoda by było stracić kase.... I tak zostaje mi jeszcze ponad 200zł po opłaceniu siłowni więc - kupuję jakieś dobre 2 kremy- 1 wyszczuplający, 2 antycellulitis i smaruję się.To chyba lepszy sposób. Wątpię aby nie zmieniając trybu zycia i odzywiania się jakikolwiek specyfik i jakakolwiek dieta dała efekty na dłużej niż miesiac, może dwa.....Ale to tylko moje zdanie. I proszę zwolenniczki GUAM -nie krzyczcie na mnie za ten post ;) .....Życzę podjęcia dobrej decyzji i powodzenia :hello:Pozdrawiam - Gabi, która wybiera się na siłownię)ps. Feratu może pójdziemy razem na tę siłownię??? ;)
          • Gość: akl Re: GUAM -biomedyka IP: *.* 15.01.03, 19:20
            Cześć Gabi!Masz racje, ale ja od lutego zapisuję się na siłówkę no i oczywiście chcę zastosować GUAM. Wtedy mam nadzieje osiagnać to o co mi cały czas chodzi troche szybciej niz przy samej silowni.Pozdrawiam Agnieszka
            • Gość: kasia001 GUAM -biomedyka- pytanie do stosujących GUAM IP: *.* 27.02.03, 01:30
              Cześć Dziewczyny!Czy któraś z Was stosowała Guam podczas karmienia piersią, jeśli tak to czy ma to jakiś wpływ na pokarm?Bardzo proszę o radę, bo ja stosowałam jeszcze przed zajściem w ciążę i wiem jak to wspaniale działa, jednak narazie karmię moja Niunię od 3 miesięcy - i nikt nie potrafi mi odpowiedzieć czy mogę stosować GUAM i inne preparaty antycellulitis,bardzo prosze o radę,Kasia
              • Gość: Ifona Re: GUAM -biomedyka- pytanie do stosujących GUAM IP: *.* 27.02.03, 07:27
                witaj,ja zrobiłam sobie serię zabiegów guam (10) jak mały miał 6 tygodni, i szczerze powiem nie zastanawiałam się nad "szkodliwością" tego. A karmiłam naturalnie i nie zauważyłam, żeby dziecko było rozdrażnione czy niespokojne, częściej też do cyca go nie przystawiałam.pozdrawiam cieplutkoiffona
              • Gość: Siunia Re: GUAM -odpowiadam - do Kasi IP: *.* 01.03.03, 01:40
                Nie wiem jak z innymi preparatami na cellulitis, ale kiedys gdy była rozmowa o GUAM, odezwały sie mamy, które stosowały to błotko podczas karmienia piersia i dzieciaczkom nic nie było.Pozdrawiam- Siunia
          • Gość: Siunia Re: GUAM -biomedyka - do Gabi IP: *.* 17.01.03, 00:22
            Gabi, GUAM (przynajmniemnj w moim przypadku) ma mnie zmobilizowac i dodac sił do dalszej siety i walki o dobry wygląd :)Po drugie, sama dieta i chudnięcie dzieki niej nie wpływa tak super na stan skóry :)A GUAM pojędrnia, więc to też jakiś plus :)Ja napisałąm wczesniej, że dla mnie GUAM to będzie jedynie pierwszy krok. A jak widac efekty, to jest to raczej zachęcające do dalszej walki, prawda?- Siuniaps. a wtedy może i pomyśle o jakiś ćwiczeniach :)i jeszcze jedno - rzecz dziwna , ale prawdziwa. Po pierwszej ciąży, gdy moja Wika miała ok. 6 m-cy namówiłam dwie koleżanki byśmy razem poszły na siłownię, bo w grupie raźniej. Nawet wtedy fajnie wyszło bo była promocja na karnety miesięczne. Wyprosiłam męża, by wracał szybko z pracy i co może żeby brał do domu. Chodziłyśmy na siłownię codziennie, za wyjątkiem niedzieli. Po dwóch miesiącach moje koleżanki wyglądały jak szczypiorki a u mnie był ubytek 0,5 kg :) Trochę mnie to przybiło i dlatego wówczas zrezygnowałam z siłowni. Bo dwa miechy męki i wylewania siódmych potów a efekt żaden. Ćwiczyłysmy po ok. 2 godz, dziennie. One schudły 7-8 kg a ja 0,5 kg. Tragedia, co? No ale po jakimks czasie zmobilizowałam sie do diety i udało sie zrzucić 10 kg, ale to była właśnie 13-tka :) Pewnie dlatego, ze hormony dopiero sie uregulowały :) Więc mnie jakos ćwiczenia nie bardzo zachęcaja, bo pamietam swoje rozczarowanie i brak efektów. Jak będzie tym razem, to zobaczymy. Narazie jeszcze jestem "2 w 1" ;)
            • Gość: Gabii Re: GUAM -biomedyka - do Gabi IP: *.* 17.01.03, 09:06
              Ano widzisz Siunia- o to mi chodziło :)Ty patrzysz na to w ten sposób, czyli ma to Cię zmobilizować a poza tym w Twoim przypadku ćwiczenia odpadają. I jeśli do tego stać Cię na tak drogi zakup to już wogóle ok :) Swoj pierwszy post kierowałam do osób, które myślą o zakupie tego preparatu:"Mówicie, ze to dla Was kosmiczna suma pieniędzy a jednak chcecie wydać na to pieniądze???"I czy nie warto zastanowić się nad innym sposobem- - tańszym i na dłuższą metę. Nikogo nie obrazałam, nikogo nie krytykowałam
              • Gość: feratu Re: GUAM -biomedyka - do Gabii IP: *.* 05.02.03, 01:25
                Wiesz co Gabii, to może nie wprowadzajmy tych pyskówek ;-) i się ich też nie doszukujmy :-) Zasugerowałaś, że jak ktoś zastosuje GAUAM, to tylko niepotrzebnie wyda kasę, bo i tak wróci do tego co było, a że jak w to miejsce wybierze siłownie i kremy, to wszystko będzie ok. Cóż dla każdego co innego. Nie zgodziłam z ta opinią, napisałam nawet dlaczego, więc myślę, że moja wypowiedź była równie „normalna” jak Siunii :-) :-) :-)Czytaj proszę moje słowa, bo było w nich od początku, że jestem za zdrowym odżywaniem, ruchem, a przy tym uważam, że GUAM ma być tylko początkiem i mobilizacją, dokładnie to samo napisała Siunia. Więc dlaczego z jedną opinią - Siunii się zgadzasz, a z drugą moją nie, choć obie są praktycznie identyczne? A co więcej my z Siunią się zgadzamy hehehe :-)A poza tym Siunia też napisała, że dla niej to kupa kasy, a jednak.. no właśnie, a jednak chce się zdecydować na taki zakup.. :-) Może jest w tym jednak jakiś sens hehehe :-)Pozdrawiam, Feratu :-)Ps. Jak zastosuję wreszcie GUAM, to wszystko szczegółowo opiszę, a może i nawet wyrwę się potem do jakiejś siłowni :-) Tylko gdzie u nas coś takiego, no i dobrego? :-)
          • Gość: feratu Re: GUAM -biomedyka - do Gabii IP: *.* 21.02.03, 13:32
            Hey Gabii :-)Cóż, ja Twoją wypowiedź odebrałam trochę do siebie.. sama nie wiem czemu ;-)Wiesz nie czuję, że straciłam pieniądze, ja czuję, że je zainwestowałam w siebie, przy ogromnej pomocy sponsoringowej teściowej :lol: Wierzę, że w odpowiednim czasie to zaprocentuję :-)Zgadzam się z Tobą, że żaden „cud specyfik” nie równa się ze zmianą stylu żywienia oraz aktywnym trybem życia – podkreślam to w co drugim poście hehehe :D Dlatego ja osobiście nie zamierzam pozostać na laurach po zastosowaniu GUAMu, zamierzam wiele w moim życiu zmienić, także od strony wagowej i żywieniowej, ale o tym może innym razem :-) Tak szczerze, to nie rozumiem Twoich czarnych wizji hehehe ;-) Równie dobrze ja mogę zastosować GUAM i osiągnąć wspaniałe rezultaty, szybko pozbyć się nadwagi oraz cellulite, potem na stałe zmienić styl żywienia i na stałe zapisać się do siłowni.. Tak samo jak Ty możesz zapisać się do siłowni i smarować ciało kremami antycellulite – sprawa jest taka, że ja swój efekt osiągnę dużo szybciej, ale też poniosę większe koszta – to jest właśnie ta decyzja, o której piszesz :-) No i mam większą motywację, tak mi się wydaje – szkoda by mi było tyle pieniążków wywalić w błoto, ot tak, szczególnie, że nie moje :lol: hehehe :D Pozdrawiam serdecznie, Feratu :-)
    • Gość: kakus Re: GUAM -biomedyka IP: *.* 17.01.03, 14:03
      Witam serdecznie,przeczytalam wszystkie wasze posty i juz jestem zdecydowana na 90% ze ten Guam bedzie mojsmileale mam pytanie - jelsi kupie sobie taki guam na pol z siostra, wowczas wypadnie nam po okolo7 zabiegów (tyle zazwyczaj oferuja zakłady kosmetyczne) czy to bedzie wystarczajace? czy efekty dopiero sa widoczne dopiero po 15 :-)i jeszcze jedno male pytanko - czy mozna nalozyc ta papke tylko na uda i pupe? czy musze cala w tym lezec? (nie chcialabym na gore nakładac bo wowczas juz nic ze mnie nie zostanie, teraz nosze rozmiar 34 marynarek :))
      • Gość: Siunia Re: GUAM -biomedyka - do Kakus (???????) IP: *.* 17.01.03, 23:38
        Aga, dodam jeszcze, że od czasu do czasu (teraz w zimie, wiosną, po lecie, po chorobie) możesz sobie zrobic mocniejszą kurację silniej działającymi kosmetykami. Bardzo fajnie działają kosmetyki z witaminą C, buzia robi się jaśniejsza, zdrowsza - polecam Ci np. serię (krem na dzień, na noc i pod oczy Reti C Vichy, z apteki). Możesz także przez jakiś czas zamiast normalnego kremu uzywać serum (ma takie np. Avon, Eris, Oceanic). W zasadzie serum stosuje się pod krem, ale skoro masz cerę mieszaną, to może być "za dużo dobrego" i samo serum powinno wystarczyć (na noc, bo teraz zimą byłoby za lekkie na dwór). Zacznij używać kremu na szyję! Świetny i taniutki ma Ziaja (AretinaQ). Co 3-4 dni zamiast kremu na noc posmaruj buzię maseczką Minerały albo Chińskie Zioła Dax Cosmetics - obie są rewelacyjne! Bardzo dobra, ale i sporo droższa jest maseczka Avene (z apteki). Jeśli buzia jest szara, raz albo dwa razy w tygodniu zrób peeling. Bardzo fajny jest też nowy krem Vichy Oligo 25, właśnie dla takiej skóry jak Twoja, trochę zmęczonej. Buzia po nim staje się ładnie zarózowiona i - jak to piszą w reklamach :sarcastic: "pelna blasku". Więcej o tym kremiku www.oligo25.plPozdrawiam
        • Gość: Siunia Re: GUAM -biomedyka - do Kakus (???????) - 2 (a jednak jestem gapa) IP: *.* 17.01.03, 23:40
          Przepraszam, ale poprzedni post wysłał mi sie przypadkowo.Kakus, jak Ty nosisz rozmiar 34 (nawet jeżeli tylko na górze) to po co Ci GUAM?Skoro jestes taka malutka, to może pupa w rozmiarze 36 jest ok, co? :)Ty chudzinko .... :)Ale Ci fajniutko ......Pozdrawiam- Siunia hipopotam
          • Gość: kakus Re: GUAM -biomedyka - do Kakus (???????) - 2 (a jednak jestem gapa) IP: *.* 20.01.03, 14:04
            Siuniu!to jest dopiero problem, na gorze 34 (biustu nie uswiadczysz) a w pupuni to czasami i 40 kupuje! jestem jak gruszka!dieta odpada - do juz nic na gorze nie zostanie, jedynie takie cos. Ale kosmetyczka kiedys mnie namawiala i mowila taki guam to nie tylko odchudza ale np.: wygladza, nie pekaja zylki...potraktuje to jak zwykla maske na cialo :)
            • Gość: Siunia Re: GUAM -biomedyka - do Kakus IP: *.* 20.01.03, 23:46
              No tak ... w takim wypadku to nie ma się z czego cieszyć.Miejmy nadzieje, że GUAM pomoże.Ja jeszcze nie wiem jak uzbieram tyyyle pieniążków ;)Mój kochany małżonek chyba padnie jak mu powiem ile chciałabym wydać na siebie :)Ale po parę złotych mam zamiar odkładac, nawet kupie sobie skarbonke :) I jakies drobne z zakupów tam wrzucać będę. Może naciągnę Mamusie na jakąś stówke czy chocby 5 dyszek a resztę musi mi dołożyć.Zobaczymy, mam jeszcze "chwilę" czasu.Coś wymyślę.Mam silną mobilizację, bo w czerwcu mam wesele w rodzince i chiałabym dobrze wyglądac. Mam nadzieje, ze sie uda choc trochę zgubic, bo hipcio ze mnie milutki ;)Ale przynajmniej Wikunia ma sie do czego przytulać :)Powodzenia.A jak już zastosujesz to daj znac jakie efekty.Ja jednak mimo iz sa osoby małozadowlone to i tak jednak stanę na głowie i sama sie przekonam :)- Siunia
    • Gość: Unadonna Re: GUAM -biomedyka- A U MNIE BYŁA KICHA :( IP: *.* 20.01.03, 18:10
      Cześć Dopisze moje wrażenia po zastosowaniu Guamu. Kupiłam błotko + żel antycellu.. Zrobiłam 9 zabiegów i ZERO rezultatów. Ale bez diety.Potem byłam w salonie kosmetyczno-fryzjerskim i poprosiłam kosmetyczkę zajmujacą sie zabiegami Guam na szczerą rozmowę pomęczyłam ją i......przyznała, ze rezultaty wcale nie są tak rewlacyjne. Lepiej jest jak się stosuję w tym czasie dietę i jeszcze ćwiczy. Oczywiście dochodzą tu skłonności osobnicze. Ja już dziewczyny w nic nie uwierzę, wiem jedno najlepsze efekty u mnie daje redukcja jedzienia i jak widze po koleżankach u innych też.pozdrawiam,Unadonna
      • Gość: feratu Re: GUAM -biomedyka- A U MNIE BYŁA KICHA :( IP: *.* 20.01.03, 21:53
        Niestety GUAM nie jest dla każdego, nie wiem dlaczego tak się dzieje, że na niektórych nie działa w ogóle, a niektórzy wyglądają po nim fantastycznie :-) Zaprzyjaźniona kosmetyczka powiedziała mi, że to zależy tylko i wyłącznie od danego organizmu, więc nawet w moim przypadku może nie podziałać hehehe :-) Nadarzyła mi się jednak okazja, więc z niej skorzystałam i kupiłam GUAM troszkę za „cudze” pieniądze :-) W moim towarzystwie mam koleżanki, które zrzuciły po GUAMie nawet 10-12 kilo i przy tym pozbyły się cellulite, ale mam też koleżankę, na którą GUAM nie podziałał praktycznie w ogóle. Jak więc widać dla każdego co innego :-)Pozdrawiam, Feratu :-)
        • Gość: Siunia Re: GUAM -biomedyka- do Ferci IP: *.* 20.01.03, 23:50
          Fera, ja właśnie dlatego mimo wszystko będe dążyła do tego by zdobyc fundusze na to błotko :)LIczę, ze znajdę sie w tej szczęśliwej grupie użytkowniczek :)A jak skończysz swoja kuracje to i tak, mimo wszystko napisz jakie rezultaty. Czy poszły centymetry, jak z cellulitem i jaki stan skóry :)Mnie to wszystko baaaaardzo intryguje- Siunia, NAPALONY hipcio :)
          • Gość: kakus Re: GUAM -biomedyka- do Ferci IP: *.* 21.01.03, 11:27
            Oj Siuniu, ja tez jestem na maxa NAPALONA :-)i tylko szkoda ze ciagle nie wiem czy moge podzielic sie z siostra tym cudownym blotem no i ta szalona cena :-)
            • Gość: Siunia Re: GUAM -biomedyka- do Kakus IP: *.* 21.01.03, 22:20
              Myślę, że jeden taki zestaw, czyli 1 kg błotka to kuracja dla jednej osoby. Zatem nie radzę dzielić się tym błotkiem.Niestety, ale wówczas nie wiem czy byłyby jakies efekty, bo kuracja nie byłaby pełna- Siunia
      • Gość: Siunia Re: GUAM -biomedyka- do Unadonny IP: *.* 20.01.03, 23:48
        Szkoda, że wydałas tyle kasy i nic.Myślę jednak, ze tak jak piszesz, są to tez nasze osobiste skłonności i podatnośc na pewne rzeczy.Jednak trzymam kciuki byś jakim kolwiek innym sposobem osiągnęła to o czym marzysz :)Pozdrawiam- Siunia
    • Gość: feratu Re: GUAM -biomedyka IP: *.* 21.02.03, 13:34
      Lidko, nie ma gotowej recepty na zrzucenie określonej ilości kilogramów ;-) No może jest jedna – na zawsze zmienić zwoje nawyki żywieniowe, pić sporo wody mineralnej i wprowadzić do swojego życia więcej ruchu :sol:Guam – cóż z własnego doświadczenie nie wiele mogę Ci na razie powiedzieć. Za to z doświadczenia moich koleżanek wiem, że Guam potrafi zdziałać cuda, ale są też takie dziewczyny, które pozbyły się tylko cellulitu, bez większego ubytku kilogramów. To podobno zależy od indywidualności organizmu :-) W wątkach o Guamie na forum „mama cud” moim zdaniem zawarte jest naprawdę wszystko :-) Poczytaj jeszcze raz uważnie, a naprawdę znajdziesz odpowiedź na każde swoje pytanie :jap: Ja znalazłam hehehe :) W grudniu w ramach prezentu od teściowej chyba na wszystkie okazje - zakupiłam sobie cały zestaw Guam ze strony www.hurtowniakosmetykow.com Do zestawu weszło:1. koncentrat GUAM 2. spray wyszczuplający GUAM3. żel lub krem wyszczuplający antycellulite GUAM Do tego zalecane jest również:1. żel do mycia z algami BAGNO MARETo są naprawdę ogromne pieniądze, przynajmniej dla mnie, ale tak szczerze nie znalazłam osoby nie zadowolonej ze stosowania GUAMu :) Ja zamierzam zastosować ten specyfik jak tylko się troszkę lepiej poczuję :-) Życzę powodzenia :-)Pozdrawiam, Feratu :-)
    • Gość: bma Re: GUAM -biomedyka - niewskazany przy karmieniu piersią ! IP: *.* 28.02.03, 11:23
      NIE WOLNO STOSOWAĆ BŁOTKA JEŚLI KARMI SĘ PIERSIĄ ! Taką informację dostałam zarówno od przedstawiciela Biomedyki w Polsce jak i w gabinetach kosmetycznych. Błotko usuwa toksyny z organizmu i część z nich może przenikać do pokarmu, czyli karmimy dziecko toksynami. Oczywiście może nie być widocznych objawów u dziecka lub objawy nie wystąpią od razu, ale świadomość tego ! Ja mam 2-latkę, która za nic w świecie nie daje się odstawić od cyca i niestety nie mogę zastosować błotka, a po samym kremie nie ma takich efektów. Czasem zastanawiam się, czy karmiąc 2-latka raz na dobę (w porywach do 2 razy) nie mogłabym zastosować błotka, ale wolę nie ryzykować.Stosowałam błotko przed ciążą + siłownia + dieta - były efekty, ale nie cud ! Chyba należę do tych osób, na które wszelkie preparaty słabo działają. Cały czas coś wcieram, staram się trzymać dietę, ale celulit mam, a po ciąży się pogłębił. Mimo wszystko GUAM, to jeden ze skuteczniejszych preparatów na rynku.Pozdrawiam i przestrzegam karmiące mamyBasia
  • Gość: Gabii Re: GUAM -biomedyka - do Gabii IP: *.* 16.01.03, 08:07
    heh :( Czegoś tu nie rozumiem...Nie wiem Droga Feratu czemu odebrałaś mój post jako krytykę w Twoim kierunku- nie wspomniałam oprocz siłowni na Twój temat NIC i jakie w nim widziałaś "czarne wizje"???Przeciez ja wyrażnie napisałam, ze Was PODZIWIAM i jeżeli miałabyś mój post odbierac "do siebie" to tylko jako podziw dla Ciebie :) że odważyłaś się na zakup błotka- ja bym się bała. A reszta postu to nie czarne wizje tylko prawda- napisałam co się dzieje po błotku nie robiąc NIC, i że tu potrzebna jest raczej zmiana trybu życia. Z resztą w którymś poście dziewczyna napisała, że w jej przypadku to nie pomogło- moze to tak jak z kremami i szamponami- dla każdego co innego jest dobre....? Ale mam nadzieję, że Tobie pomoże ten GUAM i nie będa to pieniądze wywalone w błoto :lol: (gdyby się nie udało to to jest trafne określenie :) ) W każdym razie trzymam kciuki za Wszystkie GUAMowiczki :)Jeszcze raz pozdrawiam- Gabi
  • Gość: kasiauh Re: GUAM -biomedyka - do Gabii IP: *.* 16.01.03, 09:24
    Oj, ale tu u Was gorąco. Trzymam kciuki za Was wszystkie. Pozdrówka, Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka