marcia1977 29.12.06, 08:27 Dziewczyny jaki polecacie podkład do twarzy,który jest dosyć trwały?Używałam z Avonu ale nie byłam zadowolona(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nina1984 Re: Podkład 29.12.06, 19:55 Ja wypróbowałam całe mnóstwo podkładów od Kolastyny, przez Avon, po Isadorę i się opłaciło bo znalazłam prawdziwe cudo!!! Estee Lauder - Double Wear. Jest drogi bo kosztuje ok. 120 zł, ale jest to opłacalna inwestycja! Ostatnia buteleczka starczyła mi na ROK codziennego używania!!! Do tego fanatastycznie kryje wszelkie przebarwienia, nie zatyka porów i ma SPF 10. Ja jestem nim zachwycona! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.dent Re: Podkład 29.12.06, 23:27 w ogole kosmetyki Avon nie sa warte swojej ceny i kupuje je sporadycznie (krem do rak, dezodorant itp) Zalezy jaka masz cere, ale ja po dlugim zwiazku z Max Factorem,zdradzilam go przez przypadek z Maybelline "Ever Fresh Make Up" - swietnie kryje, ale jest lzejszy niz Max factorowe tapety. jest o polowe tanszy od MF a lepszy. Ja mam cere mieszana, z niestety tendencja do wypryskow. Ale chetnie polucham rad innych, bo chcialabym jeszcze poeksperymentowac Odpowiedz Link Zgłoś
marcia1977 Re: Podkład 30.12.06, 11:36 Dzięki dziewczyny za odpowiedź))Napewno coś spróbuje z tych poleconych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
greatperla polecam stronkę:))) 03.01.07, 17:35 jesli chcesz wybrać jakis dobry podkład to polecam ci tą stronke..-tam sa rozne opinie przetestowanych kosmetykow i mozesz sobie poczytac nietylko o podkładach...)) www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=5 Odpowiedz Link Zgłoś
marcia1977 Re: polecam stronkę:))) 04.01.07, 10:59 Dzięki Greatperla,napewno skorzystam z tej stronki.pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
smellson Double Wear 11.01.07, 23:19 to jest to. Tez jestem jego wielką fanką ale teraz zmieniełam na piankowy Matt Finish też Esteee Lauder-bardzo fajny, podoba mi się matowe wykończenia i konsystencja musu Odpowiedz Link Zgłoś
ingapol Re: Podkład 16.01.07, 09:53 ja jestem zadoowolona z podkładu z Avonu, ale ten sie nazywa nie wiem czemu antystresowy Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Podkład 16.01.07, 12:10 ja też wypróbowałam duuuużo podkładów i najlepszy wg mnie jest Max Factor Lasting Performance, świetnie kryje, a mimo to skóra wygląda naturalnie, jest super trwały, makijaż trzyma się cały dzień. Od kiedy go używam już nie szukam nawet innych Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: Podkład 19.01.07, 22:30 A ja polecam podkład z serii AA, lekki, antyalergiczny, super kryje nie pozostawia efektu maski i bardzo tani ok 16 zł, polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutencja1 Re: Podkład DW 21.01.07, 02:20 również zdecydowanie go polecam. Kryje nie robi maski i trzyma się na buzi cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
agatajulka Re: Podkład 21.01.07, 12:17 loreal ma dobre i trwałe podkłady. nie śa tanie ale są super. Odpowiedz Link Zgłoś
pamelia Re: Podkład 23.01.07, 09:32 ColourStay (czy jakoś tak)REVLON - dla mnie rewelacja, dobrze kryje a nie podkreśla rozszerzonych porów czy niewielkich zmarszczek, trzyma się cały dzień i nie brudzi ubrań! Kosztuje ok 60zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Podkład 23.01.07, 09:36 Stosuję identyczny podkład jak pamelia - REVLON - kupowałam na allegro - koszt właśnie jakoś ok. 60 zł Rzeczywiście jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
agacia166 Re: Podkład 25.01.07, 10:41 Dla mnie naj jest podkład LOREAL INFAILLIBLE, trwały, ładnie się rozprowadza, tylko minus ta szklana buteleczka koszt ok 54zł Odpowiedz Link Zgłoś
kosmetykimoje Re: Podkład 25.01.07, 10:26 Zapraszam Cie na pokaz makijazu do firmy Oriflame. Bedziesz mogla sprawdzic czy podkład jaki Ci zaproponuje bedzie Ci odpowiadal. Ja sama go uzywam wiec wiem co polecam. Sprawdz moja stroke www.my.oriflame.pl/kosmetykimoje - jest link z opisem tego podkladu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.m1976 Re: Podkład 25.01.07, 10:26 Witam . Ja używam podkłądu matującego z Vichy ( Cena ok 62 zł.) i dla mnie jest idealny . Jedyny zarzut to dośc nieporęczna szklana buteleczka i problem kiedy podkład się kończy bo nie można ścisnąc butelki jak w przypadku tuby . Krycie - bardzo dobre kolory dla mnie idealne. Odpowiedz Link Zgłoś