rozanamama 02.03.07, 23:17 miala ktoras z was laserowa depilacje okolic bikini? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadiimam Re: laserowa depilacja 03.03.07, 19:50 ja własnie jestem w trakcie... miałam już dwa zabiegi na bikini i nogi, już są efekty,ale na bikini bardzo boli, jest taki krem znieczuljący nazywa się emla na receptę Odpowiedz Link Zgłoś
bardoox Re: efekt jest naprawdę rewelacyjny 05.03.07, 11:04 Przy całkowitej depilacji rzeczywiście boli, zwłaszcza pierwszy zabieg, kiedy włosy są jeszcze gęste i mocne. Ale ogólnie warto, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: laserowa depilacja 11.03.07, 17:06 ile trzeba zabiegów żeby wytępić wszystkie włosy? chodzi mi o bikini Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: laserowa depilacja 11.03.07, 18:11 Laser boli? az dziwne Ja robie na bikini(brazylijski) ale poza tym, ze jest nieprzyjemne kiedy lodem obkladaja zeby schlodzic skore to laser nie boli. Jestem po 2 zabiegach i na razie efekty sa dosc niewielkie, ale tez jest co usuwac. Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
ania7812 Re: laserowa depilacja 12.03.07, 14:03 kochane a ile kosztuje taki zabieg? i oczywiście ile razy trzeba powtórzyć by był efekt? Odpowiedz Link Zgłoś