arienne07 16.05.07, 11:52 Mam zamiar się zapisać. Zajęcia są 2x w tyg. po 50-60min. Czy któraś z was może korzystała i czy były efekty? Chodzi mi o zrzucenie kilku kilosów i o spłaszczenie brzuszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arienne07 Re: Aqua aerobik 16.05.07, 20:09 A ja się właśnie zapisałam. Sama, bo też nie mam z kim chodzić. Mieszkam na wsi, więc muszę na aerobik gnać 25km do miasta, 2 razy w tyg na 20stą. Ale się zawzięłam Stwierdziłam, że muszę wyjść wreszcie do ludzi; może poznam tam jakieś fajne dziewczyny, to już nie będę sama Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Aqua aerobik 16.05.07, 20:50 no widzisz, a ja mam basen 5 minut od domu na piechotke i nie moge sie zmobilizowac. Potrzebuje solidnego kopniaka na rozped Odpowiedz Link Zgłoś
arienne07 Re: Aqua aerobik 17.05.07, 11:14 Jak coś jest "pod nosem" to sobie człowiek myśli, że od jutra Bo mogę wyskoczyć "byle kiedy" i efekt jest taki, że się d.. ruszyć nie chce) Ja wykupiłam karnet na miesiąc, żeby był jakiś przymus wrazie czego. Odpowiedz Link Zgłoś