oklaska 31.05.08, 11:09 Jak się ich pozbyć cienio-sińców. Wyglądam na starą i zmęczona osobę własnie przez te sińce. Dajcie jakieś rady PLISEK! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: Sińce pod oczami 31.05.08, 12:13 ogorek a na sciagniecie skory surowe bialko jajka Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Sińce pod oczami 31.05.08, 12:26 plisek to pojedyncza niewielka falda specjalnie zaprasowana na stale na ubraniu - odmieniona w rodzaj meski i zdrobniona Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: jak czesto ten ogorek? 31.05.08, 13:49 codziennie? i kiedy-rano czy wieczorem? czy to naprawde cos pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: jak czesto ten ogorek? 31.05.08, 13:52 codziennie, najlepiej wieczorem ogorek "wybiela" i rozjasnia skóre Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: jak czesto ten ogorek? 31.05.08, 13:56 ja raczej nie mam sincow ale wory pod oczami (od zawsze) czy ogorek tez pomoze? jesli wybiela to czy wybieli takze przebarwienia na skorze? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: jak czesto ten ogorek? 31.05.08, 19:46 przebarwienia tez powinien, dobrze tez wybiela nadmierna opalenizne a na worki to z domowych sposobow: bialko z jajka najlepiej ta blonowata czesc a z kosmetykow to polecam: krem pod oczy vichy, u mojej mamy baaaardzo poprawilo sie po nim, jest drogi ale warty swojej ceny Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: deela 31.05.08, 21:43 samo bialko? roztrzepac je jakos czy co? tez codziennie nakladac pod oczy? slyszalam, ze vichy jest rewelacyjny. ja niestety nie moge uzywac wiekszosci kosmetykow mam alergie na kosmetyki... Odpowiedz Link Zgłoś
oldrena1 Re: Sińce pod oczami 31.05.08, 19:40 Tak na marginesie - z nerkami wszystko w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Sińce pod oczami 31.05.08, 21:45 u mnie tak. mamy w rodzinie taki problem niestety. wszyscy mamy podkrazone oczy. moja dwuletnia corka wyglada przez te wory jak maly cpun... Odpowiedz Link Zgłoś
anialen Re: Sińce pod oczami 24.03.09, 11:39 spróbuj regularnie stosować okularów żelowych polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiska1 Re: Sińce pod oczami 27.03.09, 10:29 Ja mam od zawsze, teraz jeszcze fatalniejsze. wizażystka poleciła mi korektor ale fioletowy. Jest jakiś specjalny na sińce firmy L'Oreal. Odpowiedz Link Zgłoś