magda1104 24.09.09, 12:02 Gdzie można takie kupić w Gdańsku? Kiedyś były w tanim sklepie na Zaspie, ale go zlikwidowali. W Puchatku nie widziałam. Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milen7 Re: Buciki Guliana 24.09.09, 13:35 są na allegro www.allegro.pl/item742850460_trzewiki_guliana_468_nowe_skora_rozmiar_22.html i w skepie internetowym www.sklep.guliana.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Buciki Guliana - nie polecam!! 24.09.09, 13:58 A używałaś kiedyś buciki tej firmy? Bo moja córka miała w zeszłym roku trzewiki Guliana i były to najbardziej beznadziejne buty jakie dotychczas miała! To były dokładnie te buty: www.sklep.guliana.pl/product_info.php?cPath=27&products_id=514 1) podeszwy, klejone a nie szyte, rozkleiły się w obu butach w miejscu, gdzie zginają się paluszki 2) języki w butach zawsze uciekały na boki (przyszyte wewnątrz tylko w jednym punkcie) 3) buciki praktycznie bez wkładki pod stopą, twarde a do tego 4) skóra tak nietrwale zafarbowana, że farbowała ocierajace się o buty krawędzie spodni, a po oczyszczeniu z brudu wilgotną gąbką na butach pozostały jaśniejsze ślady, w miejscach czyszczenia - po prostu BUBEL! Wyrób jak z jakiegoś amatorskiego warsztaciku szewskiego. Chcę wierzyć, że tylko ten model mieli taki nieudany, ale ja już na wyroby tej firmy się nie skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: Buciki Guliana 24.09.09, 22:10 Wiem, ze mają swój sklep w necie, ale ja z tych, co buty muszą zmierzyć - ćórka ma wysokie podbicie. A kozaczki miała 2 lata temu, takie brązowe z czarnym futerkiem, świetnie się sprawdziły. Odpowiedz Link Zgłoś
aneckey Re: Buciki Guliana 24.09.09, 22:14 Magda chodzi o ten sklep/hurtownię na Hynka przy kolejce? Lubiłam tam zaglądać,byłam ciekawa czy ją gdzieś przenieśli czy całkiem zlikwidowali? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: Buciki Guliana 25.09.09, 17:35 Tak, właśnie o ten. I też się zastanawiam, co sie z nim stało. Mogłam tam kupić buty w swoim małym rozmiarku... Odpowiedz Link Zgłoś