a.zagrodzka 11.06.10, 17:08 czy ktos sie orientuje kiedy zaczyna sie letnia wyprzedaz w sklepach mothercare w Polsce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata1974 Re: mothercare 12.06.10, 22:01 też jesteśmy wszystkie ciekawe na tym forum kiedy ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: mothercare 13.06.10, 06:41 Zapytalam ostatnio w sklepie na Targowku (Wa-wa). Wyprzedaz ma byc na pocz. lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: mothercare 13.06.10, 09:55 Mnie w Krakowie (Kaz.) powiedzieli, że najwczesniej na koniec czerwca, ale raczej w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: mothercare 25.06.10, 19:47 Czy dziś zaczęła się wyprzedaż? Interesują mnie ceny rajstop, majteczek dziewczęcych (rozmiar 86, 92) Odpowiedz Link Zgłoś
lawendax Mothercare Gdynia -Wyprzedaż rozpoczęta!- 25.06.10, 20:07 Dziś zaczęła sie wyprzedaż w Klifie w Mothercare. 50 i 30% jeszcze niemowleta dziewczynki rozmiary nieprzebrane - spory wybór. Nie wszystko przecenione ale jest w czym wybierać Chłopcy starsi rozmiary przebrane. Na 5-6 lat mały wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 a Wrocław? ktoś wie? 25.06.10, 20:44 chodzi mi o bodziaki i pajace dla niemowląt. Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: a Wrocław? ktoś wie? 25.06.10, 20:57 Ani body ani pajace...na razie tylko niektóre rzeczy,ale panie cały czas metkowały,więc w najbliższym czasie powinny być przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Mothercare Gdynia -Wyprzedaż rozpoczęta!- 25.06.10, 20:51 W Reducie duuuży wybór, w Wola park - marnawo. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: a jak Kraków?? 25.06.10, 23:07 wczoraj wieczorem w Krakowie tylko majtki i skarpetki były taniej a dziś nie dotarłam więc nie wiem czy coś się zmieniło iza Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: a jak Kraków?? 25.06.10, 23:32 A wie ktoś ile maksymalnie jest przeceniony towar w M. - 50% czy więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: a jak Kraków?? 25.06.10, 23:36 ja byłam wczoraj rano w bergsonie, przy okazji weszłam do M. i nic nie bylo przecenione, nawet te majtki, a panie rzekomo nic nie wiedziały... Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: mothercare 25.06.10, 22:21 W Reducie sporo jest -50. Np. super spodnie materiałowe, na podszewce bawełnianej za 37 zł Odpowiedz Link Zgłoś
kinga221 Re:Kraków 26.06.10, 07:55 W Krakowie wczoraj wieczorem patrzyłam dla chłopców 12-24 i do 36 mies. podkoszulki na ramiączkach dwupak 20 zł. dwupak takich na długi rekaw 30 zł. spodenki krótkie 23 zł tez dwupak. koszulki 1 szt. od 18 zł, kapelusze, skarpety, jakies sandałki. Spodnie spodenki ale nie patrzyłam po ile.Sporo tez rzeczy od 92 w góre dla chłopców jest w czym wybierać. Z niemowlęcych rzeczy spodenki z nogawkami za 13-15 zł takie bawełniane. Czapeczki po 15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
iza9953 Re:Warszawa, galeria Mokotów 26.06.10, 08:29 Czy w Galerii Mokotów jest coś przecenione? Czy warto jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Gdynia 26.06.10, 13:54 byłam dziś w Gdyni w Klifie, nie jestem zachwycona, szukałam czegoś dla synka w r (12-18m) nie było nic fajnego, przecenione tylko niektóre rzeczy, najczesciej malutkie rozmiary zostały... dla córki ( starszy dział ) kupiłam tylko 2-pak legginsów, za 30zł ( z 60zł ) bo to nam się zawsze przydaje, poza tym nic oszałamiającego, albo jeszcze drogo, albo mało ciekawe, albo już mamy, jak ktoś potrzebuje krótkie jeansowe spodenki + rajstopki, taki komplet 40zł, myślę, ze dobra cena Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Gdynia 26.06.10, 20:27 masz rację trochę jeszcze drogo ale ciuszków dość dużo, a zwłaszcza że część jeszcze nie przecenione - poczekamy bo niektóre pozycje są naprawdę fajne !!!!!!!!! dobrze że na urlop wybieram się dopiero 22 lipca do tego czasu sklepy są moje - mąż niezbyt zadowolony bo ma wieczorne dyżury z dziećmi ( w ciągu tygodnia) - sobotę i niedzielę staramy się spędzać wspólnie i jesteśmy tylko dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re:Kraków Bonarka 26.06.10, 21:00 7-paki majteczek nie wszystkie przecenione, z Thomasem zostały tylko 2 opakowania. spodenki czerwone przeszyte granatową nitką bodajże po 39zł - ciekawe ja kupiłam beżowe spodnie z możliwością podwinięcia za 40zł przecenione z 80zł. koszulki na krótki rękaw nie podobały mi się za bardzo. 2-pak koszulek na ramiączkach fajny, ale jakieś szerokie - kosztowały chyba 35zł Odpowiedz Link Zgłoś
lawendax Re: mothercare 03.07.10, 14:41 Następne przeceny za tydzień. Tzn to co teraz wisi w pełnej cenie, głównie bardzo "upalne" rzeczy, zostanie obniżone. Taką informację dostałam od ekspedientki. Odpowiedz Link Zgłoś
lawendax Re: mothercare 04.07.10, 12:17 Ostatnio wyprzedaż ruszyła w piątek. Nie wiem jak teraz będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: mothercare 08.07.10, 16:23 byłam dziś w G.Kazimierz i dużo rzeczy przecenionych Panie oddały do sklepów warszawskich ( na dziewczynkach jeszcze jakies przeceny zostały i pokupiłam córci ale szwagierka prosiła o zakupy dla 2 latka i kicha podobno G.Krakowska zwrotów nie robiła ale tam już nie dotarłam anna23441 napisała: > Jakieś nowe wie Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: mothercare 08.07.10, 19:37 > byłam dziś w G.Kazimierz i dużo rzeczy przecenionych Panie oddały do sklepów > warszawskich ( no to warszawianki sie cieszą Czy przecenili wreszcie pajace niemowlęce, i czy wszystkie wzory (mnie interesuja teraz chlopięce na 0-3 i 3-6 mies.)? jak z bielizną dziewczęcą (tu poszukuje majteczek na 3-4 lata)? Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: mothercare 09.07.10, 14:54 w Klifie w Gdyni płaszczyki przeciwdeszczowe, fajne, dla małych dziewczynek ( do 2 lat ) ze 100zł na 20zł Odpowiedz Link Zgłoś
paleczka78 Re: mothercare 09.07.10, 19:05 Przecenione są już wszystkie rzeczy. Z -30% zeszli na -50%, a poprzednio nie przecenione rzeczy są teraz -30%. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaaan Re: mothercare 09.07.10, 20:54 Pajace 3-paki słabo - na 62zł poprzeceniali. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaaan Re: mothercare 09.07.10, 21:22 Za to w sukienki siostrzenicę obkupiłam Ta np. za 18zł Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r kolejna przecena od dziś ;) 10.07.10, 15:34 Byłam dzisiaj w Renomie we Wrocławiu i akurat trafiłam na 3 przecenę Kobiety przy mnie doczepiały 3 cenę także kupiłam trochę rzeczy dla mojej 6-letniej siostrzenicy i 3-letniego siostrzeńca. Rzeczy sporo, przynajmniej tak mi się wydaje, nie byłam wcześniej bo byłam poza Wrocławiem. Mam nadzieję, że siostry będą zadowolone bo np. kupiłam 2 pary legginsów za 18zł Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: kolejna przecena od dziś ;) 11.07.10, 00:29 O, to dobrze trafiłam wybierając sie dzisiaj Co prawda do Mothercare doczłapalam sie dzisiaj na końcu i żalowałam, że od tego sklepu nie zaczęłam, bo w warszawskiej Arkadii wydaje mi się, że jest w tej chwili przyzwoity wybór ubranek. Na starszych dziewczynkach bluzeczki z kr. rękawem juz za 18 zł (np. biała z zebrą), trzypaki od 39 zł (jednolite gładkie np. jasnożólta, błękitna i czerwona). Za 49 zł trzypak bluzeczek "zebrowych" (bialo- czarna zebra z ciemnoróżową lamówką, na cienkich ramiączkach, ciemnoróżowa bez rekawow z zebrową kieszonką i biała z kr. ręk. z rózowymi guziczkami na ramionach). Do bluzeczek mozna dokupic dodatki, np. dwupak spodenek (biało-czerwone paski + błękitne), 5- paki skarpetek po 28 zł, 2 paki opasek (zebra i ciemny róż). 7-paki majteczek po 32 zł, 3-paki podkoszulek 28 zł. Fajne krótkie spodenki khaki po 35 zł i z cienkiego jeansu po 39 zł (nie kupiłam, czekam, żeby jeszcze potaniały Przecenione są równiez stroje kapielowe np. jednoczęściowe po chyba 39 zł, o ile dobrze pamiętam. Na niemowlakach pajace w trzypakach faktycznie po 62 zł, pewnie jeszcze stanieją, ale ja juz kupiłam, bo zależało mi na konkretnym wzorze. Duzo przecen równiez na dziale chłopięcym, duzo fajnych koszulek z krótkimi rekawkami juz od 15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: kolejna przecena od dziś ;) 11.07.10, 01:38 mam nadzieję, że w Krakowie nie ma już spodni beżowych, które kupiłam za 40zł. może przecenili jeszcze krótkie czerwone spodenki chłopięce, może do czwartku się uchowają Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: kolejna przecena od dziś ;) 11.07.10, 09:03 Potwierdzam tanie trzypaki bluzek - z długim rękawem kupiłam za 24 zł, widziałam jeszcze za 33 zł, ale akurat mniej mi się podobały. Te bluzki to nie jest żadna rewelacja, jeśli chodzi o urodę, takie zwykłe do latania, ale fajna bawełna i po 8 do 11 zł za sztukę zdecydowanie się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: kolejna przecena od dziś ;) 11.07.10, 13:21 kilka rzeczy które widziałam wczoraj przecenione w Mothercare: takie trzypaki, w różnych kolorach, po 39 zł: bluzeczka 18 zł: Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: kolejna przecena od dziś ;) 11.07.10, 13:22 i jeszcze kilka: strój 39 zl: sweterek: widziałam dwie takie sukienki w małych rozmiarach, najw. chyba 4-5 lat, za ok. 50 zł: sukienki w kratkę, chyba ok. 60 zł: Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: A body? 11.07.10, 22:25 Ja patrzyłam na ubranka dla 3-latka i 6-latki więc body mnie nie interesowało i nie pomogę, ale inne mamusie z pewnością pomogą Odpowiedz Link Zgłoś