Gość: Gość IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.10, 11:23 one juz sa w H&M czy dopiero beda?i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hgresa Re: Nowości w H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 14:35 dlaczego w polskim H&M'ie ceny sa o wiele wyzsze niz w sklepach za granica(np w Niemczech)? jest to dla mnie trudne do zrozumienia tym bardziej, ze polskie zarobki sa stosunkowo niskie Odpowiedz Link Zgłoś
avanti24 Re: Nowości w H&M 02.07.10, 16:27 Większość z prezentowanych rzeczy widziałyśmy już na wieszakach w sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eweeweeweewe123 Re: Nowości w H&M IP: *.home.aster.pl 02.07.10, 18:50 byłam niedawno w Niemczech i ceny są dokładnie takie same, więc nie wiem co za kocopoły wypisujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura Re: Nowości w H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 18:52 ja jakos bylam w Hiszpanii i Czechach ostatni i ceny sa jednakowe ,wiec nie pisz bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Nowości w H&M IP: *.pools.arcor-ip.net 02.07.10, 20:17 Co do cen, to to zalezy od tego ile kosztuje euro. Dwa lata temu nawet glupie kolczyki realnie kosztowaly kilka zlotych zlotych drozej niz w przeliczeniu na euro, bo euro kosztowalo 3 pln, a H&M i inne sieciowki przyjmowaly przelicznik 4 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Nowości w H&M IP: *.pools.arcor-ip.net 02.07.10, 20:20 A co do kolekcji, to jeszcze tych rzeczy nie widzialam , ale w artylule brakuje moim zdaniem najladniejszej rzeczy, cardigana z czerna lamowka, ostatnie zdjecie z prawej: shop.hm.com/de/campaign?campaign=864_STYLEGUIDE&page=START_GIRLS_2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poline Re: Nowości w H&M IP: *.elpos.net 02.07.10, 21:36 no to dziwne bo ja widziałam juz wiekoszość z tych rzeczy w sklepie. Może oprocz tej jeansowej kiecki i jasnych spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Nowości w H&M IP: *.chello.pl 02.07.10, 21:50 ani jednej z tych rzeczy nie widziałam w H&Mie więc nie wiem jak to mozliwe że były "na wieszakach", chyba coś komuś sie pomyliło Odpowiedz Link Zgłoś
avanti24 Re: Nowości w H&M 02.07.10, 23:20 JJ - nie we wszystkich salonach H&M ubrania z tej kolekcji muszą pojawiać się jednocześnie. My widziałyśmy je w Warszawie i Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz131 Re: Nowości w H&M IP: *.ethnet.com.pl 02.07.10, 23:25 oczywiście że są różnice w cenach i to spore... pomijając nawet różnice kursowe. Dwa miesiące temu kupiłam córce sukieneczkę za 19,99zł w Wawie, miesiąc temu widziałam taką samą bez przeceny w Londynie za 2,99Ł. Biorąc nawet pod uwagę dość wysoki kurs funta, to różnica 5zł. Na najtańszej sukience dziecięcej, boję się patrzeć jak z resztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowości w H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 23:54 Cudo ta sukienka z kokardka!!!xx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loa Re: Nowości w H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 17:43 Mam ta czarną sukienkę w różowe groszki kupiłam ją w Plazie w Lublinie. Tam już jest ta kolekcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Nowości w H&M IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.10, 21:38 tą beżową bluzeczkę w groszki z falbankami kupiłam ok 24czerwca, dzisiaj jedynie widziałam że dorzucono całe czarne i czerwone, reszta też już była prędzej we wzorcowni Odpowiedz Link Zgłoś
avanti24 Re: Nowości w H&M 13.07.10, 11:27 Beżowe wiszą także. Może u Ciebie już ich nie ma po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Nowości w H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 18:43 wszystkodlakobiet.blox.pl/html - super blog dla kobiet Odpowiedz Link Zgłoś