Dodaj do ulubionych

Ubranka Abrakadabra

02.09.10, 22:33
Czy ktoś kupywał ubranka z firmy abrakadabra do chrztu?
Co sądzicie o nich?
Obserwuj wątek
    • minerwamcg Re: Ubranka Abrakadabra 02.09.10, 22:37
      Są śliczne i wściekle drogie. Ja kupiłam buciki - na jeden raz, a kosztowały
      prawie stówę. Prześliczne, owszem. Robią u nas za bibelot smile
      • quilte Re: Ubranka Abrakadabra 02.09.10, 23:37
        Ja kupiłam. Koniecznie chciałam mieć dzidzię w szydełkowym kompleciesmile (miał niecałe 4 miesiące).
        Sweterek, spodenki, czapeczka i buciki, z granatową wstążeczką w pasie. Po prawie trzech latach
        ubranko trochę zżółkło, ale co tam, jak będzie okazja następnego też w to ubioręsmile Nadal mi się
        podoba.
    • joanka-r Re: Ubranka Abrakadabra 02.09.10, 23:48
      Ja kupiłam sweterek dla chłopca, plus nakrycie głowy. Nie wiem jak wyglądało po dłuższym czasie, bo sprzedałam na Allegro. W dniu chrztu było super, dobra jakość , super wykonanie.
      • emila.dudek Re: Ubranka Abrakadabra 03.09.10, 07:13
        Są prześliczne i cholernie drogie. Ja dostałam po córeczce siostry, ochrzciłam
        swoją Lenkę i przekazałam dalej.
    • moniaw79 Re: Ubranka Abrakadabra 03.09.10, 09:43
      Są prześliczne i niestety drogie.crying Ale ja się uparłam na taki szydełkowy ciuszek i zakupiłam dla córki.
      Wyglądała bosko. smile Teraz na Alle go wystawiłam. Może ktoś kupi....
      • mehil.dam Re: Ubranka Abrakadabra 03.09.10, 12:36
        Śliczne smile Na szczęście mam teściową co na szydełku śmiga to coś u niej zamówię.
    • zabulin Re: Ubranka Abrakadabra 03.09.10, 12:41
      Są nietuzinkowe. Barzdo chcialam kupić, ale jednak zwycieżył rozsądek. Mają kosmiczne ceny i są to
      neistety ubrania (jak dla mnie) tylko na taka okazję. Szkoda mi było kasy na to, żeby wydać kilka
      stów i ubrać syna na godzinkę, czy nawet kilka, a potem komuś dać.

Natomiast kupiłam mu tam butki do chrztu. Budzily zachwyt, ale jak dla mnie ladniejsze byly na foto
      niż w realu.
    • ika_pop Re: Ubranka Abrakadabra 19.09.13, 16:40
      ja też kupiłam dla córeczki sukienkę przecenioną ze 160 na 50 zł, wszyscy byli zachwyceni, do tego balerinki z h&m i było super. jakosc i wykonanie super smile
    • ciekawostka81 Re: Ubranka Abrakadabra 19.09.13, 23:11
      córa miała do chrztu: sukienkę, czapkę, buciki, sweterek z Abrakadabra (seria Maja). Prześliczne. Cena też prześliczna, ale moim zdaniem warto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka