ann-6 02.09.10, 22:33 Czy ktoś kupywał ubranka z firmy abrakadabra do chrztu? Co sądzicie o nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minerwamcg Re: Ubranka Abrakadabra 02.09.10, 22:37 Są śliczne i wściekle drogie. Ja kupiłam buciki - na jeden raz, a kosztowały prawie stówę. Prześliczne, owszem. Robią u nas za bibelot Odpowiedz Link Zgłoś
quilte Re: Ubranka Abrakadabra 02.09.10, 23:37 Ja kupiłam. Koniecznie chciałam mieć dzidzię w szydełkowym komplecie (miał niecałe 4 miesiące). Sweterek, spodenki, czapeczka i buciki, z granatową wstążeczką w pasie. Po prawie trzech latach ubranko trochę zżółkło, ale co tam, jak będzie okazja następnego też w to ubiorę Nadal mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Ubranka Abrakadabra 02.09.10, 23:48 Ja kupiłam sweterek dla chłopca, plus nakrycie głowy. Nie wiem jak wyglądało po dłuższym czasie, bo sprzedałam na Allegro. W dniu chrztu było super, dobra jakość , super wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś
emila.dudek Re: Ubranka Abrakadabra 03.09.10, 07:13 Są prześliczne i cholernie drogie. Ja dostałam po córeczce siostry, ochrzciłam swoją Lenkę i przekazałam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaw79 Re: Ubranka Abrakadabra 03.09.10, 09:43 Są prześliczne i niestety drogie. Ale ja się uparłam na taki szydełkowy ciuszek i zakupiłam dla córki. Wyglądała bosko. Teraz na Alle go wystawiłam. Może ktoś kupi.... Odpowiedz Link Zgłoś
mehil.dam Re: Ubranka Abrakadabra 03.09.10, 12:36 Śliczne Na szczęście mam teściową co na szydełku śmiga to coś u niej zamówię. Odpowiedz Link Zgłoś
zabulin Re: Ubranka Abrakadabra 03.09.10, 12:41 Są nietuzinkowe. Barzdo chcialam kupić, ale jednak zwycieżył rozsądek. Mają kosmiczne ceny i są to neistety ubrania (jak dla mnie) tylko na taka okazję. Szkoda mi było kasy na to, żeby wydać kilka stów i ubrać syna na godzinkę, czy nawet kilka, a potem komuś dać. Natomiast kupiłam mu tam butki do chrztu. Budzily zachwyt, ale jak dla mnie ladniejsze byly na foto niż w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
ika_pop Re: Ubranka Abrakadabra 19.09.13, 16:40 ja też kupiłam dla córeczki sukienkę przecenioną ze 160 na 50 zł, wszyscy byli zachwyceni, do tego balerinki z h&m i było super. jakosc i wykonanie super Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka81 Re: Ubranka Abrakadabra 19.09.13, 23:11 córa miała do chrztu: sukienkę, czapkę, buciki, sweterek z Abrakadabra (seria Maja). Prześliczne. Cena też prześliczna, ale moim zdaniem warto. Odpowiedz Link Zgłoś