fasol-inka 28.09.10, 20:17 bondolino ale jakie jeszcze są naprawdę ergonomiczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boo-boo ONO 28.09.10, 20:24 Ja mam to i polecam- mój synek uwielbia być w nim noszonym. Podobne do Bondolino-praktycznie identyczny "patent", a różnica w cenie ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś
pagaa Re: nosidło ergonomiczne 28.09.10, 20:45 z najpopularniejszych to manduca, tuli, ono Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: nosidło ergonomiczne 28.09.10, 23:00 Angel Pack, Marsupi, Action Baby Carrier, Connecta, Sleepy Nico, Alpino, Yamo. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: nosidło ergonomiczne 29.09.10, 11:44 a czym się kierujecie przy wyborze? podoba mi sie Manduca, Bondolino, Tuli.. choc cenowo najlepiej wychodzi Ono. Czy te za ponad 300zl sa tego warte? Ono na zdjeciach wyglada tak sobie, bardzo wisi. czy te nosidla mozna gdzies zobaczyc na zywo? moze ktos umie porownac te marki? chyba bede musiala kupic przez internet i nie bardzo wiem ktore Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: nosidło ergonomiczne 29.09.10, 12:08 ja wybieralem miedzy manduca, bondolino i ergobaby. zdecydowalem sie na to ostatnbnio..bo tylko to bylo w skelpie i jestem zadowolony..choc uzywam go juz bardzo zadko. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.t Re: nosidło ergonomiczne 29.09.10, 20:20 > a czym się kierujecie przy wyborze? cena i kolorystyka choc sama akurat kupilam AngelPacka bo sie z drugiej reki trafil. potem mialam okazje porownac z no Connecta, i ona ma fajne duze klamry ale nie sadze zeby to robilo znaczna roznice w komforcie noszenia (ktory i tak jest wysoki Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: nosidło ergonomiczne 29.09.10, 15:30 Ja mam manducę i jest świetna. Wybrałam ze względu na dość porządny pas biodrowy, dzięki czemu fajnie rozkłada ciężar także na biodra. Choć niektórym podobno to nie odpowiada. Tzn. tak wyczytałam na forum i mnie przekonało i kupilam - i byl to strzał w 10. Odpowiedz Link Zgłoś
azomim Re: nosidło ergonomiczne 29.09.10, 20:38 Mam Tuli i jestem bardzo zadowolona. Młody też Odpowiedz Link Zgłoś