Dodaj do ulubionych

Bąkiewicz, aż mi się smutno zrobiło

19.02.23, 21:14
i kto teraz poniesie krużganek wiedzy między wieprze, bo miał podobno, startować z listy wieprzków pisich a tu masz naziolu, pogonili go, i kasa się skończy, i darcie mordy również, chociaż tego ostatniego to będzie mi żal, potrafił jak mało który wprowadzić element rozrywkowy do każdej swojej wypowiedzi, i nie mówcie mi że on taki głupi jest, to celowe zagranie, aby rozładować napięcie wśród niebezpiecznie trzeźwych współplemieńców, choć oni i tak niewiele rozumieją, wystarczy im okrzyk "Wpieriod", a teraz co, do roboty przyjdzie mu pójść, ino gdzie, i co ma robić, jak własna firmę utopił, niech kupi nosidła i wodę nosi.
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Bąkiewicz, aż mi się smutno zrobiło 19.02.23, 22:13
      Forsa się nie skończy. Odstawili go na chwilę do poczekalni.
      • dunajec1 Re: Bąkiewicz, aż mi się smutno zrobiło 20.02.23, 02:00
        No nie wiem, koledzy go "wyjebali" z prezesowania jak go nie bylo , co prawda on tego nie uznaje, moze czekal az go na taczkach wywioza? to co to bedzie? "Nec herkules contra plures?
        Ale podejrzewam ze sekretarz pisiorow nie pozwoli mu zginac
        • pies.na.czarnych Re: Bąkiewicz, aż mi się smutno zrobiło 20.02.23, 17:15
          > No nie wiem, koledzy go "wyjebali" z prezesowania jak go nie bylo

Nadal spokojnie zarządza dwoma fundacjami. Pisi nie oderwali go od koryta bo jeszcze może im się przydać. Taki rycerz Maryi jak on jest dla nich na wagę złota.
    • stasi1 Re: Bąkiewicz, aż mi się smutno zrobiło 20.02.23, 08:29
      Ale akurat nikt nie mówi że go pisowcy pogonili. Ma dużą szansę zabłysnąć w samym PiSie
      • m.c.hrabia Re: Bąkiewicz, aż mi się smutno zrobiło 20.02.23, 09:10
        intelektualnie pasuje do nich na 100%
      • rzewuski1 Re: Bąkiewicz, aż mi się smutno zrobiło 20.02.23, 16:45
        Ja go bym na miejsce Czarnka posadził.
        • stasi1 Re: Bąkiewicz, aż mi się smutno zrobiło 23.02.23, 17:43
          Myślisz że ktoś by skojarzył zamianę?
    • szczypawka.jadowita Re: Bąkiewicz, aż mi się smutno zrobiło 20.02.23, 09:08
      PIS zrobi go szefem Wiecu Wolności, na początek dostanie 55 milionów na organizację placu na Wiec i jakieś 5 milionów na zakup willi dla centrum dowódczego.
    • weteran-czasu Re: Bąkiewicz, aż mi się smutno zrobiło 20.02.23, 16:41
      Krużganek został wydalony do latryny,
      ale w trakcie lotu ruchem jednostajnie przyspieszonym nie omieszkał zagrozić,
      że o jego przywództwo w RN upomną się na ulicach kibole.
    • j-k Schetyna z PO - aż mi się wesolo zrobiło :) 20.02.23, 16:54
      moj ulubieniec.

a Donek go zgasil.

i chyba dobrze.

bo komromitowal cala oPOzycje.
      • m.c.hrabia Re: Schetyna z PO - aż mi się wesolo zrobiło :) 20.02.23, 17:05
        A najebane borygo jak zwykle w temacie
        • j-k Re: Schetyna z PO - aż mi się wesolo zrobiło :) 20.02.23, 17:08
          m.c.hrabia napisał:
          > A najebane borygo jak zwykle w temacie

a brak kasy i Marychy wali po nosie - co ?
    • ytartu Kto to jest? 24.02.23, 08:26
      czan-dra napisał:

> i kto teraz poniesie krużganek wiedzy między wieprze, bo miał podobno, startowa
      > ć z listy wieprzków pisich a tu masz naziolu, pogonili go, i kasa się skończy,
      > i darcie mordy również, chociaż tego ostatniego to będzie mi żal, potrafił jak
      > mało który wprowadzić element rozrywkowy do każdej swojej wypowiedzi, i nie mów
      > cie mi że on taki głupi jest, to celowe zagranie, aby rozładować napięcie wśród
      > niebezpiecznie trzeźwych współplemieńców, choć oni i tak niewiele rozumieją, w
      > ystarczy im okrzyk "Wpieriod", a teraz co, do roboty przyjdzie mu pójść, ino gd
      > zie, i co ma robić, jak własna firmę utopił, niech kupi nosidła i wodę nosi.
      >
      >

Kto to Bakiewicz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka