dominika99211 18.11.10, 20:25 poleccie mi konsolke z grami bedzie to pierwsza konsolka mojego prawie 8 letniego synka wiec niechciałabym wydawac kupe kasy na PSP sony ale zeby tez nie rozpadła sie po kilku dniach uzytkowania (bo to dziecko bedzie uzytkowało wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina886 Re: konsola 18.11.10, 20:29 Szczerze mówiąc jestem zdania, że jak już kupować to coś porządnego, co starczy na lata i do czego można ciągle dokupywać nowe gry. Jeśli przenośna to PSP. Jeśli "stacjonarna" to PS3 - najlepiej odrazu z kamerką i kontrolerem move (koszt to jakieś 1500 zł, ale warto). Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: konsola 18.11.10, 21:13 Cora ma dsi dostala ta konsolke na 5 urodziny czyli gdzies 8 miesiecy temu jest w idealnym stanie mimo ze uzytkuje ja dziecko i nawet brala ja do przedszkola i czasem 20 miesieczny brat sobie *pogra* tzn mysli ze gra haha, gry zawsze mozesz kupowac uzywane a jak dziecku sie znudzi sprzedac i kupic inna. Psp maz kiedys mial chyba ma wiecej bajerow on dsi Odpowiedz Link Zgłoś