rob-win 28.01.11, 11:32 Czy jest jeszcze wyprzedaż ? Do kiedy trwa ? Ktoś może wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poteflon Re: Smyk 28.01.11, 18:22 Nie wiem do kiedy, ale dzisiaj jeszcze była wyprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Smyk 28.01.11, 19:12 U nas dzisiaj przeceniali dużo rzeczy które wczesniej nie były na wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Smyk 28.01.11, 19:39 Mnie wkurzyli - poszłam poszukać spodni dresowych i owszem, były. Przecenione na 34 zł Nie wiem z ilu, ale bez przesady, to tylko dresowe gatki... Rok temu na wyprzach obkupiłam młodego w dresy po ok 10 zł/szt w róznych sklepach, w tym w Smyku. A teraz kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: Smyk 29.01.11, 09:35 Mnie też wkurzyli na swojej pseudowyprzedaży, cały sklep pusty (ani jednej osoby w Smyku w ruchliwym Porcie Łódź - co już powinno mi dać do myślenia), bluzki przecenione na 34 zł, sukienki dziewczęce na około 54 zł, dziękuję za taką wyprzedaż - za taką cenę kupię sobie rzeczy w cenach regularnych gdzie indziej. Szału nie ma, wielkich okazji też nie - jest jedynie słowo wyprzedaż na drzwiach i na tym się wyprzedaż zaczyna i kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: Smyk - Kraków - Bonarka 29.01.11, 16:05 Byłam dziś w Smyku, przy mnie Pani metkowała przecenione bluzeczki z długim rękawem. Cena 25 zł, były takie z jabłkiem, w paski, i jeszcze z 6 innych wzorów, rozm. od 92 w górę. Widziałam też jakieś z Hello Kitty (w białe i czarne paski). Były też spodnie dresowe po 25 zł, w kolorze bordowym, proste nogawki, ale z jakąś dziwną falbanką na pupie Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Smyk 29.01.11, 19:01 Balerinki z Disneya z Kotkiem, bordo i rózowe za 50 zł. Skóra, giętka podeszwa i duzo brokatu Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Smyk 29.01.11, 20:18 S-c-plejada---buty przecenione--sandałki po 40 zł--ale dla mojego 2,5 latka nic nie znalazłam--bo albo duze były albo małe. Ale w kazdym bądź razie buty przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś