pia_ 02.02.11, 17:59 Chodzi mi o model loda w rożku, był sprzedawany w grudniu i teraz nie mogę na niego nigdzie trafić img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/45/37/45/1345374559 Może znacie jakieś konsultantki itp, które mają jeszcze do sprzedania ten model? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 02.02.11, 18:23 Widzialam charmsa loda w rozku jako nowosc YES. Tort tez jest Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 02.02.11, 19:19 Chodzi o kolorystykę i cenę . A asortyment charmsów yes, verony, aparta i kruka znam doskonale, bo się ostatnio zacharmsowałam Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 02.02.11, 20:34 Ja niestety najbardziej lubie charmsy swarovskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 02.02.11, 21:07 To zobacz sobie Thomasa Sabo shop.thomassabo.com/AT-de/charm-club/charms/ov Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 02.02.11, 21:09 Zazdroszczę, że w Warszawie macie Agathę, tym bardziej, że całą kolekcję mają przecenioną o 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 02.02.11, 21:26 Jaka Agathe znowu? Ja zacofana Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 02.02.11, 21:25 Pia, a gdzie sie kupuje te Sabo??? Tylko w necie? Chce dla siebie charmsa Mama a dla Mlodej Aniola siedzacego na perle w prezencie komunijnym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 02.02.11, 22:49 Sabo można chyba dostać w Warszawie, a Agathę masz tutaj www.agatha.pl/ Apart, Kruk i Yes ściągają wzory z Agathy, Amere la vita, Sabo. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 02.02.11, 22:52 Ania, zobacz też sobie Trollbeads, mają kilka stoisk w Warszawie, jest też sklep internetowy www.trollbeads.com.pl/ Teraz w Warszawie mają dwie promocje, ale wszystko powiedzą Ci na stoisku, koraliki mają bardzo symboliczne, tylko nie wiem, czy akurat na ten wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kapakwiat Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 23.02.11, 14:47 Witam serdecznie. Posiadam charmsy od Thomas Sabo fakt że nie mam ich dużo, bo ceny nie są małe ale czasem jak jestem u koleżanki w berlinie to w KaDeWe sobie coś dokupuję . Ciągle zadawałam sobie pytanie gdzie mogę kupić oryginalne przywieszki Thomasa Sabo. Niestety muszę stwierdzić że przywieszki Thomas Sabo uzależnia. Szkoda że na naszym polskim portalu aukcyjnym nie ma ich w ogóle Ostatnio byłam i wpisałam Thomas Sabo a tu znalazło mi same podróbki Czasami zadaję sobie pytanie, dlaczego nasze kochane All. pozwala na sprzedaż podróbek, przecież one nawet nie są podobne .Na aukcji pisze "oryginalna Thomas Sabo" a na obrazku widać że chiny się kłaniają . Raz zamówiłam że stronki w stanach i do dzisiaj nie mam przesyłki. Tym razem wybrałam niemiecką stronkę w polskim języku www.juweleria.pl wysyłają za pobraniem i przesyłkę mają darmową . Dzwoniłam do nich i jest to autoryzowany sprzedawca, powiedzieli że jak mi się po zakupie przywieszka nie spodoba to mogę ją do 14 dni zwrócić. Oczywiście koszty pokrywają oni. Więc zobaczę co mają do zaoferowania Zobaczymy,jeżeli mi się tym razem nie uda,to pozostaje tylko zakup w berlinie (macie jeszcze jakieś namiary?? oryginalnych Thomasa Sabo Charms ?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 02.02.11, 21:11 Charms z Avon sa teraz w promocji 1 za 14.9 ,2 za 25,3 za 30 niestety w katalogu nie ma Twojego rozka , katalog str 144-145 Tutaj masz link do katalogu,ktory jest wazny do 9 lutego www.avonpolska.pl/ebrochure/ebrochure.html Jesli masz jakies pytania pisz na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 02.02.11, 22:43 Wiem, ze nie ma go w aktualnym katalogu, miałam nadzieję, że może gdzieś u kogoś się uchował ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco do aniaop 03.02.11, 14:28 tutaj mozna obejrzec czesciowo ich kolekcje calkiem pzyjemne www.la-boutique-des-charms.com/index_en.php Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do aniaop 03.02.11, 14:44 Polecam jeszcze Giorgio Martello (i moje ulubione spaghetti w paczce) oraz Links London www.giorgiomartello.com/index.php?id=15 www.linksoflondon.com/online-shop/women/charms To Giorgio Martello ma swojego przedstawiciela w Polsce, a nie Stabo - sorry za pomyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: do aniaop 03.02.11, 15:11 Sabo niestety nie ma u nas sklepu stacjonarnego i na dodatek nie ma nigdzie, gdzie w najblizszym czasie bede. A tak sie napalilam na te dwa Boje sie ryzykowac zakupu przez net, bo staram sie ostanio bardzo powsciagliwie placic karta w internecie po ubieglorocznym incydencie, gdy ktos zrobil sobie gigantyczne zakupy przy uzyciu mojego numeru karty przez net w UK Do Agatha w GM dzwonilam. Nie maja tych modeli, co mi sie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do aniaop 03.02.11, 15:23 Sabo jest dostępny na ebay-u, mozesz płacić pay palem w róznych opcjach. Giorgio Martello ma swojego przedstawiciela na Polskę, no ale nie wiem, czy mają coś co Ci się spodoba? A co do płacenia kartą, to można wyrobić kartę przedpłacową - deponujesz na niej tylko tyle ile trzeba na daną transakcję i nawet jak się do niej dobiorą, to nie poszaleją A tu jeszcze do pooglądania www.tinglelondon.com/silver-collection/charms amoreebaci.pl/new/sklep/ Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Aniu 03.02.11, 15:28 Jak masz kartę rabatową do Kruka to jest na nią walentynkowa promocja do 20.02 - rabat -20% na wszystko, jeśli nie masz karty, to w sklepie internetowym Kruka po wpisaniu kodu rabatowego WALENTYNKI2011 zostanie naliczony rabat 20%, ale tylko na wybrane rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Aniu 03.02.11, 15:53 Karte do Kruka mam, ale nic mi sie w Kruku od stu lat nie podoba Co do tych dziwnych kart do platnosci internetowych to po pierwsze moj bank (a nie bede zmieniac banku po 15 latach bycia wzorowym klientem) ich nie posiada a po drugie nie wiem, czy maja ten kod 3 cyfrowy bezpieczenstwa na odwrocie, ktory np w Sabo jest niezbedny. E-baya sprawdzilam od razu w pierwszym rzucie, ale te wybrane przeze mnie ma tylko jeden Sprzedajacy z mnogoscia negatywow Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Aniu 03.02.11, 17:03 Ja do Kruka też nie mam ciągot, ale odkąd wprowadzili amerykańską Chamilię, to zaczęłam się ślinić do ich murano oraz beadsów. Ale to trzeba zobaczyć na żywo, bo na ich stronie wygląda to strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Aniu 03.02.11, 17:11 Jeśli chodzi o ebay, to jak na razie nie jestem do nich nastawiona na plus, kupiłam beadsa pandory 3 tygodnie temu, jak na razie nic nie dostałam, choć większość klientów tego sprzedajacego była super zadowolona, teraz dopiero są wpisy takich, co czekali 3-5 tygodni No ale ceny miał fantastyczne, to i się połakomiłam, dobrze, że Pay Pall zwraca forsę w razie czego. W zeszłym tygodniu kupiłam charmsa-podróbkę Sabo i też czekam . Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Aniu 03.02.11, 17:45 Ja na e-bayu kupuje hurtowo biustonosze Fauve i Freya w UK oraz tanie, jak barszcz ciuchy dla Mlodej w US (jeansy po 30-max 40zl). Na 1,5 roku zginela mi jedna przesylka z kompletem bielizny, ale Sprzedawca od razu oddal mi kase. Chcialabym chociaz tego mamowego charmsa, Aniolek z cyrkonia to moze byc i z YES. Kurcze, to Sabo ma glownie sklepy w Niemczech a to nie "moj rynek" i chyba nie mam tam znajomych. Moze jakas niemiecka E-Mama by sie nade mna ulitowala??? 29 euro kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Aniu 03.02.11, 20:31 Pia, znalazlam podrobe za 5 funtow, takze sie skusilam. Ciekawe jaka zrobie mine, jak przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 07.03.11, 23:28 Można już zamówić u konsultantki termin składania około 23.03 dostawa po 28.03. Jak masz jakąś konsultantkę w okręgu prognozującym ( to ta która będzie składać zamówienie na katalog 7/2011) oferta co na zdjęciu jest z oferty netto dostępnej tylko dla konsultantek. Osoba przede mną pisała, że możesz się do niej odezwać i pisała o wcześniejszym terminie. Ja również nie odmawiam pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
armaiti1 Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 08.03.11, 08:22 przepraszam, że nie na temat, ale "żołĄdź"?! naprawdę napisali tak w katalogu?! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 08.03.11, 14:53 Tak zeskanowałam to z oferty netto, jest to osobna kartka dla konsultantek. Dziwne, że nikt tego nie poprawił przed oddaniem do druku, a może zdjęcie jest złe może to naprawdę ma być żołądź Odpowiedz Link Zgłoś
romanticca Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 13.03.11, 09:38 armaiti1 napisała: > przepraszam, że nie na temat, ale "żołĄdź"?! naprawdę napisali ta > k w katalogu?! A jak mieli napisać??? Odpowiedz Link Zgłoś
marmoladka33 a co Ci nie pasuje? 13.03.11, 09:39 sprawdź w słowniku, zamiast błędne teorie propagować Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: a co Ci nie pasuje? 13.03.11, 19:42 EEE tam, różne szkoły: forum.gazeta.pl/forum/w,374,695865,,Owoc_debu_.html?v=2&wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 12.03.11, 23:16 Dzięki dziewczyny za oddzew, sprawa już nieaktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: Charms Avonu - gdzie mogę jeszcze dostać? 13.03.11, 17:28 pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBo%C5%82%C4%85d%C5%BA_%28botanika%29 pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBo%C5%82%C4%85d%C5%BA_%28anatomia%29 Odpowiedz Link Zgłoś