Dodaj do ulubionych

gdzie najtaniej - pojemniki lego

08.03.11, 16:55
chodzi mi o takie
https://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/88/62/45/1488624543
chciałabym kupić większą ilość. Nie tylko taki rozmiar.
Widziałam w Auchanie, ale może jeszcze gdzieś są. mogą być namiary na hurtownie- mogę kupić też na firmę. Jeśli widziałyście gdzieś tanio to dajcie znać, bo przy zakupie 10 sztuk tylko tych średnich po 50 zł wychodzi 500 zł - jakaś MASAKRA.
Obserwuj wątek
    • romanticca Re: gdzie najtaniej - pojemniki lego 08.03.11, 17:10
      W gazetce Reala (ważnej od 10-go) jest tylko lakoniczna informacja, że "cena od 24,95".
      • krasulas Re: gdzie najtaniej - pojemniki lego 10.03.11, 11:50
        dokładnie ...
        ceny od 24,95zł za pojedynczy pojemnik, a np. głowa L-ka dziewczynka kosztuje 59,95zł
        całość w cenach niższych niż na all.
        kupiłam (m.in. na prezenty), bo już jakiś czas temu skutecznie przekonała mnie do nich iwek33
        dodam, że w bytomskim realu było po jednej sztuce z 70% modeli do wyboru
        • katka761 Krasulas 10.03.11, 12:46
          to mnie zaskoczyłaś ilością. bo właśnie się zastanawiałam czy jechać do siebie, bo walająmi się wszędzie klocki 4+.
          • krasulas Re: Krasulas 10.03.11, 13:44
            katko, ja byłam rano, ale pomimo wielkiego tłumu ludu (choć niekoniecznie nasze pokoleniesmile) nikt poza mną nie interesował się ofertą
            pojemniki wystawiono na alejce promocyjnej, a nie na dziale zabawek
            szkoda, że nie trafiłam na głowę chłopczyka...
            • eszulczewska Re: Krasulas 10.03.11, 13:57
              Czy te pojemniki maja w srodku jakies przegrodki czy są to poprostu pudla stylizowane na klocek lego? Bo jesli ta druga wersja, to uwazam, ze strasznie drogo to wychodzi.
              My na klocki lego mamy pojemniki z Ikei z serii Trofast www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60094072, te plaskie. Maz dorobil z deseczek przegrody (dziela przestrzen na 4) i synek ma klocki posegregowane wg kolorow. Pudla trzymamy w ramie Trofast.

Synek zadowolony - najlatwiej mu w ten sposob to uporzadkowac a potem znalezc smile
              • krasulas Re: Krasulas 10.03.11, 17:38
                nie mają przegródek...
                tak naprawdę to szpanerski i nieco zbędny zakup
                osobiście dokupiłam jeszcze głowę chłopca - dla dizajnu pokoju Smarkasmile
                Trofasta też mamy, ale pionowego i nie bardzo mój 2latek radzi sobie z obsługą sporych pojemników
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka